عنوان : دانلود مقاله آمار جمعيت کشور با word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آمار جمعيت کشور با word دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمار جمعيت کشور با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله آمار جمعيت کشور با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمار جمعيت کشور با word :

براساس برآوردهای مرکز آمار ایران ، جمعیت کشور بهار امسال به 67 میلیون نفر رسید. به گزارش تازه های آمار که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافت ، جمعیت کشور در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 147 درصد رشد داشت.

براساس این برآورد، جمعیت کشور در بهار امسال به تفکیک مناطق شهری و روستایی به ترتیب بیش از 44میلیون و 771هزار نفر و 22میلیون و 705هزار نفر بود ، به عبارت دیگر 664 درصد جمعیت کشور را افراد شهرنشین و 336 درصد را جمعیت روستایی تشکیل داد. همچنین امسال برآورد جمعیت کشور به تفکیک استان ها نشان می دهد که بیشترین جمعیت در استان های تهران ، خراسان ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی سکونت دارند. طبق این برآورد، استان تهران بیش از 11میلیون و 931هزار نفر جمعیت دارد و 87درصد از این جمعیت در مناطق شهری زندگی می کنند.

آمار معتادان کشور
جای شگفتی است که با وجود همه تلاشها و مبارزات صورت گرفته علیه مصرف مواد مخدر، رئیس اداره پیشگیری و درمان سوئ مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت اعلام کرد: براساس نتایج یک پژوهش، آمار معتادان کشور به 3 میلیون و 700هزار نفر رسیده است.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چندی پیش اعلام کرد: سالانه حدود 6600 میلیارد ریال صرف مبارزه با مواد مخدر می شود و کشفیات این مواد طی سال 82 به 220 تن رسیده است که از این میزان 18 تن هروئین و مرفین بوده که در مقایسه با سال قبل 200 درصد رشد داشته است.
شانزده درصد دانش آموزان دختر تجربه سیگار کشیدن دارند

ایسنا، 19 فروردین 82: نتایج یك پژوهش نشان داد: حدود ‌6/25 درصد دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ‌17 تهران تجربه سیگار كشیدن دارند. به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پژوهشگران مركز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشكی تهران در پژوهشی كه به “بررسی میزان استعمال دخانیات در نوجوانان مقطع راهنمایی و متوسطه و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در منطقه تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی (منطقه ‌17 تهران)” پرداخته‌اند، می‌افزاید: پسران دانش‌آموز مقطع متوسطه و افرادی كه دارای پدر بیكار، ‌دوستان سیگاری و سابقه استعمال سیگار در خانواده بوده و آگاهی كمتر از مضرات سیگار دارند، استعمال سیگار در آنها بیشتر است. همچنین، با افزایش پایه تحصیلی دانش‌آموزان، میزان استعمال سیگار افزایش می‌یابد. دكتر حسین فخرزاده، دكتر باقر لاریجانی، دكتر آذین میرصدرایی پژوهشگران مركز تحقیقات غدد و متابولیسم در یك مطالعه مقطعی، ‌600 دانش آموز ‌18 مدرسه دخترانه و پسرانه مقاطع راهنمایی و متوسطه منطقه ‌17 تهران را در سال ‌82 از طریق پرسشنامه مورد بررسی قرار دادند. بر اساس نتایح حاصل از این مطالعه، ‌7/21 درصد دانش اموزان تجربه سیگار كشیدن داشتند و متوسط سنی كه دانش آموزان برای اولین بار سیگار كشیده بودند حدود ‌13 سال بود.

همچنین ‌18 درصد از دانش‌آموزان مقطع راهنمایی، ‌6/25 درصد از دانش آموزان مقطع متوسطه، ‌5/27 درصد از دانش آموزان پسر و ‌2/16 درصد از دانش آموزان دختر تجربه سیگار كشیدن داشتند. این نتایج می‌افزاید: داشتن احساس خوشایند از سیگار كشیدن، احساس شخصیت بوسیله كشیدن سیگار و استعمال قلیان در دانش آموزان سیگاری به طور معناداری بیشتر از بقیه بود. در بخشی از این پژوهش آمده است:‌با توجه به اینكه سیگار به راحتی در دسترس عموم افراد جامعه قرار دارد و منع اجتماعی آن نیز نسبت به مواد مخدر كمتر است به همین علت، افراد به ویژه جوانان بسیار آسان به استعمال دخانیات روی می‌آورند .استعمال دخانیات از سنین نوجوانی باعث بروز پیامدهای جسمی و روانی جبران ناپذیری در فرد خواهد شد. محققان، توجه به استعمال سیگار در دانش آموزان دختر و پسر را ضروری عنوان كرده و خاطر نشان كرده‌اند: ارایه الگوی اجتماعی و اخلاقی مناسب برای دانش آموزان می تواند دركنترل استعمال دخانیات موثر باشد.

آخرین آمار ایدز در ایران
ایسنا، 18 اسفند 82:
بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، شمار آلودهشدگان به عفونت HIV (بدون علامت) و ایدز در ایران به 6 هزار و 337 مورد رسید.
به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، از این تعداد، 2/95 درصد را مردان و 8/4 درصد را زنان تشكیل میدهند.
همچنین، آخرین آمار آلودگی به عفونت HIV ( بدون علامت) در كشور حاكی از آلودگی 6030 مرد ( 2/95 درصد ) و 307 زن (8/4 درصد) است.
بر اساس این آمار، 194 نفر ( 1/91 درصد) از مبتلایان به ایدز را مردان و 19 نفر (9/8 درصد) را زنان تشكیل میدهند.

ایدز در كشور، طبق آخرین آمار اعلام شده تا كنون، جان 736 نفر را گرفته است كه از میان این قربانیان، 707 نفر (1/96 درصد) را مردان و 29 نفر ( 9/3 درصد) را زنان تشكیل میدهند.
به گزارش ایسنا، افراد 25 تا 34 سال با 1788 مورد (2/41 درصد) ابتلا، شایعترین گروه سنی (در زمان بروز) ابتلا به HIV و ایدز در كشور را تشكیل میدهند كه از میان 1705 (7/41 درصد ) نفر مرد و 83 (7/33 درصد) زن هستند.

اعتیاد تزریقی، تماس جنسی، خون و فرآوردههای خونی و انتقال از طریق مادر به كودك، به ترتیب مهمترین علل آلودگی به HIV و ایدز در ایران به شمار میروند كه از این میان 3821 مرد (5/99 درصد) و 20 (5/0 درصد) زن به دلیل اعتیاد تزریقی، 281 مرد (1/63 درصد) و 164 زن (9/36 درصد ) از طریق تماس جنسی، 188 مرد (5/93 درصد) و 13 زن (5/6 درصد) از راه خون و فرآوردههای خونی و 11 مرد ( 7/40 درصد) و 16 زن (3/59 درصد ) از مادر به كودك به این بیماری مبتلا شدهاند.

گفتنی است علت ابتلای 1823 (1729 مرد و 94 زن) به ویروس HIV و ایدز از میان این آمار نامشخص است.
به گزارش ایسنا، نتایج آمار فوق حاكیست گروه سنی 30 تا 39 سال با 256 مورد (4/39 درصد) بیشترین متوفیات ابتلا به آلودگی به ویروس HIV و ایدز را به خود اختصاص دادهاند، كه از این میان 245 نفر را مردان و 11 نفر را زنان تشكیل میدهند.
طبق این آمار، معتادان تزریقی با تعداد 447 نفر (444 مرد و 3 زن ) بیشترین آمار فوت بر اثر ابتلا به ایدز را به خود اختصاص دادهاند.
73درصد زنان بیش از یك باربا خشونت خیابانی مواجه می شوند

جامعه اماری تحقیق 1100 نفر زن بالای 15 سال بود که 982 پرسشنامه به درستی پر شده است .زنان 15 تا 30 سال بیشترین طیف مخاطب تحقیق بوده اند. 5/48درصد پاسخ گویان مجرد بوده اند. 5/67درصد در بیرون از خانه فعالیت داشته اندو به طور
مستمردر بیرون از خانه حضور پیدا می کردند و33درصد در مرکز شهر تردد داشته اند.
73 درصد از پاسخ گویان بیشتر از یک بار با خشونت مواجه شده اند.30 درصد با فرد خاصی برخورد کرده اند. 35درصد سکوت کرده اند و 35 در صد از محیط دور شده اند. با این همه 47 درصد موافق گزارش موضوع به پلیس بوده اند.

هر بیست دقیقه، یک سانحه
ایران دارای یکی از بالاترین آمارها سوانح رانندگی در جهان است. بر اساس آمارها تنها در سال گذشته (میلادی) 21000 نفر در اثر سوانح رانندگی جان خود را در ایران از دست دادند. رانندگی بد، وسایل نقلیه فرسوده و جاده های خراب از عمده ترین دلایل تصادفات رانندگی در کشور است. وزیر راه و ترابری در سال گذشته اعلام کرد که به دلیل نامناسب بودن وضعیت جاده ها در ایران، در هر بیست دقیقه یک سانحه منجر به فوت روی می دهد. این در حالی است که در سال پیش از آن در هر 24 دقیقه یک حادثه روی می داد. احمد خرم، وزیر راه گفته بود که علائم هشدار دهنده و غیرمهندسی بودن تقاطع ها باعث حوادث رانندگی است. در همین حال طبق آمارهای ارائه شده هر سال 10 درصد به آمار کشته شدگان تصادفات اضافه می شود.

های زنان مشهدی ناخواسته است سی و پنج درصد بارداری
نتایج پژوهش انجام شده در دانشكده علوم پیراپزشكی مشهد نشان داد: 35 درصد بارداری‌ها در بخش‌های زایمان بیمارستان‌های علوم پزشكی مشهد ناخواسته هستند و زنان زیر 20 سال بیشتر در معرض شیوع بارداری ناخواسته قرار دارند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، نتایج این بررسی كه بر روی 780 نفر از زنان مراجعه كننده به بخشهای زایمان صورت گرفته بود حاكی از آن بود كه با افزایش تحصیلات شیوع بارداری ناخواسته كاهش می‌یابد.

یافته‌های این پژوهش نشان داد: 70 درصد از بارداری‌های ناخواسته درحین استفاده از روش‌های پیشگیری رخ داده است و 63 درصد زنانی كه بارداری ناخواسته داشته اند، خدمات تنظیم خانواده را از مراكز بهداشت دولتی دریافت می‌كردند.
فاطمه شاد لو مشهدی استاد راهنمای این گروه پژوهشی و مدرس دانشكده علوم پیرا پزشكی و بهداشت مشهد در این مورد به ایسنا گفت: نتایج این پژوهش لزوم آموزش دقیق تر در مورد نحوه استفاده از خدمات پیشگیری از بارداری را می‌رساند لذا در مراكز بهداشتی خدمات باید به صورت غیر فعال ارائه شوند.
مدرس دانشكده علوم پیرا پزشكی و بهداشت مشهد در خاتمه گفت: نتایج اینگونه پژوهشها می‌تواند به مسئولان بهداشتی جهت برنامه ریزی دقیق تر كمك كند و توجه مدیران مراكز بهداشتی را به لزوم نظارت بیشتر بر كیفیت ارائه خدمات تنظیم خانواده جلب نماید.

مراکز فحشا
یك كارشناس آسیب های اجتماعی، آمار مراكز فحشا ( روسپی خانه ها ) در سطح شهر تهران را 8 هزار باند اعلام كرد.
معینی ، كارشناس آسیب های اجتماعی، در همایش بررسی آسیب های اجتماعی، گفت: (( طبق آمار در مدت 7 سال متوسط سن فحشا از 28 سال به زیر 20 سال رسید.)) وی افزود: (( در حال حاضر كف این سن تا 13 سالگی پایین آمده است یعنی در میان نوجوانان به طور روزافزونی گسترش یافته است.)) به گزارش خبرگزاری كار ایران ( ایلنا ) این كارشناس مسائل اجتماعی در ادامه تصریح كرد: (( بین 300 تا 600 هزار زن خودفروش در جامعه ما قابل ردیابی هستند.)) وی همچنین خاطرنشان ساخت: ((بسیاری از دانش آموزان دبیرستانی این معضل اجتماعی را به طور رسمی می پذیرند.)) در همین حال عضو كمیته كشوری مبارزه با ایدز در ایران نیز اعلام كرد كه علاوه بر تغییر الگوی انتقال ایدز، تعداد زنان مبتلای مراجعه كننده به مراكز درمانی در این كشور افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا وی خاطر نشان كرد كه در حال حاضر تماس های جنسی خارج از چارچوب خانواده و قبل از ازدواج به دلیل كمبود آگاهی در جوانان بروز می كند و به این ترتیب افزایش تعداد زنان مبتلا به ایدز با ازدیاد تعداد كودكان متولد شده همراه بوده است.
انجامد لاق میدبیست و پنج درصد ازدواجها در تهران به ط

خبرگزاری دانشجویان ایران، 4 آبان 82:

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی كشور گفت: تهران در بین شهرهای دیگر كمترین نرخ خودكشی و بیشترین نرخ طلاق را به خود اختصاص داده است؛ بطوی كه ‌20 الی ‌25 درصد (یك پنجم) ازدواجها در تهران به طلاق می‌انجامد.
دكتر علم‌الهدایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، با اشاره به «افزایش سن ازدواج»، «كاهش سن طلاق و ازدواج» و «رشد نرخ طلاق» در جامعه ، طلاق را منشاء بروز آسیب‌های اجتماعی فراوان دانست و گفت: طبق آمار موجود، میانگین رشد طلاق در سال ‌81، ‌6/14 درصد بوده است كه ‌30 درصد از طلاقها در دو سال اول زندگی مشترك اتفاق می‌افتد.

دكتر علم‌الهدایی نخستین قربانیان طلاق را زنان و سپس فرزندان طلاق عنوان كرد و افزود: حدود ‌80 تا ‌85 درصد متقاضیان طلاق زنان هستند و زنان خانه‌دار نسبت به زنان شاغل بیشتر در معرض آسیبهای ناشی از طلاق و شوكهای عصبی، روانی و عاطفی قرار دارند.
وی فقدان تفاهم اخلاقی و همسانی‌های فرهنگی و اجتماعی، اختلافات شدید سنی ، مطلوب نبودن فرآیند همسریابی، اعتیاد، بیكاری و مشكلات اقتصادی خانواده، خشونتهای خانگی علیه زنان، رویكردهای مردسالارانه و تحقیر زنان، نارضایتی‌های جنسی، دخالت اطرافیان، اختلاف سطح تحصیلات، عدم توجه به ارزشهای دینی، فقدان آموزشهای مهارت زندگی، نقص قانون، عدم ارایه خدمات مناسب مشاوره‌ای قبل از طلاق و تعدد همسران را از دلایل اصلی بروز طلاق دانست و تصریح كرد: با توجه به شرایط مكانی و زمانی هر منطقه، اولویتهای دلایل مطرح شده تغییر می‌كند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به اختلاف سنی زیاد بین زن و شوهر در مناطق مرزی، عشایری و روستایی، گفت: فاصله سنی بین زن و شوهر باید به حدی باشد كه تفاوت نسل ایجاد نشود كه این تفاوت بطور طبیعی حداكثر پنج سال است.
دكتر علم‌الهدایی، گسترش ازدواج‌های اینترنتی، انتخابهای عجولانه و احساسی را از دلایل مطلوب نبودن فرایند همسریابی عنوان كرد و افزود: جوانان باید علاوه بر آزادی انتخاب شریك زندگی خود از تجربیات و حمایتهای خانواده استفاده كنند؛ زیرا ازدواج‌های احساسی و سست بنیان، زودتر به طلاق می‌انجامد.
وی بروز خشونتهای خانگی علیه زنان را بیشتر در نقاط غیرشهری دانست و گفت: در بین خانواده‌ها خشونتهای فیزیكی و همسرآزاریهای پنهان وجود دارد كه به دلیل حفظ آبرو در بین اقوام این موضوع مخفی می‌ماند.
علم‌الهدایی ازدواج و طلاق را یكی از مشكلات اصلی جامعه جوان كشور اعلام كرد و گفت: با توجه به جمعیت ‌35 میلیون نفری كه بین ‌5 تا ‌27 سال سن دارند، مشكلات حاصل از طلاق امری اجتناب‌ناپذیر است.

وی با اشاره به لزوم وجود مراكز مداخله در بحران قبل از طلاق، افزود:در حال حاضر ‌70 مركز مداخله در طلاق وجود دارد كه به صورت خود معرف و یا معرفی از دادگاه، خدمات مشاوره‌ای و مددكاری در ارتباط با پیشگیری از طلاق ارایه می‌شود كه در سال گذشته از ‌7 هزار طلاق قطعی جلوگیری شده است و طبق آمار ‌35 تا ‌40 درصد از مراجعه‌كنندگان از طلاق منصرف می‌شوند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی، یكی از دلایل عمده خودكشی جوانان زیر ‌18 سال را طلاق والدین عنوان كرد و گفت: افرادی كه طلاق می‌گیرند سه برابر افرادی كه ازدواج می‌كنند، در معرض خطر خودكشی قرار می‌گیرند.
دكتر علم‌الهدایی طرح توانمندسازی زنان و بیمه اجتماعی زنان خانه‌دار را از برنامه‌های سازمان بهزیستی در خصوص جلوگیری از آسیب‌های مبتلابه اعلام كرد كه می‌تواند در كاهش طلاق مؤثر باشند.
وی از تدوین كتاب «مهارتهای زندگی» برای تدریس در مدارس كشور توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: در كل، ساماندهی امر طلاق موضوعی فرابخشی است و باید برای حل این مشكل تمامی سازمانها فعالیت كنند.
بیكاری و تورم
مرکز آمار ایران نرخ بیکاری را در سال های 1379، 1380 و 1381 به ترتیب 25/14 ، 2/14و 8/12 درصد اعلام کرده است. به گفته آقای خاتمی، علی رغم کاهش نرخ بیکاری در سال 1381، جمعیت بیکار کشور دو میلیون 500 هزار نفر است. کارشناسان نرخ بیکاری را بالاتر از رقم رسمی می دانند و می گویند این به غیر از بیکاری پنهان است که در آمارها مورد محاسبه قرار نمی گیرد. پیش بینی می شود 9 میلیون بیکار در پنج سال آینده به جمعیت جویای کار ایران اضافه شود. به نظر می رسد این سیل جمعیت دولت را در شرایط سختی قرار خواهد داد. به گفته آقای خاتمی در سه سال اول برنامه توسعه، نقدینگی به طور متوسط 30 درصد افزایش یافته است که نسبت به هدف برنامه 18 درصد افزایش نشان می دهد. افزایش نقدینگی به افزایش تورم منجر شده و نرخ آن در سال های 79 تا 81 به ترتیب 6/ 12 ،4/12 و8/15 درصد رسیده است. بر اساس نرخ های رسمی، تنها در سال گذشته نرخ تورم نیم درصد از میزان پیش بینی شده برنامه بیشتر بوده است. 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دانلود مقاله آمار جمعيت کشور با word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir