مقاله تنظيمات كمباين با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تنظيمات كمباين با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تنظيمات كمباين با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تنظیمات كمباین
1- تنظیمات سكوی برش :
سكوی برش قسمتی است كه محصول را برش میدهد . جمعآوری میكند و آن را به دستگاه كوبنده كمباین تحویل میدهد. سكوی برش بوسیله دو قلاب به طور لولایی به كمباین متصل میشود . ( عكس 1 )
بررسی سالم بودن كف سكوی برداشت
تراز نمودن سكوی برداشت
2- تنظیمات چرخ و فلك :
تنظیم محور چرخ و فلك ( عكس 4 )
– برای محصولات پرپشت محور چرخوفلك حدود 15 سانتیمتر جلوتر از شانه برش قرار گیرد.
– برای محصولات كمپشت محور چرخوفلك حدود 30 سانتیمتر جلوتر از شانه برش گیرد.
ارتفاع چرخوفلك پرهای باید طوری باشد كه لبه بالایی پرهها در پایینترین نقطه حركت خود كمی به زیر كوتاهترین خوشهها برخورد كند. ( عكس 3 )
تنظیم سرعت چرخ و فلك
– سرعت چرخوفلك حدود 125 تا 15 برابر سرعت پیشروی كمباین
– برای محصول پرپشت 21 دور در دقیقه
– برای محصول كمپشت 55 دور در دقیقه
تنظیم سرعت از طریق اهرمی كه در اختیار راننده است صورت میگیرد.(عكس5)
3 – تنظیمات شانه برش :
تنظیم ارتفاع
ارتفاع شانه برش حدود 20 سانتیمتر درزیركوتاهترین خوشه تنظیم شود. تنظیم ارتفاع از طریق اهرم سیلندرهای هیدرولیكی كه وظیفه بالا و پایین بردن سكوی برش را به عهده دارند، انجام میشود.(عكس 2 )
كنترل حركت افقی تیغه برش با جلو و عقب بردن پشتبند (عكس6)
كنترل حركت عمودی تیغه برش با برداشتن و اضافه كردن ورقههای نازك و یا ضربه چكش به روبند(عكس7)
تنظیم تطابق تیغه انگشتی با تغییر طول سیبك شاتون (عكس8)
تنظیم آزادی سهراهی تیغه (عكس9)
4- تنظیمات هلیس :
تنظیم فاصله لبههای هلیس از كف سكو
فاصله لبههای هلیس از كف سكو باید متناسب با نوع محصول بین 12-8 میلیمتر تنظیم شود.(عكس10)
تنظیم فاصله لبه هلیس با نبشی عقب پلاتفرم
فاصله لبه هلیس با نبشی عقب پلاتفرم 12-8 میلیمترباشد. (عكس11)
تنظیم فاصله لبه هلیس با لاستیك بالای سكوی برداشت
فاصله لبه هلیس با لاستیك بالای سكوی برداشت 5میلیمتر باشد.(عكس12)
تنظیم فاصله بین انگشتیهای وسط هلیس با سكو
فاصله بین انگشتیهای وسط هلیس با سكو 12-8 میلیمتر باشد.(عكس13)- ( عكس 14 )
تنظیم فاصله محافظ فنر لولهای كلاچ ایمنی هلیس
فاصله محافظ فنر لولهای كلاچ ایمنی هلیس 55 میلیمتر باشد. (عكس16)
توجه داشته باشید : مضرس شدن لبه، بریدگی لبه، كج شدن لبه، خردگی لبه، كم شدن عرض لبه بر اثر كار كرد زیاد، شكستن و كم شدن تعداد انگشتیهای هلیس سبب برگشتن و ریزش و ایجاد ضایعات در محصول میگردد.
5- تنظیمات نقاله تغذیه :
تنظیم ارتفاع نقاله تغذیه
ارتفاع نقاله تغذیه بوسیله چهار پیچ و مهره كشویی به صورت عمودی و افقی صورت میگیرد. ( عكس15 )
توجه داشته باشید : تنظیم نبودن فاصله سبب میشود محصول توسط لبهها خرد، دانهها شكسته و خوشهها نیز توسط انگشتیها كوبیده شوند و ریزش و تلفات دانه پیش آید.
تنظیم فاصله زنجیر نقاله
فاصله زنجیر نقاله از كف محفظه با توجه به نوع محصول از طریق تنظیم طول فنر مربوطه انجام میگردد. (برای گندم و جو 14 سانتیمتر و برای ذرت 11 سانتیمتر)(عكس18-19)
تنظیم درجه لقی زنجیر
درجه لقی زنجیر حدود 3 تا4 سانتیمتر باشد.(عكس20-21 )
6- تنظیمات كوبنده و ضد كوبنده :
تنظیم سرعت كوبنده
تنظیم سرعت دورانی كوبنده از طریق اهرم مربوطه صورت میگیرد.(عكس23-22 )
تنظیم فاصله كوبنده و ضدكوبنده
فاصله كوبنده و ضدكوبنده از طریق اهرم مربوطه صورت میگیرد.(عكس25-24 )
كالیبره نمودن ضدكوبنده
فاصله قسمت چپ و راست كوبنده از ضدكوبنده برابر عددی است كه اهرم تنظیم كننده فاصله در اتاقك راننده نشان میدهد.
تنظیم صفحات ریشك زن
تنظیم صفحات ریشك زن برای جلوگیری از رسوب ریشكها بر روی الكهای واحد تمیزكننده ضروری است. (عكس26)
بالانس نمودن كوبنده
سوهانهای كوبنده بایستی سالم، جوشكاری نشده، بدون پیچیدگی باشد. تعویض سوهانها به منظور حفظ بالانس كوبنده بایستی 2 به 2 و متقابل انجام شود.
توجه داشته باشید : عمل كوبیدن وقتی مطلوب است كه میزان خوشههای نیمكوب برگشتی حدود نصف قاشك الواتر برگشتی باشد و برای مشاهده آن میتوان از دریچهای كه در كابین راننده است استفاده نمود.
7- تنظیم كاهپرها :
جدا كردن شانهزن كاه به منظور تسریع در برداشت محصول توصیه نمیگردد. (عكس27)
8- تنظیمات واحد تمیز كننده :
تنظیم الك بالایی
تنظیم زبانههای الك توسط اهرم مربوطه(عكس28)
– بیش از حد باز بودن روزنهها باعث عبور خردهكاهها از الك بالایی و انسداد الك پایینی میگردد.
– بیش از حد بسته بودن این روزنهها باعث مخلوط شدن تعدادی از دانهها با خردهكاهها میشود.
تنظیم زمان ریزش دانهها از الك بالایی
بوسیله بالا و پایین آوردن دنباله الك ( بچه الك ) صورت میگیرد.
( عكس29)
– در محصول كمپشت با بالا آوردن دنباله الك
– درمحصول معمولی از طریق تراز كردن دنباله الك با الك
– در محصول همراه با علف هرز با پایین آوردن دنباله الك
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید