عنوان : مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word :



تعداد صفحات:4
چکیده:
روغن ها و چربی های خوراکی تازه دارای کمترین مقدار اسید چرب آزاد هستند هر چند ممکن است این اسیدها در طی فرآوری، انبار و پخش افزایش یابد. اسیدهای چرب آزاد در برابر اکسیداسیون ناپایدارتر از حالتهای استریفیه شده آنها هستند در روغنها و چربی ها مواد الی مضر یا نامطلوبی در طی انبار و مصرف به وجود می آیند از این رو می توان میزان اکسیداسیون را در دو دستهف یکی روغن هایی که در حد زیاد اکسیدشده اند و دیگری روغن هایی که تحت شرایط معمولی فرایند مثل پخت آشپزخانه ای حرارت دیده اند بررسی کرد. استفاده طولانی از روغن ها در سرخ کردن معمولاً باعث کند شدن هضم و جذب می شود. محصولات چربی ها و روغن های اکسید شده در مراحل مختلف تصلب شرائین دخالت دارند. محصولات اسیدهای چرب کاملاً اشباع نیز می توانند سرطان زا باشند. قابل ذکر است که اسیدهای چرب ضروری و توکوفرول های موجود در روغن ها و چربی ها به سادگی در طی انبارداری یا اربرد بخصوص در درجه حرارت های بالا اکسید می شوند که از لحاظ نیاز روزانه به مواد مغذی قابل تأمل است. اگر روغن ها و چربی های اکسید شده در حد زیادی به عنوان منبع لیپید و ویتامین E استفاده می شوند ممکن است کمبود اسیدهای چرب ضروری، ویتامین E یا هردو حاصل شود. تحقیقات نشان می دهد که هیدروپراکسید اسیدهای چرب خالص برای حیوانات آزمایشی در تزریق وریدی سمی بوده اما از راه دهان سمی نیست. مواد پلی مری منومرهای حلقوی که از ترکیبات ثانویه اکسیداسیون هستند به ترتیب باعث اسهال و مرگ سلول های قلب می شوند. همچنین محصولات ثانویه با وزن مولکولی پائین و زنجیره کربنی کمتر راحت تر از دیواره روده جذب می شوند. در این مقاله راجع به اثر روغن ها و چربی های اکسید شده، هیدروپراکسیدهای اسیدهای چرب، محصولات ثانویه حاصل از اکسیداسیون و اثر آنها بر سلامت انسان بحث شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله اثرات روغن ها و چربي هاي اکسيدشده بر سلامتي انسان در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir