عنوان : تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word :

كشفیاتی كه مزه جهان را شیرین تر كردند
قندها در طبیعت به وفور یافت می شوند. از میان آن ها، نشاسته و ساكارز (قند معمولی) جایگاه ویژه ای در برنامه غذایی ما دارند. با وجود این، این مواد شیرین، زندگی را به كام گروه نه چندان اندكی از انسان ها تلخ كرده اند. چاقی، بیماری عصر ماست. افراد چاق به رژیم غذایی با كالری كم نیاز دارند. از آن جا كه قندها از میزان كالری بالایی برخوردارند و به راحتی به چربی تبدیل می شوند، كاهش میزان مصرف آن ها در برنامه غذایی این افراد ضروری است. اما میل انسان به خوردن مواد شیرین ، یكی از عواملی است كه احتمال موفقیت چنین رژیم هایی را كاهش می دهد.

قندها در بیماران مبتلا به مرض قند (دیابت) نیز مشكلات فراوانی می آفرینند. در حقیقت، در این بیماران، قند حكم سم مهلكی را دارد كه اثرات مخرب خود را بر تمامی بخش های بدن اعمال می كند. از طرف دیگر، مهمترین عامل پوسیدگی دندان ها، مصرف بیش از اندازه مواد قندی است.
شیرین كننده های مصنوعی از جمله «ساخارین» و «آسپارتام» به ما امكان داده اند

نوشابه ها، شكلات ها و مرباهای رژیمی تولید كنیم.این شیرین كننده ها انرژی قابل ملاحظه ای تولید نمی كنند و برخی از آن ها بدون آن كه وارد روندهای سوخت و سازی بدن شوند، دفع می شوند. میزان شیرینی این تركیبات بالاست و می توان با مقادیر اندكی از آن ها، رژیم های غذایی كم كالری و در عین حال ذائقه پسندی را برای افراد چاق ترتیب داد، به افراد دیابتی كمك كرد و دندان های سالم تری داشت. این تركیبات كه مواد غذایی و نوشیدنی های «بدون قند» را به ارمغان آورده اند، تحفه اتفاقات جالبی هستند.

ساخارین: این شیرین كننده سیصد برابر شیرین تر از ساكارز است و یك شیمیدان آلمانی به نام «كنستانتین فالبرگ» آن را كشف كرد. وی در سال 1879 در دانشگاه «جان هاپكینز» روی تركیبات آلی كار می كرد. یك شب پس از بازگشتن از آزمایشگاه و هنگام صرف شام، متوجه مزه شیرین عجیبی در دستان خود شد. فالبرگ احتمال داد كه آن مزه از ماده ای در آزمایشگاه سرچشمه می گیرد. صبح كه به آزمایشگاه بازگشت به دقت روی میزها، قفسه ها و ظروف آزمایشگاه را وارسی كرد تا سرانجام به سرچشمه شیرینی پی برد. وی با تحقیقات بیشتر توانست ساختمان شیمیایی ماده شیرینی را تعیین كند كه آن را ساخارین نامید و راه را برای تولید انبوه آن هموار كرد.

آسپارتام:این شیرین كننده، دویست برابر شیرین تر از ساكارز است و «جیمز اشلاتر» در سال 1965 آن را كشف كرد. او برای تولید دارویی برای درمان زخم معده تلاش می كرد. وقتی برای داشتن راحت تر قطعه كاغذ انگشت های خود را به دهان برد، متوجه مزه شیرین جالبی شد. اشلاتر آن ماده را جداسازی و ساختمان شیمیایی آن را معلوم كرد. جالب این كه، این ماده بسیار شیرین از تركیب یك ماده بی مزه به نام «اسید آسپارتیك» و یك ماده تلخ به نام «فنیل آلانین» به دست می آید.

سیكلامات:این شیرین كننده، چهل برابر شیرین تر از ساكارز است و یك دانشجوی مقطع تحصیلات تكمیلی به نام «میشل اسودا» در سال 1937 آن را كشف كرد. او روی تولید تركیب ضد دردی به نام «سدیم سیكلو هگزیل سولفامات» كار می كرد. روزی هنگام كار در آزمایشگاه مشغول سیگار كشیدن بود و برای لحظه ای سیگار را روی میز كارش قرار داد. وقتی بار دیگر سیگار را به دهان گرفت، متوجه مزه شیرین ته سیگار شد. بی درنگ همه تركیباتی را كه روی میز كارش بود، چشید تا سرانجام عامل شیرینی سیگارش را كشف كرد. وی آن را سیكلامات نام نهاد.

سوكرولوز:این شیرین كننده بیش از ششصد برابر شیرین تر از ساكارز است و آن را یك دانشجوی خارجی كه به زبان انگلیسی تسلط نداشت، در كالج سلطنتی انگلستان كشف كرد. وی در سال 1976 درخواست استادش مبنی بر بررسی (Test) یك قند كلردار را به غلط، چشیدن (Taste) آن تركیب تعبیر كرد. او متوجه شد كه آن تركیب، شیرینی فوق العاده ای دارد و به این ترتیب شیرین كننده دیگری را به دسته شیرین كننده های مصنوعی افزود.

پتاسیم اسسولفام:این شیرین كننده، صد و سی بار شیرین تر از ساكارز است و آن را یك شیمیدان آلمانی به نام «كارل كلائوس» در سال 1967 كشف كرد. او كه مشغول بررسی چند تركیب شیمیایی بود و هنگامی كه برای برداشتن راحت تر قطعه ای كاغذ سرانگشت خود را به دهان برد، متوجه مزه شیرین جالبی شد.
در تمامی موارد یاد شده، دانشمند در جست وجوی چیز دیگری است كه تحفه اتفاق نصیب او می شود. این كشف های اتفاقی را در زبان انگلیسی Serendipity می گویند. شاید شما از طریق كارتون سرندیپیتی با این واژه آشنا شده باشید. این واژه ریشه در یك افسانه ایرانی به نام «سه شاهزاده سرندیب» دارد كه در آن بازیگران اصلی داستان به طور اتفاقی، كشف های مهمی انجام می دهند. البته، همان طور كه در داستان آمده، آنان از فراست و زیركی فوق العاده ای برخوردار بوده اند.
بنابراین، می توانیم نتیجه بگیریم كه تحفه اتفاق، نصیب كسانی می شود كه از هوش و فراست فوق العاده ای برخوردارند. درست است كه برداشتن قطعه ای كاغذ یا كشیدن سیگار به كشف های مهمی انجامیدند، اما زیركی و پشتكار محققان نیز در این راه نقش مهمی داشته است. چنان كه اغلب آنان برای پیدا كردن سرچشمه شیرینی تمام مواد موجود در آزمایشگاه یا حداقل روی میزكارشان را بررسی كردند. در حقیقت آنان كشف دوباره ای انجام دادند.

توصیه های کاربردی برای کاهش مصرف قند

متاسفانه امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و غذاهای شیرین هستیم . به تدریج که ذائقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند، کارخانجات مواد غذایی نیز روز به روز، محصولات شیرین تری به بازار روانه می کنند و این سیکل معیوب، پبوسته در حال چرخش است. با یک محاسبه سرانگشتی و ساده به طور متوسط هر فرد بین 20-15 قاشق چای خوری شکر ( مجموع قند مصرفی روزانه و قند به کار رفته در محصولات غذایی ) در روز مصرف می کند که این مقدار، بسیار بیشتر از نیاز بدن است.

عادت کردن به مصرف زیاد مواد شیرین که به طور معمول از همان کودکی رخ
می دهد، عوارض جسمانی متعددی نظیر اضافه وزن ، دیابت ، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال خواهد داشت.
قند و ترکیبات حاوی قند، انرژی زیادی به بدن می رسانند، در حالیکه فاقد مواد مغذی لازم هستند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تحقيق در مورد كشفياتي كه مزه جهان را شيرين تر كردند در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir