عنوان : مقاله كار آفريني پروژه نوشابه غير گازدار در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله كار آفريني نوشابه غير گازدار در word دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله كار آفريني نوشابه غير گازدار در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله كار آفريني نوشابه غير گازدار در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله كار آفريني نوشابه غير گازدار در word :

مقدمه
– نوع محصول:
نوع محصول كارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریكس كه از كنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریكس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتكی بسته بندی خواهد شد.
بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.
آبمیوه تولیدی با استفاده از كنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع كنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریكس 7 نیز معمول است.

– ظرفیت تولیدی و مدت زمان كار كارخانه:
ظرفیت تولید سالانه كارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 2000000 لیتر است كه با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره كلاً در حدود 7 میلیون بطری 285 سی سی آب میوه خواهد شد كه شامل موارد زیر است:

نام محصول تعداد بطری ظرفیت(سی سی) ظرفیت(لیتر)
آب پرتقال 3000000 285 857000
آب سیب 2500000 285 713000
آب انگور 1500000 285 430000

مدت زمان كار كارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز كاری و در یك شیفت كار 8 ساعته در نظر گرفته می شود.
به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه كارخانه 28000 بطری كه معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد.

– میزان مواد اولیه مورد نیاز كارخانه:
مواد اولیه مورد نیاز كارخانه شامل كنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شكر، بطری، كارتن و برچسب مربوطه می باشد.
با توجه به نسبت اختلاط كنسانتره و آب به نسبت یك قسمت كنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یك قسمت كنسانتره و 6 قسمت آب در مورد كنسانتره پرتقال، عملاً میزان كنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:

ردیف نام ماده مورد نیاز مقدار
1 كنسانتره پرتقال 143 تن
2 كنسانتره سیب 143 تن
3 كنسانتره انگور 86 تن

4 شكر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال 50 تن
5 بطری 285 سی سی 7 میلیون بطری
6 برچسب 7 میلیون عدد
7 كارتن 24 عددی 300000عدد

آشنایی جزیی در مورد كار كارخانه
– روش كار و نحوه فرآیند:
عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به كنسانتره و رساندن بریكس كنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه كنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه كردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیكن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شكر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:

1-نگهداری كنسانتره مصرفی:
كنسانتره معمولاً در گالن های پلاستیكی 120 كیلوئی به كارخانه تحویل می گردد و از آنجائیكه این بشكه ها معمولاً به كارخانه سازنده كنسانتره برگردانده می شود، لذا كارخانه باید حداقل برای مصرف یك هفته كنسانتره مورد نیاز مجهز به مخازن استیل نگهداری به ظرفیت هر كدام در حدود 4000 لیتر باشد.

2-بازسازی آبمیوه از كنسانتره
در این مرحله كنسانتره با 6-5 برابر خود آب مخلوط و به غلظت مورد نظر می رسد.
این عملیات در دستگاه بازسازی كه شامل 2 مخزن استیل است انجام می شود كه دو مخزن تحتانی به صورت دو جداره و مجهز به همزن با دور سریع و محزن فوقانی جهت ذخیره آبمیوه بازسازی شده می باشد.

در مخازن تحتانی ابتدا آب وارد شده و گرم می شود و سپس كنسانتره به داخل مخزن پمپ می گردد و عمل اختلاط توسط همزن با دور خیلی سریع انجام می شود. عملیات افزورن و اختلاط شكر به آبمیوه نیز در این مرحله انجام می گیرد.

3-پاستوریزاسیون آبمیوه:
جهت تولید آبمیوه سالم و قابل نگهداری كه دارای عمر مفید (SHELF_LIFE) بالا باشد می بایستی با انجام عملیات حرارتی در حداقل زمان ممكن كلیه میكرو ارگانیسم‌های احتمالی در آن را از بین برد كه این عمل توسط دستگاه پاستوریزاتور از نوع فلاش FLASH- PASTEURIZER انجام می شود.

4-هواگیری آب میوه:
از آنجائیكه در هنگام اختلاط و خصوصاً با توجه به دور همزن مقداری هوا و اكسیژن در آب میوه وارد می شود و چنانچه این هوا تخلیه نگردد، موجبات اكسیداسیون و كاهش ویتامین C و نیز سایر واكنش های شیمیایی گردیده وط بعاً با تغییراتی در طعم و رنگ كیفیت فرآورده كاهش می یابد، لذا باید عملیات هواگیری یا DEAERATION توسط دستگاه مربوطه به نام دی اریتور انجام شود.

5-پركنی آبمیوه در بطری:
پركنی آبمیوه تولیدی در بطری ها به صورت گرم و توسط دستگاه فیلر بطری همراه با طشتك زن مربوطه انجام می شود.
البته بطری ها قبلاً در دستگاه بطری شور توسط آب و بخار آب كاملاً شستشو گردیده‌اند.
6-استریلیزاسیون یا انجام پروسس حرارتی:
پروسس حرارتی برای استریلیزاسیون بطری های محتوی آبمیوه در دستگاه استریلیزاتور تونلی انجام می شود.

در این دستگاه ابتدا بطری ها تا حرارت 95-85 درجه سانتیگراد گرم شده و سپس در طی مسیر خود تا انتهای تونل در دو مرحله سرد شده و درجه خنكی نهائی بطری ها 25 درجه سانتیگراد خواهد بود.

7-برچسب زنی، كارتن كنی و انبار:
در آخرین مرحله و پس از خروج بطری ها از استریلیزاتور تونلی، بطری ها بر چسب خورده و به تعداد 24 عدد در كارتن مربوطه قرار گرفته و بسته بندی و انبار می شوند.
در صفحات بعد چگونگی خط تولید آبمیوه از كنسانتره و مراحل مختلف صورت نمودار ملاحظه می گردد.

سؤال- فرآیند انتخابی تولید كالا را شرح دهید و (Process Flow Sheet) را رسم كنید.
عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید نوشابه شامل مراحل زیر است:
اختلاط كنسانتره با آب بر اساس درجه بریكس مورد نظر در مخازن مجهز به گرم كن و همزن با دور سریع- پاستوریزاسیون نوشابه تولیدی به صورت فلاش هواگیری نوشابه

توسط DEAERATOR- هموژنیزه كردن نوشابه جهت جلوگیری از دو فاز شدن محلول- شستشوی بطری های خالی- پركن نوشابه در بطری و طشتك زنی توسط دستگاه فیلر و طشتك زن اتوماتیك- انجام پروسس حرارتی بر روی بطری ها در استرایلیزاتور تونلی بر چسب زنی- كارتن كنی و انبار.

نمودار مراحل مختلف تولید (process floe sheet) در طرح ضمیمه ملاحظه می گردد.
فرآیند صحیح و قابل توصیه جهت تولید نوشابه بازسازی شده در تمام دنیا روش فوق است و در صورت اجرای این فرآیند محصول دارای عمر مفید- shelf life) بالا خواهد بود.

نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع

بخش سوم
– محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت:

– ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
– ماشین آلات و تجهیزات تأسیسات عمومی
– هزینه نصب و راه اندازی ماشین آلات و
تأسیسات

– زمین
– ساختمان و محوطه سازی
-دانش فنی و مهندسی
– پیش بینی نشده
– هزینه های قبل از بهره برداری
جمع داراییهای ثابت

عنوان متراژ قیمت هر متر مربع مبلغ كل
سالن تولید 540 متر مربع 40000 ریال 216000000 ریال
انبارها 360 متر مربع 350000 ریال 126000000 ریال
تعمیرگاه و تأسیسات 60 متر مربع 300000 18000000 ریال

اداری و آزمایشگاه 72 متر(دو طبقه) 480000 ریال 34560000 ریال
نمازخانه و سرایداری 28 متر مربع 326400 ریال 9140000 ریال
توالت، حمام و دستشویی 30 متر مربع 350000 ریال 10500000 ریال
جمع كل 1090 متر مربع ـــــ 414200200 ریال

مساحت زمین و برآورد قیمت آن:
10000 متر مربع زمین در محدوده X- هزینه واگذاری و انتقال 100000000 ریال.

مساحت و هزینه های ساختمانی:
عنوان متراژ هزینه(به ریال)
سالن تولید 540 متر مربع 216000000 ریال

انبارها 360 متر مربع 126000000 ریال
ساختمان های كمكی 72 متر مربع 34560000 ریال
تعمیرگاه، غذاخوری، تأسیسات، نمازخانه، سالن ورزش و … 118 متر مربع 37640000 ریال
دیواركشی 1000 متر مربع 40000000 ریال
محوطه سازی 2500 متر مربع 25800000 ریال

سایر ــــ ــــ
جمع 480000000ریال

عنوان هزینه(به ریال)
هزینه های خدمات، پیمانكاری، مهندسی و مطالعات و مشاوره 15000000
هزینه های دریافت وام بانكی 5500000
سایر هزینه ها قبل از بهره برداری 4500000
جمع 25000000

بنابراین كل هزینه های ساختمانی شامل دیوار كشی، خاكبرداری، محوطه سازی ساختمانها 480000000 ریال و با محاسبه هزینه انتقال زمین كلاً 580000000 ریال می گردد.
– هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید:

قسمتی از ماشین آلات مورد نیاز طرح به علت تكنولوژی بالای ساخت در داخل كشور می بایستی حتماً از خارج كشور تهیه گردد.
بر این مبنا لیست و قیمت ماشین آلات به تفكیك ایرانی و خارجی برای طرح به شرح زیر است:
1-ماشین آلات ایرانی
ردیف عنوان تعداد مبلغ (به ریال)
1 مخزن ذخیره كنسانتره كار 3500 لیتری 3 دستگاه 225000000

2 دستگاه بازسازی كنسانتره 2 دستگاه 170000000
3 استریلیزاتور تونلی 1 دستگاه 150000000
4 میزهای كار و برچسب زنی 4 دستگاه 16000000
5 گاری حمل و نقل داخل كارخانه 4 دستگاه 8000000
6 لوله و اتصالات و پمپ و غیره بر اساس نقشه استقرار ماشین آلات ــ 81000000
7 هزینه نصب و راه اندازی ــ 50000000
جمع كل هزینه های ماشین آلات ایرانی 700000000

سرمایه ثابت مورد نیاز كارخانه
موارد هزینه ریالی ارزی(به دلار)
1-زمین و ساختمانهای كارخانه شامل:
-زمین
-ساختمانها، محوطه سازی و دیواركشی
100000000
480000000
جمع زمین و ساختمان 580000000
2-ماشین آلات تولیدی با نصب:
-ماشبن آلات تولید

-نصب و راه اندازی
65000000
50000000
477500
جمع ماشین آلات و نصب و راه اندازی 700000000 177500
3- تأسیسات و تجهیزات عمومی با نصب شامل:
– تأمین برق
– تأمین آب
– تأمین بخار
– فاضلاب صنعتی
– سایر هزینه های تأسیساتی
120000000
55000000
250000000

31000000
29000000
جمع تأسیسات و تجهیزات عمومی با نصب 485000000
4- سایر هزینه های احداث:
– احداث آزمایشگاه كنترل كیفی

– لوازم حمل و نقل و جابجایی
– هزینه لوازم اداری و كانتین و غیره
– مقدماتی و قبل از بهره برداری
– پیش بینی نشده (5/2% كل)
9500000
40000000
9000000
30000000
46500000
جمع كل سرمایه ثابت 1900000000 177500

بخش چهارم
هزینه های تولید سرمایه در گردش
-هزینه های خرید مواد اولیه مورد نیاز سالانه جهت تولید:
مواد اولیه مورد نیاز سالانه جهت تولید كارخانه به شرح زیر است:
1-كنسانتره پرتقال
كنسانتره پرتقال توسط كارخانجات ماریان كرج و عالیفرد از قرار كیلویی 12500 ریال قابل تأمین است. هزینه تأمین 143 تن كنسانتره پرتقال به شرح زیر محاسبه می گردد:

ریال 17787500000= 12500* 143000 كیلو
2- كنسانتره سیب و انگور
كنسانتره سیب و انگور توسط كارخانجات شهید ایران مشهد و اروم دشت ارومیه از قرار كیلویی متوسط 5/250 ریال قابل تأمین است. هزینه تأمین مجموعاً 229 تن كنسانتره سیب و انگور به شرح زیر است:
ریال 1202250000= 5250*229000 كیلو

7- محاسبه سرمایه در گردش مورد نیاز:
سرمایه در گردش مورد نیاز برای یك دوره تولید سه ماهه به شرح زیر در نظر گرفته می شود:
ردیف عنوان هزینه(به ریال)
1 هزینه تأمین مواد اولیه 847437500 ریال
2 هزینه تأمین مواد بسته بندی 546250000 ریال
3 هزینه حقوق و بیمه كاركنان 79642500 ریال
4 هزینه انواع انرژی 10457500 ریال

5 سایر هزینه های جاری (غیر مستقیم) 12125000 ریال
6 هزینه بیمه كارخانه (2 در هزار) 1037500 ریال
7 هزینه های توزیع و فروش و دفتر مركزی 19800000ریال
8 متفرقه و پیش بنی نشده 3250000 ریال
جمع كل سرمایه در گردش سه ماهه 1520000000 ریال

بخش پنجم
محاسبه كل سرمایه گذاری:
كل سرمایه گذاری حاصل جمع سرمایه ثابت و سرمایه در گردش محاسبه شده در بخش های قبل و به شرح زیر است:
ردیف عنوان ریالی ارزی به دلار
1 سرمایه ثابت 1900000000ریال 177500 دلار
2 سرمایه در گردش 1520000000 ــــ

جمع كل سرمایه گذاری 3420000000 177500 دلار
چنانچه مبالغ ارزی را بر اساس نرخ توجیهی رقابتی 8000 ریال محاسبه و منظور نماییم، كل سرمایه گذاری بر حسب ریال در حدود 4840000000 ریال خواهد شد.

– نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی:
سرمایه گذاری بر مبنای 30% سهم متقاضیان (نقدی) و 70% استفاده از تسهیلات بانكی بر مبنای عقود اسلامی (وام) و به شرح زیر است:
الف- سهم متقاضی (30%) نقدی 1452000000 ریال

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله كار آفريني پروژه نوشابه غير گازدار در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir