عنوان : مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی اثرسیستم های تغذیه آلی، تلفیقی، شیمیایی و باکتری های افزاینده رشد بر مراحل فنولوژی، عملکرد و اجزائ عملکرد رقم پرمحصول شیرودی برنج و همچنین در راستای کاهش مصرف کودهای شیمیایی،آزمایشی درسال 1331 در ایستگاه تحقیقات برنج کشور آمل اجرا شد. -آزمایش به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل با 4 تکرار در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی اجرا گردید. مصرف نیتروژن به عنوان عامل اصلی در دو سطح، مصرف نیتروژن معمول ) 251 کیلوگرم درهکتار( و نصف میزان مصرف نیتروژن معمول بود. استفاده از کودبیولوژیک سوپر نیترو پلاس به عنوان عامل فرعی بود که شامل عدم مصرف کودبیولوژیک، مصرف ، مصرف به صورت محلول پاشی درخزانه، مصرف به صورت آغشته نمودن ریشه های نشاء و مصرف در زمین اصلی پس از نشاءکاری بود. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد که تعداد کل پنجه و وزن هزار دانه تحت تأثیر کود قرار نگرفتند. ولی تعداد پنجه بارور، ارتفاع بوته، طول خوشه، تعدادخوشه چه درخوشه، میزان درصد پروتئین دانه و کاه، بیوماس، شاخص برداشت و عملکرد دانه تحت تأثیرکود قرار گرفتند. صرف نظر از مقدار مصرف کود شیمیایی نیتروژن، مصرف کود بیولوژیک موجب افزایش معنی دارعملکرد دانه گردید. با این حال بیشترین عملکرد دانه مربوط به مصرف معمول نیتروژن و مصرف کود بیولوژیک درزمین اصلی پس از نشاء کاری، به میزان 5333 کیلوگرم درهکتار بوده است. با استفاده از کودهای بیولوژیک و با صرفه جویی پنجاه درصدی مصرف کود شیمیایی می توان عملکرد دانه را نسبت به زمانی که مصرف 7 درصد افزایش داد. بنابراین نتیجه گرفته می شودکه با استفاده از کود بیولوژیک نه تنها می توان / معمول کود نیترو ژن اعمال می شود، به میزان 5 ازمصرف بی رویه کودهای نیتروژنه پرهیز نمود بلکه به دلیل اثرات مثبت متعدد کود بیولوژیک می توان محصول قابل قبولی تولید نمود وازآلودگی محیط زیست نیز جلوگیری نمود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله رقم شيرودي Oriza sativa.Lتاثير کود بيولوژيک سوپرنيتروپلاس برعملکرد و اجزاي عملکرد برنج در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir