عنوان : تجزیه و تحلیل ژئوپلتیک چین بر امنیت ایران در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل ژئوپلتیک چین بر امنیت ایران در word دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل ژئوپلتیک چین بر امنیت ایران در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

چكیده
 
با فروپاشی شوروی در سال 1991  و جا برای بحران كویت ایالات متحده مقام تك قطبی را به سركردگیخود مطرح ساخت. چین و ایران با نظام تك قطبی به سركردگی آمریكا مخالفت كردند. موقعیت ژئوپلتیكی ایران در منطقه خلیج فارش و آسیای مركزی و همسویی سیاستها موجب ایجاد روابط استراتژیك بین دو كشور چین و ایران گردید. اما آمریكا در مخالفت از ایران، چین را از فروش تسلیحات هسته‌ای شیمیایی به ایران برحذر داشت و با اعمال فشار و وعده امتیازات زیاد، چین را مجبور ساخت كه قرارداد مربوط به نیروگاه اتمی بوشهر را معلق و پیشنهاد واگذاری راكتور تحقیقات آب سبك به ایران را رد و نهایتاً  كاربری چین را در استراتژی ژئوپلتیكی ایران كم اثر نماید.
در فصول این پایان نامه به موقعیت و جایگاه چین در شرق آسیا و اهمیت ان از نظر ژئواستراتژیكی برای آمریكا و روسیه، جمعیت زیاد و انسانهای نسبتاً ماهر، ذخایر مالی و رشد اقتصادی خوب و تكنولوژی رو به رشد و ارتش مجهز به سلاحهای پیشرفته و هسته‌ای، نقش آفرینی چین در ؟ امنیتی اروآسیا به همراه آمریكا در روسیه، مشخص كردن علائق ژئوپلتیكی آن كشور ؟ 21 مرتبه با هداف تاكتیكی ( تأمین منافع اقتصادی ) و داشتن مازاد بیش از 40% میلیارد دلاری با آمریكا و اهداف استراتژیك ( تأمین منافع انرژی )، تحولات  ژئواستراتژیك و ژئواكونومیك قرن (21) و جایگزینی اقتصادی  محوری بجای سیاست محوری بر پایه تفكرات نظامی پرداخته شده است.
در پایان با مشخص كردن تهدیدات آمریكا و نقاط قوت و ضعف چین و شناخت عوامل مثبت و منفی تأثیر گذار بر روابط چین و ایران این فرصت رابتین می‌نماید كه مسئولین با استفاده از یافته‌های این تحقیق در ارتباط با نقش چین در مسائل امنیتی ایران تصمیمات صحیحی را اتخاذ نمایند.


مقدمه:
 
دهه 1990 با دو رویداد بزرگ آغاز شد دو رویدادی كه ژئوپلتیك جهانی را بطور كلی دگرگون كرد. از یك سو فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال (1991  ) و سرنگون شدن پیمان و رشد، نه تنها نقطه پایان جها ژئوپلتیك توازن یافته میان و قطب تلقی شد بلكه راه را برای انتقال نظام ژئوپلتیك جهانی از مرحله رقابتهای ( ایدئولوژیك سیاسی ) به رمحله رقابتهای ( اقتصادی ـ سیاسی ) هموار ساخت. از سوی دیگر حركت نظامی بی‌سابقه امریكا و هم پیمانانشان در ماجرای بحران كویت شیوه نوینی از واكنش‌های ژئوپلتیك در برابر كنشهای استراتژیك منطقه‌ای را نمایان ساخت در حالیكه رویداد نخست مفاهیم تازه ای را در ژئوپلتیك جهانی مطرح ساخت و روابط ساختاری ( افقی ـ عمودی ) جهان قدرتهای را دگرگون كرده و زمینه را‌ آماده شكل گیری نوینی از این روابط ساخته است. رویداد دوم نیز نظام ( ژئوپلتیك خاورمیانه را یكسره دگرگون كرده، موازنه نظامی استراتژیك تازه‌ای را پیش كشیده و مفاهیم نوینی از ( امنیت منطقه‌ای ) را در روابط ساختاری قدرتهای منطقه بدست داده است. چین از جمله كشورهایی است كه در نتیجه تیزهوشی كادر رهبری خود كه تهدیدات اقتصادی را برای امنیت ملی خویش مخرب تراز دشمن خارجی تشخیص داد برای رفع ناامنی از كارایی نهادها و بخش‌های اقتصادی، سیاست تنش‌زدایی را در پیش گرفت. همراه با نفی مشروعیت رهبری ؟ جهان توسط ایالات متحده، خود مدعی قرار گرفتن در میان قطبهای اصلی نظام بین‌المللی محصوب می‌شود، جمعیت پرشمار برفورداری از نیرومندترین ارتش جهان كه به سلاحهای پیشرفته متعارف  و هسته‌ای مجهز است، در اختیار داشتن یكی از پنج كرسی شورای دائمی امنیت با ؟ و تو ونیز جهش اقتصادی خیره كننده دهه اخیر كه جایگاه چین را به عنوان كشوری توسعه یافته حداقل در ابعادی اقتصادی تثبیت كرده.
از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران نیز به جهت داشتن منابع نفت و گاز، موقعیت استراتژیكی مطلوب ؟ ضد ابتكاری سخت در تلاش است كه مقام خود را در نظام شكل گیرنده جهانی از راه جای گرفتن در نظام اقتصادی منطقه تعیین كند.
همسویی سیاستهای چین و ایران ؟ با نظام تك قطبی باعث شد تا چین به بهبود بخشیدن وجهه خود در ایران توجه خاصی نشان دهد و این ناشی از آن است كه احتمال می‌دهد ایران طی (20 تا 30 ) سال آینده به عنوان قدرت اسلامی در ابعاد جهانی مطرح خواهد شد. و به همین جهت بهترین قدرتی كه می‌تواند به آن كشور كمك كند تا در برابر رقیب اصلی، یعنی آمریكا و اروپا ایجاد ؟ نماید قدرت اسلامی خواهد بود.
موقعیت ممتاز ژئوپلتیكی ایران در خلیج فارش و دریای خزر و نیاز چین به منابع انرژی در قرن 21 باعث ارتقاء سطح روابط دو كشور گردیده است. اما مخالفت و ضدیت ایالات متحده با سیاستهای جمهوری اسلامی در بعضی مقاطع به اوج خود می‌رسد و علاوه بر اجرای تحریم علیه ایران، سایر كشورها از جمله چین را به چهت داشتن روابط حسنه با ایران به عدم صادرات تكنولوژی پیشرفته به آن كشور و یا عدم واردات محصولات از آن كشور تهدید می‌نماید. كه بعضاً این تهدیدات كارساز واقع شده و منجر به تقلیل سطح روابط چین و ایران بخصوص در بعد فضایی و فن‌آوری پیشرفته می‌گردد. لیكن تاكنون منافع ملی دو كشور ایران و چین ایجاد نموده  در تصمیم‌گیریها و جهت گیریها و اقدامات سیاسی بر علیه یكدیگر اجتناب نموده، و با درك صحیح از مسائل بین المللی و مشكلات موجود در روابط مابین را توسعه دهند.


فهرست مطالب

چكیده   
مقدمه        1
متن    31-7
نتیجه و پیشنهادات    36-32
منابع و مآخذ    37

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تجزیه و تحلیل ژئوپلتیک چین بر امنیت ایران در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir