عنوان : دانلود مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word :

گزارش کارورزی رشته کامپیوتر

مقدمه
در این گزارش کار درباره فعالیتهای انجام شده در 240ساعت دوره کارورزی و آنچه آموختم صحبت می کنم.
من در آموزش و پرورش شهرستان اسفراین بیشتر با نحوه كار در شبكه آموزش دیدم و البته گاهی اوقات بعد از ساعات كاری در آموزش و پرورش به كافی نت دوستم كه به تازگی افتتاح شده بود میرفتم تا در كارها به او و دوستش ( كه مدرك هر دو آنها معماری بود ) كمك كنم .
كه در آنجا نیز نكات جالب و مهمی درباره شبكه آموختم كه جا دارد در اینجا از لطف آنها تشكر كنم .
مطالبی مشاهده می‌نمایید در این دو مكان كه گفتم آموختم امیدوارم كه مورد توجه واقع شود .
با تشكر
مرتضی گلپرور

نصب و راه اندازی سیستم بر روی شبكه و كار در شبكه :
نصب سیستم فرآیند در یك كامپیوتر اصلی در منطقه ( به نام FILESERVER ) اتصال كامپیوتر‌های دیگر توسط كابل و كارتهای شبكه محلی ( LAN ) در یك شبكه این امكان را می‌دهد كه كاربران مختلف ( اعم از مسئول كامپیوتر ، مقاطع ، آمار و;. )بتوانند بطور مشترك ضمن انجام تغییرات حوزه وظایف خود ، از آ؛خرین اطلاعات نیز استفاده نماید . اگر چه درسیستم امكان ارتباط كامپیوتر‌های مختلف دیسك و بدون نیاز به امكانات شبكه بصورت غیر لحظه ای ( BATCH ) وجود دارد ولی نصب و استفاده از امكانات شبكه خصوصاً در مناطق بزرگ ، امكان استفاده بهتر و ساده تر از سیستم را میسر می‌سازد .

چگونگی اجرا:
در سیستم عامل NOVEL ( ویرایش 3 یا 4 ) در شبكه به همراه ایستگاههای مورد نیاز قبلاً نصب شده باشد .
توسط دستورات سیستم عامل NOVEL یك فابل BATCH ( مثلاً با نام BAT NET ) بسازید كه كه بتوان با اجرای آن و اعلام ID-USER و PASSWORD تعیین شده ، به شبكه LOGIN نمود .

با كد SUPERVISOR به شبكه LOGIN نمایید .
توسط دیسكت نصب سیستم فرآیند ( INSTALL ) دیسكتهای مختلف سیستم را در پارتیشن مربوط به FILESERVER و انتخاب گزینه گزینه نصب در حالت FILESERVER نصب نمایید.
پس از آغاز بكار مجدد سیستم ، به شبكه LOGIN نمائید .
دیسكت INSTALL سیستم فرآیند را در یدسكت خوان قرار دهید و این مرتبه گزینه نصب در حالت WORKSTATION را انتخاب نمائید. و همان پارتیشن‌های انتخاب شده در بند 4 را عیناًتكرار نمائید . و اجزه دهید كاربر 91 ( مسئول كامپیوتر ) نصب گردد .
آخرین ذخیره اطلاعات را بازیابی نمائید .

فهرسیت از كاربرانی كه قرار است در شبكه كار كنند تهیه كرده و به هر كدام یك كد دو رقمی ( به جزء 91 ) و نیز یك رمز( كه فقط شخص استفاده كننده بداند ) تعیین نمائید .
در بخشهای مختلف مثل آمار جدول پرسنل و ابلاغ وارد شوید و كد‌های كاربران مختلف را با اختیاراتی كه داشته باشند تعریف نمائید .
بعنوان مثال پیشنهاد می‌شود كد كاربر 10 برای مقطع ابتدائی ، 20 برای مقطع راهنمائی ، 30 برای مقطع متوسطه ، 40 برای پرورشی ، 60 برای آمار ، 70 برای سایر ( اپراتورهای واحد كامپیوتر ، مدیران ، ; )انتخاب نمائید . بدیهی است اگر مثلاً در مقطع ابتدائی ممكن است در مواقعی دو كاربر مختلف در یك زمان با سیستم كار نمایند . كد‌های 10 و 11 را به آنها اختصاص می‌دهید به طوری كه هیچگاه توسط یك كد كاربر از دو ایستگاه مختلف با سیستم كار نشود .

نحوه طراحی و اصلاح گزارش:
با انتخاب یكی از دستورات “ جدید” یا “ اصلاح ” از طریق خط عمل ، ضفحه نمایش زیر ظاهر می‌گردد .

كاربر می‌تواند قالب بندی گزارش را تعریف یا گزارش بخصوصی را كه قبلاٌ ایجاد شده اصلاح نماید . صفحه نمایش از سه قسمت مشخصات گزارش ، ساختمان گزارش ، شرایط انتخاب تشكیل گردیده است . فشردن F5 باعث انتخاب هر قسمت می‌شود .

شبکه کامپیوتری چیست ؟
اساسا یک شبکه کامپیوتری شامل دو یا بیش از دو کامپیوتر وابزارهای جانبی مثل چاپگرها، اسکنرها ومانند اینها هستند که بطور مستقیم بمنظور استفاده مشترک از سخت افزار ونرم افزار، منابع اطلاعاتی ابزارهای متصل ایجاده شده است توجه داشته باشید که به تمامی تجهیزات سخت افزاری ونرم افزاری موجود در شبکه منبع1(Source) گویند.
در این تشریک مساعی با توجه به نوع پیکربندی کامپیوتر ، هر کامپیوتر کاربر می تواند در آن واحد منابع خود را اعم از ابزارها وداده‌ها با کامپیوترهای دیگر همزمان بهره ببرد.
” دلایل استفاده از شبکه را می توان موارد ذیل عنوان کرد2″ :

1- استفاده مشترک از منابع
استفاده مشترک از یک منبع اطلاعاتی یا امکانات جانبی رایانه ، بدون توجه به محل جغرافیایی هریک از منابع را استفاده از منابع مشترک گویند.

2- کاهش هزینه :
متمرکز نمودن منابع واستفاده مشترک از آنها وپرهیز از پخش آنها در واحدهای مختلف واستفاده اختصاصی هر کاربر در یک سازمان کاهش هزینه را در پی خواهد داشت .

3- قابلیت اطمینان :
این ویژگی در شبکه‌ها بوجود سرویس دهنده‌های پشتیبان در شبکه اشاره می کند ، یعنی به این معنا که می توان از منابع گوناگون اطلاعاتی وسیستم‌ها در شبکه نسخه‌های دوم وپشتیبان تهیه کرد ودر صورت عدم دسترسی به یک از منابع اطلاعاتی در شبکه ” بعلت از کارافتادن سیستم ” از نسخه‌های پشتیبان استفاده کرد. پشتیبان از سرویس دهنده‌ها در شبکه کارآیی،، فعالیت وآمادگی دایمی سیستم را افزایش می دهد.

4- کاهش زمان :
یکی دیگر از اهداف ایجاد شبکه‌های رایانه ای ، ایجاد ارتباط قوی بین کاربران از راه دور است ؛ یعنی بدون محدودیت جغرافیایی تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. به این ترتیب زمان تبادل اطلاعات و استفاده از منابع خود بخود کاهش می یابد.

5- قابلیت توسعه :
یک شبکه محلی می تواند بدون تغییر در ساختار سیستم توسعه یابد وتبدیل به یک شبکه بزرگتر شود. در اینجا هزینه توسعه سیستم هزینه امکانات وتجهیزات مورد نیاز برای گسترش شبکه مد نظر است.

6- ارتباطات:
کاربران می توانند از طریق نوآوریهای موجود مانند پست الکترونیکی ویا دیگر سیستم‌های اطلاع رسانی پیغام‌هایشان را مبادله کنند ؛ حتی امکان انتقال فایل نیز وجود دارد”.در طراحی شبکه مواردی که قبل از راه اندازی شبکه باید مد نظر قرار دهید شامل موارد ذیل هستند:
1 – اندازه سازمان
2 – سطح امنیت
3 – نوع فعالیت
4 – سطح مدیریت
5 – مقدار ترافیک
6 – بودجه
مفهوم گره ” Node” وایستگاههای کاری ” Work Stations “]1] :
” هرگاه شما کامپیوتری را به شبکه اضافه می کنید ، این کامپیوتر به یک ایستگاه کاری یا گره تبدیل می شود.
یک ایستگاه کاری ؛ کامپیوتری است که به شبکه الصاق شده است و در واقع اصطلاح ایستگاه کاری روش دیگری است برای اینکه بگوییم یک کامپیوتر متصل به شبکه است. یک گره چگونگی وارتباط شبکه یا ایستگاه کاری ویا هر نوع ابزار دیگری است که به شبکه متصل است وبطور ساده تر هر چه را که به شبکه متصل والحاق شده است یک گره گویند”.
برای شبکه جایگاه وآدرس یک ایستگاه کاری مترادف با هویت گره اش است.

مدل‌های شبکه
در یک شبکه ، یک کامپیوتر می تواند هم سرویس دهنده وهم سرویس گیرنده باشد. یک سرویس دهنده (Server) کامپیوتری است که فایل‌های اشتراکی وهمچنین سیستم عامل شبکه که مدیریت عملیات شبکه را بعهده دارد – را نگهداری می کند.
برای آنکه سرویس گیرنده ” Client” بتواند به سرویس دهنده دسترسی پیدا کند ، ابتدا سرویس گیرنده باید اطلاعات مورد نیازش را از سرویس دهنده تقاضا کند. سپس سرویس دهنده اطلاعات در خواست شده را به سرویس گیرنده ارسال خواهد کرد.

سه مدل از شبکه‌هایی که مورد استفاده قرار می گیرند ، عبارتند از :
1 – شبکه نظیر به نظیر ” Peer- to- Peer ”
2 – شبکه مبتنی بر سرویس دهنده ” Server- Based “
3 – شبکه سرویس دهنده / سرویس گیرنده ” Client Server”

شبکه‌های محلی (LAN) local area network
خصوصیات:
1- فاصله این کامپیوتر‌ها از هم کم است.
2- تعداد کامپیوتر‌ها کم است.
3- سرعت زیاد 10mbps-100mbps-1Gbps
4- تکنیک ارتباط با یکدیگر از نوع پخشی
5- نظیر به نظیر / مبتنی بر سرور p2p / server base
6- رسانه ارتباطی : کابل،بی سیم، فیبر نوری

هر شبکه اساسا از سه بخش ذیل تشکیل می شود
ابزارهایی که به پیکربندی اصلی شبکه متصل می شوند بعنوان مثال : کامپیوتر‌ها ، چاپگرها،‌هاب‌ها ” Hubs ”
سیم‌ها ، کابل‌ها وسایر رسانه‌هایی که برای اتصال ابزارهای شبکه استفاده می شوند.

سازگار کننده‌ها” Adaptor”:
که بعنوان اتصال کابل‌ها به کامپیوتر هستند . اهمیت آنها در این است که بدون وجود آنها شبکه تنها شامل چند کامپیوتر بدون ارتباط موازی است که قادر به سهیم شدن منابع یکدیگر نیستند . عملکرد سازگارکننده در این است که به دریافت وترجمه سیگنال‌ها ی درون داد از شبکه از جانب یک ایستگاه کاری وترجمه وارسال برون داد به کل شبکه می پردازد.

اجزا ءشبکه :
اجزا اصلی یک شبکه کامپیوتری عبارتند از :
1- کارت شبکه : ” NIC- Network Interface Card” :
برای استفاده از شبکه وبرقراری ارتباط بین کامپیوتر‌ها از کارت شبکه ای استفاده می شود که در داخل یکی از شیارهای برد اصلی کامپیوتر‌های شبکه ” اعم از سرویس دهنده وگیرنده ” بصورت سخت افزاری وبرای کنترل ارسال ودریافت داده نصب می گردد.

2- رسانه انتقال ” Transmission Medium “:
رسانه انتقال کامپیوتر‌ها را به یکدیگر متصل کرده وموجب برقراری ارتباط بین کامپیوتر‌های یک شبکه می شود . برخی از متداولترین رسانه‌های انتقال عبارتند از : کابل زوج سیم بهم تابیده ” Twisted- Pair” ، کابل کواکسیال ” Coaxial” وکابل فیبر نوری “Fiber- Optic” .
سیستم عامل شبکه ” NOS- Network Operating System”]7] :
سیستم عامل شبکه برروی سرویس دهنده اجرا می شود و سرویس‌های مختلفی مانند: اجازه ورود به سیستم “Login” ، رمز عبور “Password” ، چاپ فایل‌ها ” Printfiles” ، مدیریت شبکه ” Net work management ” را در اختیار کاربران می گذارد.

ابزارهای اتصال دهنده : ” Connectivity Devices” :
ابزارهای اتصال به یک شبکه اضافه می گردند تا عملکرد وگستره شبکه وتوانایی‌های سخت افزاری شبکه را ارتقاء دهند . گستره وسیعی از ابزارهای اتصال در شبکه وجود دارند اما شما احتمالا برای کار خود به ابزارهای ذیل نیازمند خواهید بود:

1- کنترل کننده‌ها” Reapeaters “:
تکرار کننده وسیله ای است که برای اتصال چندین سگمنت یک شبکه محلی بمنظور افزایش وسعت مجاز آن شبکه مورد استفاده قرار می گیرد . هر تکرار کننده از درگاه ورودی ” Port ” خود داده‌ها را پذیرفته وبا تقویت آنها ، داده‌ها را به درگاهی خروجی خود ارسال می کند. یک تکرار کننده در لایه فیزیکی مدل OSI عمل می کند.
هر کابل یا سیم بکار رفته در شبکه که بعنوان محلی برای عبور ومرور سیگنال‌هاست آستانه ای دارد که در آن آستانه سرعت انتقال سیگنال کاهش می یابد ودر اینجا تکرار کننده بعنوان ابزاری است که این سرعت عبور را در طول رسانه انتقال تقویت می کند.

2-‌هاب‌ها ” Hubs”:
ابزاری هستند در شبکه که برای اتصال یک یا بیش از دو ایستگاه کاری به شبکه مورد استفاده قرار می گیرد ویک ابزار معمول برای اتصال ابزارهای شبکه است .‌هابها معمولا برای اتصال سگمنت‌های شبکه محلی استفاده می شوند. یک‌هاب دارای در گاهی‌های چند گانه است. وقتی یک بسته در یک درگاهی وارد می شود به سایر در گاهی‌ها کپی می شود تا اینکه تمامی سگمنت‌های شبکه محلی بسته‌ها را ببینند

3- مسیر یاب‌ها ” Routers ” :
در شبکه سازی فرایند انتقال بسته‌های اطلاعاتی از یک منبع به مقصد عمل مسیر یابی است که تحت عنوان ابزاری تحت عنوان مسیر یاب انجام می شود. مسیر یابی یک شاخصه کلیدی در اینترنت است زیرا که باعث می شود پیام‌ها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر منتقل شوند. این عملکرد شامل تجزیه وتحلیل مسیر برای یافتن بهترین مسیر است. مسیر یاب ابزاری است که شبکه‌های محلی را بهم متصل می کند یا به بیان بهتر بیش از دو شبکه را بهم متصل می کند. مسیر یاب بر حسب عملکردش به دونوع زیر تقسیم می شود:
الف – مسیریاب ایستا : که در این نوع ، جدول مسیر یابی توسط مدیر شبکه که تعیین کننده مسیر می باشد بطور دستی مقدار دهی می شود.
ب – مسیر یاب پویا : که در این نوع ، جدول مسیر یابی خودش را، خود تنظیم می کند وبطور اتوماتیک جدول مسیریابی را روز آمد می کند.

4- دروازه‌ها “Gateways “:
دروازه‌ها در لایه کاربرد مدل ا اس ای عمل می کنند. کاربرد آن تبدیل یک پروتکل به پروتکل دیگر است. هر هنگام که در ساخت شبکه هدف استفاده از خدمات اینترنت است دروازه‌ها مقوله‌های مطرح در شبکه سازی خواهند بود.

كارت شبكه (Network Interface Adapter)

كارت شبكه یا NIC ، وقتی كه در شیار گسترش كامپیوتر( expansion slot: سوكتی در یك كامپیوتر كه برای نگهداری بوردهای گسترش و اتصال آنها به باس سیستم (مسیر انتقال داده‌ها) طراحی می‌شود. شیارهای گسترش روشی برای افزایش یا بهبود ویژگیها و قابلیت‌های كامپیوتر هستند)قرار می‌گیرد، وسیله‌ای است كه بین كامپیوتر و شبكه‌ای كه كامپیوتر جزئی از آن است، اتصال برقرار می‌نماید. هر كامپیوتر در شبكه می‌بایست یك كارت شبكه داشته باشد كه به باس گسترش سیستم(System’s Expansion Bus) اتصال می‌یابد و برای رسانه شبكه (كابل شبكه) به عنوان یك واسطه عمل می‌كند. در برخی كامپیوترها، كارت شبكه با مادربورد یكی شده است، اما در بیشتر مواقع شكل یك كارت گسترش (Expansion Card) را به خود می‌گیرد كه یا به ISA سیستم (Industry Standard Architecture: مجموعه مشخصاتی برای طراحی باس‌ها كه امكان می‌دهد قطعات بصورت كارت به شیارهای گسترش استاندارد كامپیوترهای شخصی آی‌بی‌ام و سازگار با آنها افزوده شوند)، و یا به PCI (Peripheral Component Interconnect: مجموعه مشخصاتی كه توسط شركت اینتل ارائه شده و سیستم باس محلی را تعریف می‌كند كه امكان نصب حداكثر 10 كارت گسترش سازگار با PCI را فراهم می‌كند) متصل می‌گردد.[39[

كارت شبكه به همراه نرم‌افزار راه اندازی (device driver) آن، مسئول اكثر كاركردهای لایه data-link و لایه فیزیكی می‌باشد. كارت‌های شبكه، بسته به نوع كابلی كه پشتیبانی می‌كنند، اتصال دهنده‌های (Connectors) خاصی را می‌طلبند. (كابل شبكه از طریق یك اتصال دهنده به كارت شبكه وصل می‌شود) برخی كارت‌های شبكه بیش از یك نوع اتصال دهنده دارند كه این شما را قادر می‌سازد كه آنها را به انواع مختلفی از كابلهای شبكه اتصال دهید.

تنظیمات مربوط به ویندوز برای ایجاد شبكه
حال وقت آن است كه در سیستم عامل خود تنظیماتی را انجام دهید تا كامپیوتر شما بتواند جستجو برای كامپیوترهای دیگر و گفتگو با آنها را آغاز كند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دانلود مقاله گزارش کارورزي رشته کامپيوتر با word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir