عنوان : مقاله بهداشت دوران بارداري در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهداشت دوران بارداري در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهداشت دوران بارداري در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بهداشت دوران بارداري در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهداشت دوران بارداري در word :

بهداشت دوران بارداری

1- اهداف مراقبتهای دوران بارداری را توضیح دهید؟
هدف از مراقبتهای دوران حاملگی، تأمین و حفظ سلامت مادر و جنین اوست. در طی این مراقبتها مادران برای زایمانی طبیعی آماده می شوند. آموزشهای لازم را در زمینه خطرات، عوارض و مسایل طبیعی همراه حاملگی فرامی گیرند که نتیجه آن حفظ سلامت جسمی و روحی مادر و کاهش مرگ و میر مادران به دلیل عوارض بارداری می شود.

2- بهترین سن حاملگی چه سنی است؟
بهترین سن برای بارداری بین 35-18 سالگی است.
3- حاملگیهای زودرس و دیررس چه عوارضی را به همراه دارند؟
حاملگیهای زودرس به دلیل عدم بلوغ فیزیولوژیک، نداشتن آمادگی و اطلاعات لازم، مشکلاتی را ایجاد می کند. حاملگیهای سنین پایین که لگن هنوز به رشد کافی و کامل خود نرسیده است می تواند برای مادر باردار خطراتی را به دنبال داشته باشد. حاملگی در سنین بالا باعث نقایص مادرزادی می شود.

4- علائم حاملگی را توضیح دهید؟
اولین و معمولترین علامت حاملگی در خانمها قطع قاعدگی (عادت ماهانه) است. علایم دیگری نظیر بزرگ و حساس شدن پستانها، تهوع و استفراغ صبحگاهی و تکرّر ادرار نیز در بعضی از خانمهای باردار دیده می شود.

5- اولین مرحله مراقبتهای دوران بارداری چه مرحله ای است؟
معمولاً در اولین معاینه، شرح حال دقیقی از مادر گرفته می شود که در طی آن درباره سابقه بیماری مادر (مثلاً بیماری قلبی یا کلیوی) سابقه حاملگیهای قبلی، سابقه جراحی نیز سؤال می شود و تاریخ احتمالی زایمان با توجه به تاریخ آخرین قاعدگی محاسبه می شود.

6- آزمایشهایی که از زن باردار درخواست می شود را نام ببرید؟
1 اندازه گیری هموگلوبین – هماتوکریت و شمارش پلاکتها.
2 تعیین گروه خونی و RH
3. بررسی از نظر دیابت
4 آزمایش ادرار از نظر وجود عفونت
5 آزمایش VDRL برای تشخیص سفلیس
6 تست پاپ اسمیر
7- تغییرات طبیعی دوران بارداری در سه ماهه اول را نام ببرید؟

– خواب آلودگی
– احساس سنگینی در پستانها
– احساس سنگینی و پرشدن در لگن
– تکرّر ادرار
– افزایش ترشحات تناسلی
– تهوع صبحگاهی
– اختلالات گوارشی

8- علائم خطر دوران بارداری را نام ببرید؟
– احساس درد، درد زایمانی یا هر نوع درد لگنی و شکمی
– خونریزی و یا خروج هر نوع مایع
– ورم دستها و صورت
– سردرد شدید یا مداوم
– تاری دید
– تب و لرز
– سوزش ادرار
– استفراغ مداوم
– احساس کاهش حرکات جنین

9- مواردی که در دوران بارداری مورد تأکید قرار می گیرد را نام ببرید؟
1 تغذیه زن باردار
2 استراحت
3 استحمام
4 مراقبت از دندانها
5 لباس زن باردار
6 ورزش
7 مسافرت
8 مراقبت از پستانها
9 واکسیناسیون

10- چرا مادران در دوران بارداری واکسینه می شوند؟
همه مادران در دوران بارداری علیه بیماری کزاز واکسینه می شوند. این کار باعث ایمن شدن آنها و نوزادشان درمقابل بیماری کزاز خواهد شد.
11- آیا مادران باردار می توانند به مسافرت بروند؟
بارداری، مانعی برای مسافرت مادران نیست به شرطی که در هر حال دسترسی به امکانات پزشکی داشته باشند. چنانچه مادران مسیرهای طولانی را با اتومبیل طی می کنند بهتر است هر 2 ساعت یک بار از ماشین پیاده شوند و چند قدم راه بروند. در اواخر دوره حاملگی، مسافرتهای طولانی توصیه نمی شود و لازم است مادران، قبل از مسافرت با پزشک خود مشورت نمایند.

12- از چه مواردی در حاملگی باید پرهیز شود؟
1 مصرف هرگونه دارو و مواد شیمیایی
2عکسبرداری
3 مصرف دخانیات

13- چه عواملی باعث می شود دندانهای زنان باردار مستعد پوسیدگی شود؟
مادران باردار به علل مختلف در معرض پوسیدگی دندانها قرار دارند. کم شدن بزاق، تغییرات هورمونی و نوع تغذیه از آن جمله اند. لازم است خانمها به محض اطمینان از حامله بودن به دندانپزشک مراجعه نمایند تا لثه ها و دندانهای آنها معاینه شود.

14- حاملگیهای پر خطر را نام ببرید؟
1 حاملگی قبل از سن 18 و بعد از 35 سالگی؛
2 فاصله بارداری کمتر از 2 سال؛
3 حاملگی چهارم به بعد؛
4 مادری که قدش از 45 سانتیمتر کمتر باشد؛
5 مادری که وزن او قبل از بارداری کمتر از 38 کلیوگرم باشد؛
6 حاملگیهای چند قلو؛
7 سوء تغذیه مادر؛

8 سابقه سقط و زایمان مشکل در مادر؛
15- چه عواملی باعث تغییرات روحی و روانی در مادر باردار می شود و وظیفه اطرافیان در کمک به بهداشت روانی مادر باردار چیست؟
احساسات مادر نسبت به بارداری، همسر و نوزادش در این تغییرات مؤثرند. مسایل خانوادگی، وضعیت اقتصادی خانواده، روابط حاکم بر خانواده نیز در این تغییرات، تأثیر دارند. تغییرات هورمونی دوران بارداری نیز به بروز این حالات کمک می کنند. تمام این عوامل دست به دست هم داده، ممکن است مادر باردار را زودرنج، کم حوصله و عصبی نمایند.

در این حال وظیفه اطرافیان و مخصوصاً شوهر، بسیار مهم و کمک کننده است. آنها با ایجاد جوی عاطفی و صمیمی می توانند باعث ایجاد اعتماد به نفس در زن باردار شده، فضا و محیطی آرامش بخش در خانواده ایجاد کنند تا مادر، این دوران را با سلامتی و اطمینان طی نماید.
بهداشت زایمان و پس از زایمان

1- زایمان را تعریف کنید؟
به مجموعه مراحلی گفته می شود که در طی آن نوزاد، جفت و پرده های جنینی از کانال زایمانی خارج می شوند. زایمان با دردهای زایمانی شروع می شود، با ولادت نوزاد ادامه می یابد و با خروج جفت پایان می پذیرد.
2- مرحله اول زایمان را توضیح دهید؟
مرحله اول، بازشدن رحم است که ممکن است از چند ساعت تا دو روز طول بکشد. علت بازشدن دهانه رحم انقباضات رحمی است. این انقباضات سبب دردهای زایمانی می شوند. در آغاز مرحله اول، فاصله دردهای زایمانی در حدود 15 دقیقه و مدت هر درد چند ثانیه است. در این مرحله کیسه جنینی که محتوای مایع آبکی است خود به خود با دست پزشک یا ماما پاره می شود و مایعی که جنین در آن شناور است جاری می گردد.

3- مرحله دوم زایمان را توضیح دهید؟
مرحله دوم زایمان، جریان واقعی تولد است که ممکن است از ده دقیقه تا یک ساعت و نیم طول بکشد. در این مرحله است که نوزاد از بدن مادر خارج می شود و زندگی مستقل خود را آغاز می کند.

4- اپی زیوتومی به چه منظور صورت می گیرد؟
در بعضی از زایمانها، به علت اینکه عضلات اطراف مهبل سفت هستند، مرحله دوم زایمان طولانی می شود؛ در این صورت پزشک برای جلوگیری از وارد آمدن فشار بر سر جنین و تسریع زایمان، مجرای زایمان را با قیچی می برد تا مجرای زایمانی وسیعتر شده، سر کودک به راحتی خارج شود. این عمل را اپی زیوتومی می گویند. با خروج نوزاد، محل بریده شده را با نخی که خود به خود جذب می شود، می دوزند.

5- مرحله سوم زایمان را توضیح دهید؟
پس از به دنیا آمدن نوزاد، در مرحله دوم، انقباضات رحمی خفیفتر می شود و مادر احساس کاهش درد و آرامش می کند. این انقباضات خفیف تا خروج جفت ادامه می یابد. جفت، معمولاً به طور خود به خود از جدار رحم جدا شده تا نیم ساعت بعد از تولد نوزاد، خارج می شود. گاه لازم است جفت را با مالش روی شکم یا به کمک دست، خارج کرد.

6- سزارین چیست؟ در چه مواقعی سزارین بر زایمان طبیعی برتری دارد؟
نوعی عمل جراحی است که طی آن با بریدن جدار شکم و رحم، نوزاد بیرون آورده می شود. هنگامی که اندازه سر نوزاد با لگن مادر هماهنگ نباشد یا لگن مادر در قسمتی بیش از حد تنگ باشد همچنین در مواقعی که جنین وضعیت غیرطبیعی داشته باشد، لازم است زایمان با روش سزارین انجام شود.
7- دوران نقاعت بعد از زایمان چه دورانی است و چه قدر به طول می انجامد؟
دوران نقاهت پس از زایمان به6 تا 8 هفته اول بعد از زایمان گفته می شود که در طی آن تغییرات فیزیکی و فیزیولوژیک ایجاد شده بر اثر بارداری برگشت می کند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بهداشت دوران بارداري در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir