عنوان : مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word :

اینترنت و كاربرد های آن
اگر به تازگی وارد دنیای اینترنت شده اید، بهتر است مروری بر مفاهیمی چون اینترنت ، وب جهان پهنا (World Wide Web) و دیگر خدمات تسهیلاتی كه از طریق این شبكه جهانی فراهم می شود داشته باشید، لذا از این شماره سعی می شود مفاهیم مرتبط با اینترنت و كاربرد های آن آورده شود.

اینترنت چیست؟
اینترنت شبكه ای گسترده ای مشتمل بر مجموعه ای از شبكه ها می باشد. در این شبكه، كامپیوتر ها با هم مرتبط می باشند و برای ارتباط خودشان سلسله پروتكل های TCP/IP استفاده می كنند. هر یك از این كامپیوتر ها از نرم افزار برای تامین اطلاعات یا خدمات اطلاع رسانی بهره می گیرند و دسترسی و دیدن اطلاعات را فراهم می سازند.

اینترنت ازار قابل انتقال برای اطلاعاتی است كه آن اطلاعات به صورت پرونده ها (Files) یا مستندات (Documents) بر روی كامپیوتر ها ذخیره می شوند. اینترنت به تنهایی حاوی اطلاعات نیست. بیشتر اوقات می شنویم كه می گویند: «فایل یا مستند از روی اینترنت یافت می شود»، درست تر این است كه بگوییم «آن از طریق اینترنت یا با استفاده از آن یافت می شود».

آنچه را كه شما به آن دست می یابید از روی یكی از بی نهایت كامپیوتری حاصل می شود كه به شبكه اینترنت متصل می باشد. این شبكه كامپیوتری از هزاران شبكه در سطح جهان تشكیل شده است. هیچكس بطور دقیق نمی داند كه تعداد كامپیوتر های متصل به اینترنت چند تا می باشد ولی قدر مسلم این است كه تعدادشان به میلیونها كامپیوتر برسد و تعدادشان رشد فزاینده اینترنت خواهد داشت. سازمان هایی وجود دارد كه وضعیت تكنیكی این شبكه را توسعه می دهند و برای ایجاد و تولید نرم افزارها برروی اینترنت، استانداردهایی را ایجاد می كنند.

پیوند دهنده (Backbone) اینترنت تحت اختیار و مالكیت شركت های خصوصی است. كامپیوتر های روی شبكه اینترنت از معماری خدمات دهنده/خدمات گیرنده (Client/Server) استفاده می كنند، این به آن معناست كه یك ماشین خدمات دهنده راه دور، فایلها و خدمات لازم را برای ماشین خدمات گیرنده فراهم می سازد. نرم افزار بر روی یك كامپیوتر خدمات گیرنده، جهت استفاده و دسترسی به آخرین فن آوری ها نصب می شود. یك استفاده كننده اینترنت به خدمات متنوع و زیادی دسترسی دارد، از جمله این خدمات عبارتند از: گوفر (Gopher) پست الكترونیكی (E-Mail)، انتقال فایل منابع گسترده اطلاعاتی، نمایش چند رسانه ای، خرید و خدمات فراوان دیگر.

مثلا گوفر یك روش متنی برای دسترسی به مستندات موجود بر روی اینترنت است. این سرویس تقریبا بطور كامل در وب جهان پهنا جای داده شده است و شما می توانید مستنداتی ا گوفر را بیابید كه به صفحات وب (web page) مرتبط باشند. اینترنت عمدتا دسترسی به پرتكل های متنوع را شامل می شود. بسیاری از این پروتكل ها برنامه هایی را ظاهر می كنند كه این برنامه ها اجازه می دهند تا استفاده كننده ها برای خواسته های خودشان، مواد و موضوعات مختلف را جستجو نمایند.

اجزاء اینترنت
وب جهان پهنا (World Wide Web)
وب جهان پهنا (بطور خلاصه www یا web می گویند)، سیستمی از سرویس دهنده های اینترنتی است كه فرامتن (hypertext) را جهت دسترسی به چندین پروتكل اینترنتی پشتیبانی می كند.

تقریبا هر نوع پروتكلی كه بر روی اینترنت است از روی وب قابل دسترسی است. وب شامل خدمات فراوانی است. از جمله این خدمات عبارتند از: پست الكترونیك (E-Mail)، پروتكل انتقال فایلها (FTP)، تل نت (Telnet) و گروههای خبری یوزنت. علاوه بر این خدمات، خود وب جهان پهنا دارای پروتكل انتقال فرامتن یا HTTP است.

وب جهان پهنا یك رابطی برای دسترسی به تمام این پروتكل ها، فراهم می كند؛ این رابط یك محیط كاربر پسند و راحتی را ایجاد می كند. وب این پروتكل ها را با یكدیگر در یك سیستم منفردی جمع می سازد. به خاطر این ویژگی و نیز به خاطر توانایی وب برای كار با چند رسانه اینترنت و زبانهای برنامه سازی پیشرفته، وب جهان پهنا به عنوان یكی از اجزایی است كه با سرعت بر روی اینترنت در حال رشد می باشد. عملكرد وب عمدتا متكی بر فرامتن است. به این معنی كه بتوان اطلاعات موردنیاز را از روی آن دریافت نمود.

فارمتن های مستندات و صفحات، شامل لغات و عباراتی است كه این لغات و عبارات به مستندات دیگر مرتبط می شوند؛ این لغات پیوندها (Links) نامیده می شوند و توسط استفاده كننده انتخاب شدنی است. یك مستند دارای فرامتن به مستندات دیگر تصاویر، ویدیو و یا صدا مرتبط می شود.
پیوندها ممكن است یك مسیر منطقی یا غیر منطقی را دنبال كنند، چون هر ارتباطی توسط سازنده اصلی مستند برنامه ریزی می شود. روی هم رفته WWW یك وب پیچیده مجازی میان تعداد بیشماری از مستندات، گرافیك ویدیو و صداست. ایجاد فرامتن برای وب با تولید مستندات، با زبانی ایجاد می گردد كه «زبان ایجاد فرامتن» یا HTML نامیده می شود.

با این زبان عبارات و دستورالعمل های فرامتنی در متن نوشته می شوند تا فرمت بندی مستندات و ویژگی هایی كه به چشم می آیند نظیر قلم (Font)، حروف كج و برجسته (Italic , Bold) و ایجاد پیوندهای فرامتنی را یجاد نمایند. گرافیك نیز ممكن است داخل یك مستند HTML باشد.
زبان HTML ساختار WWW را تعریف كرده و ساختار وب بر اساس آن زبان موجودیت پیدا می كند. همانطوری كه توضیح داده شد این زبان و برنامه های دیگری كه شبیه این زبان هستند، امكان ایجاد فرامتنی را فراهم می آورندكه شامل پیوند هایی است كه این پیوند ها بعنوان مثال نواحی یا محل در یك صفحه اینترنت دیگر هستند یا شامل نمادها (Icons) یا اشكال گرافیكی هستند كه شما می توانید با كلیك بر روی دكمه ماوس، به مستندات دیگری دست یابید.

این «قابلیت كلیك كردنی» با استفاده از پیوندهای فرامتنی، مشخصه ای به عنوان یك انقلاب و تحول شگرف در وب است. زبانهای برنامه سازی نظیر جاوا، جاوا اسكریپ، و ویژال بیسیك قابلیت های وب را توسعه می دهند. مقادیر اطلاعاتی كه روز به روز به حجم آنها بر روی وب اضافه می شود در پایگاههای داده (Data Base) ذخیره و نگهداری می شود؛ بنابر این وب یك موجودیت ثابت و لایتغیری به حساب نمی آید بلكه با رشد چشمگیری در حال تغییر و دگرگونی است.
بنابر این وب جهان پهنا تمام خدمات اینترنتی و خدمات عمده دیگر را یكپارچه می كند، شما به راحتی قدرید مستندات را از روی وب بدست آورده، تصاویر عادی، تصاویر متحرك و تصاویر ویدیویی را ببینید، به فایل های صوتی گوش كنید و نیز بر روی وب صحبت كنید.

برای انجام و اجرای این خدمات‌، استفاده از مرورگرها (Browser) ضرورت دارد. هنگامی كه شما به اینترنت وصل می شوید و از مرورگر (Browser) هایی چون نت اسكیپ (Netscape) یا مرورگر اینترنت اكسپلورر (IE) شركت مایكروسافت یا دیگر مرورگر ها استفاده می كنید، می توانید مستندات موجود بر روی وب را ببینید.
پیوندهای فرامتنی چگونه كار می كنند؟

هر مستند، فایل متنی، فایل صوتی، سایت یا هر چیز دیگری كه شما بر روی وب می یابید یك URL واحدی دارد كه مشخص می كند چه كامپیوتر ی روشن است، محل آن كامپیوتر كجاست و نام فایل مورد نظر چیست؟ هر پیوند فرامتنی بر روی صفحات وب در جهان، شامل یك URL می باشد.
وقتی كه شما بر روی یك پیوند از هر نوع از صفحه وب كلیك می كنید شما یك درخواست برای بدست آوردن یك مستند واحد و مشخصی از روی كامپیوتر ی از جهان می فرستید كه این درخواست بطور واحد توسط آن URL مشخص می گردد. URL ها شبیه آدرس های صفحات وب می باشند.
یك مرورگر (Browser) چیست؛ نت اسكیپ و اینترنت اكسپلورر چیست؟

یك مرورگر یك برنامه كامپیوتری است كه بر روی كامپیوتر نصب شده و به شما این امكان را می دهد كه مستندات موجود بر روی وب را ببینید و به اینترنت دست پیدا كنید و از امكانات موجود در مرورگر نظیر فرمت های متن، پیوندهای فرامتنی، صدا تصویر و از ویژگی های دیگر آن استفاده كنید.
مرورگر در واقع خلاصه مرورگر وب می باشد، نرم افزاری كه پس از نصب بر روی كامپیوتر برای تعیین محل و نشان دادن صفحات وب مورداستفاده قرار می گیرد. مرورگرها به شما اجازه این كار را می دهند كه بر روی پیونهای فرامتن (Hypertext) كلیك كنید تا اطلاعات را از طریق وب بدست آورید و ویژگی های اضافی را جهت گشتن و مدیریت بر روی وب، به شما پیشنهاد می كند.
مرورگرهای نت اسكیپ و اینترنت اكسپلورر از اولین «مرور گرهای گرافیكی» و در عین حال از پركاربردترین آنها در بین استفاده كنندگان سراسر دنیا هستند (یعنی آنها دیدن اطلاعات گرافیكی نظیر تصاویر، اطلاعات ویدیویی و غیره را امكان پذیر می سازند).
غیر از این مرورگرها، مرورگرهای دیگری نظیر Opera , Macweb نیز وجود دارند. این مرورگرها ویژگی های مشابهی دارند و می توانند برای دستیابی به مستندات مورد استفاده قرار گیرند.
و در انواع برنامه های متنوع دیگر فعال بوده و سازگاری داشته باشند. تمام مرورگرها شامل «برنامه های قابل اتصال» یا «plug-ins» هستند كه شما از روی وب به آنها دست می یابید. برنامه های قابلاتصال جزء برنامه های فرعی هستند كه در یك مرورگر یا در مكان دیگری از كامپیوترتان ذخیره می شود كه این برنامه ها بو ویژه برای پشتیبانی كردن نوع ویژه از فایلهایی كه شما ممكن است كلیك كنید می باشند. اگر شما بر روی پیوندی كلیك كنید و كامپیوتر شما در آن هنگام نیازی به برنامه قابل اتصال شما در مورد فایلی كه شما بر روی آن كلیك می كنید، نداشته باشد برای شما معمولا فرصتی فراهم می شود كه به سمت برنامه قابل اتصال هدایت شوید و به آن دسترسی یابید. بیشتر این برنامه ها رایگان هستند و برای نصب روی كامپیوترتان هم آسان و هم قابل اطمینان هستند و باید از دستورالعمل های آنها كه در هنگام نصب توصیه می شود، پیروی نمود.

مرورگرهای وب برای جستجو و گشتن اطلاعات و مستندات و داده های متنوع و مختلف و نیز مدیریت بر روی وب و تمام URL هایی كه شما در رد یابی و دنبال كردن آنها هستید به كار روند.
نت اسكیپ و اینترنت اكسپلورر هر دوی اینها قابلیت فراوانی دارند، از جمله فرستادن مستندات با پست الكترونیكی (E-Mail)، بارگذاری و دریافت اطلاعات از روی شبكه (Download)، به مرحله چاپ رساندن (Print) و مسیر یابی داشتن رد استفاده كننده و سایت هایی كه قصد دارید نشانه ارجاع (Bookmark) داشته باشد. «مرورگر نت اسكیپ» برای سادگی در بیان به «نت اسكیپ» معروف شده است. به نت اسكیپ نویگیتور نیز می گویند و اینترنت اكسپلورر شركت مایكروسافت به «IE»‌ معروف می باشد.

این دو مرورگر متداول وب برای استفاده كننده این امكان را فراهم می سازند علاوه بر اینكه نظاره گر متنی اطلاعات باشد، اطلاعات را بصورت گرافیكی هم ببیند. از این جهت است كه به این دو مرورگر ، مرورگرهای گرافیكی گویند.
آنها نیز علاوه بر همایش اطلاعات، در ارتباط به قالب های مختلف دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرند، از جمله این قالب ها صدا، ویدیو و برنامه های كاربردی دیگر است. چنانچه اشاره شد اغلب یك برنامه قابل اتصال برای این گونه قالب ها مورد نیاز خواهد بود.
اگر كامپیوتری كه شما از آن استفاده می كنید به تجهیزات مورد نیاز برای اجرای چند رسانه ای ها مجهز باشد شما نه تنها قادر به شندین هستید بلكه قادرید صحبت نیز بكنید.

آیا یك مرورگر كافی نیست؟
برای نیازمندهی های بیشتر مردم، یك مرورگر كافی است. IE و نت اسكیپ هر دو از بهترین ها هستند برای مدت ها نت اسكیپ نسبت به IE طرفداران بیشتری داشت. در چند سال اخیر هر دوی آنها طرفداران زیادی داشته اند. نت اسكیپ برای آدرس های مورد علاقه اینترنتی Bookmark و اینترنت اكسپلورر Faroriteرا در نرم افزار دارد و بیشتر ویژگی های دیگر نرم افزار در هر دو مرورگر به طور مشترك وجود دارد.
جستجو بر روی وب با استفاده از مرورگرهای IE و نت اسكیپ:

بر روی پیوند (Link) ها یا دكمه هایی كه داخل مستندات موجود است، كلیك كنید. پیوند ها بعنوان نقاط و نواحی برجسته مشخص شده ای از فرامتن در مستندات می باشند.
این پیوندها مستندات دیگر را می خوانند. به نظر می آید حركت ماوس بر روی نواحی برجسته اینترنت كه به عنوان فرامتن می باشند كار بسیار ساده اینترنت باشد ولی ممكن است با كلیك بر روی پیوندی، تا مدت ها بر روی پیوندهای پی در پی كلیك كنید و صفحات مختلفی را پش سر گذاشته، به مقصد برسید. بعضی اوقات این پیوندها شما را به نا كجا آباد هدایت می كند!.

دكمه Back اولین دكمه از دكمه های نوار ابزار (Toolbar) شما را به مستندات قبلی بر می گرداند. پس از اینكه شما به مستند قبلی مراجعه كردید می توانید Forward را انتخاب نمایید. این انتخاب شما را به موقعیتی بر می گرداند (به مستندی مراجعه می كنید) كه شما از قبل می دیدید. در نت اسكیپ “GO” و در اینتر نت اكسپلورر “History” برای شما فهرست سایت هایی را كه از آنها بازدید كرده اید، نمایش می دهند.

به جای استفاده از دكمه Back به دفعات زیاد، می توانید از این نمادهای موجود در بخش دكمه های نوار ابزار از نرم افزارهای مرور گر استفاده نمایید.
اگر URL مربوط به یك مستند ویژه اینترنت كه مد نظر شما باشد و بخواهید آن را ببینید،‌ آن را داخل محل آدرس كه به شكل یك مستطیل سفید رنگ است، تایپ كنید و كلید Enter را فشار دهید. شما نیاز دارید قبل از تایپ URL جدید در محل آدرس URL قبلی كه بصورت متنی داخل محل آدرس تایپ شده، حذف نمایید.

حركت در مستند جاری موقع استفاده از مرورگرها:
در قسمتی كه میله های حركتی (Scroll Bbars) قرار دارند با كلیك بر ماوس در انتهای میله ها در سمت راست یا پایین، می توانید تمام محتویات صفحه را ببینید و با نگه داشتن دكمه سمت راست ماوس به سمت پایین و بر روی میله های حركتی و كشیدن آنها می توانید به هر سمتی كه بخواهید آنها را حركت دهید.

با فشردن كلید با فاصله یا Space هم می توانید بخش های پایین صفحات كه دیده نمی شوند نظاره گر باشید و كلید Backspace یا ( ) از صفحه كلید می تواند مانند دكمه Back از مرورگر كار كند.
برای دیدن نقاط مختلف صفحات می توانید به جای استفاده از Scroll Bars از كلیدهای جهت نما یا از كلیدهای Page up , Page down از صفحه كلید هم استفاده نمایید.

پست الكترونیك (E-Mail)
پست الكترونیكی یا ایمیل (E-Mail) به شما اجازه می دهد كه پیغام ها یا نامه های الكترونیكی را دریافت و یا ارسال نمایید. این سرویس به كاربران كامپیوتر (Users) اجازه می دهد كه هم بطور محلی و هم سراسری (سراسر جهان) پیغام های خود را رد و بدل كنند. هر كاربری از سرویس پست الكترونیكی دارای یك صندوق پست الكترونیكی است كه این صندوق محل پیغام هایی است كه توسط دیگر كاربران ارسال می گردند.
پیغام های الكترونیكی می توانند ظرف چند ثانیه به آدرس كاربران ارسال شوند. یك مشخصه جالب از پست الكترونیكی انتخابی است كه به ما امكان می دهد فایلهای الكترونیكی را با ضمیمه به پیغام ها به آدرس پست الكترونیكی اشخاص ارسال كنیم. فایل های غیر الكی كه به فایلهای دو دویی یا باینری معروفند به پیغام های پست الكترونیكی ضمیمه می شوند.

این پیغام ها به عنوان ضمیمه های MIME6 می باشند. استاندارد پستی چند منظوره در شبكه اینترنت برای كمك ه نرم افزارهای پست الكترونیكی توسعه یافت تا به مدیریت انواع مختلف فایلها بپردازد؛ برای مثال مستند یا فایلی كه توسط نرم افزار ”Microsoft Word“ ایجاد می شود می توان آن را به یك پیغام پست الكترونیكی ضمیمه كرد و فایل ضمیمه شده با یك نرم افزار پست الكترونكی مناسب توسط فایل قابل دریافت خواهد بود، مثلا با نرم افزار “Microsoft Outlook Express” می توان فایل های به فرمت HTML ر اكه از نوع MIME است، دریافت كرده و خواند. علاوه بر اینها پست الكترونیكی امكان دسترسی به سرویس گروه بحث و گفتگو (Discussion Group) را نیز فراهم می سازد كه گاهی اوقات لیست سرو (Listserv) نیز نامیده می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله اينترنت و كاربرد هاي آن در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir