عنوان : دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word :

ماده1- تعاریف:
الف- مركز بهداشتی و درمانی: عبارتند از كلیه بیمارستانها، درمانگاهها، مراكز بهداشت، آزمایشگاهها، مراكز تزریق یا پانسمان مطبها ، رادیولوژیها، دندانپزشكی و فیزیوتراپی ، مراكز تحقیقات پزشكی و سایر مراكز مشابه كه به نوعی خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می نمایند.
ب- پسماندهای پزشكی عبارتند از: پسماندهای حاصل از فعالیت كلیه مراكز بهداشتی و درمانی مورد اشاره در بند الف كه دارای دسته بندی های ذیل می باشند:
1- پسماندهای معمولی یا شبه خانگی: شامل پسماندهای قسمتهای اداری و مالی، ،آشپزخانه، آبدارخانه، استراحتگاه كاركنان كه از نظر تركیب و نوع مواد مشابه پسماندهای خانگی می باشد.
2- پسماندهای ویژه كه خود دارای سه نوع زباله می باشد:

2-1- زباله تیز و برنده: شامل انواع تیغها، كلیه سوزنهای تزریقی و غیر تزریقی، قیچی، پنس، چاقو، ظروف فلزی و شیشه ای داروها، مواد شیمیایی سموم و گندزداها و نظایر آن كه به واسطه نوك یا لبه های تیز قابلیت ایجاد جراحت در بدن انسان و انتقال عوامل بیماری زا را دارا می باشند.
2-2- پسماندهای عفونی و شیمیایی از قبیل: پسماندهای اتاق عمل، اطاق زایمان، بخش اورژانس، اطاق درمان، ایستگاه پرستاری، بخش آی- سی- یو، بخش تزریقات ، بخش پاتولوژی، آزمایشگاهها، بخش عفونی، بخش اتوپسی، اطاق پانسمان، بخش دیالیز ، اطاق ایزوله، بانك خون، بخش سوانح سوختگی، داروهای تاریخ گذشته ، ته مانده داروها و مواد شیمیایی، سموم و گندزداها، كلیه پارچه ها و البسه آلوده به خون، گاز و پنبه مصرف شده برای پانسمان، نمونه های آزمایشگاهی محیطهای كشت، اقلام پلاستیكی مانند سوند، دستكش، كیسه ادرار، سرنگ فیلترهای دیالیز، كلیه ظروف یك بار مصرف مورد استفاده بیماران و پسماندهای غذایی بیماران و سایر لوازمی كه به نوعی با عوامل بیماری زا در ارتباط بوده و عمل پخش یا انتقال عوامل بیماری زا در محیط می باشند.
ماده2- جدا سازی و نگهداری موقت پسماندهای پزشكی در مراكز تولید

كلیه مراكز درمانی موظفند كه پسماندهای معمولی و پسماندهای ویژه خود را به ترتیب ذیل از یكدیگر تفكیك و به طور جداگانه نگهداری نمایند:
1- پسماندهای معمولی یا شبه خانگی بایستی در كیسه زباله مقاوم مشكی رنگ جمع آوری و در مخزن آبی رنگ قابل شستشو نگهداری گردد.
2- پسماندهای برنده در محفظه قرمز رنگ مقاوم با علامت مخصوص به طوری كه مانع تماس مستقیم این پسماندها با بدن اشخاص گردد، جمع آوری گردد. این محفظه ها بایستی پس از پر شدن در محفظه های فلزی مشبك قرمز رنگ و قابل شستشو نگهداری شود.

3- پسماندهای عفونی و شیمیایی باید در كیسه زباله مقاوم و زرد رنگ جمع آوری و در محفظه پلاستیكی درب دار زرد رنگ دارای علامت مخصوص قابل شستشو و ضد عفونی نگهداری شود.
4- پسماندهای پرتوزا و رادیو اكتیو بر اساس دستورالعملهای سازمان انرژی اتمی و زیر نظر مسئول بهداشت پرتوها ( فیزیك بهداشت) بخش مربوطه جمع آوری نگهداری و دفع گردند.
ماده3- شرایط محل نگهداری موقت پسماندهای ویژه تفكیك شده
1- مكان انتخابی قابل دسترس برای همه بخش های مختلف و مناسب برای حمل و نقل باشد.
2- درب دار غیر قابل نفوذ و عاری از آلودگی باشد.

3- حتی الامكان از بخشهای مختلف و آشپزخانه دور باشد.
4- قابل شستشو و ضدعفونی كردن باشد.
5- تحت نظارت بهداشتی و ایمنی كامل قرار داشته باشد.
6- محل مورد نظر باید محصور و مسقف بوده و به وسیله علامت با تابلوی مخصوص هشدار دهنده مشخص شده باشد.

ماده4- كلیه مراكز بهداشتی و درمانی موظفند آمار میزان تولید انواع پسماندهای پزشكی خود را به صورت تفكیك شده بر مبنای دسته بندی موضوع ماده(1) به طور روزانه جمع آوری و در دفاتر سالیانه ثبت نمایند.
ماده6- كلیه مراكز بهداشتی درمانی موظفند پسماندهای ویژه خود را با یك یا تركیبی از روشهای ذیل دفع نمایند:
1- زباله سوزی: تا زمان تعیین استانداردهای خروجی توسط سازمان حفاظت محیط سزیست رعایت استانداردهای سازمان بهداشت جهانی برای كشورهای شرق مدیترانه الزامی است.
2- روشهای تصفیه و بی خطر سازی: با رعایت ضوابط بهداشتی و زیست محیطی
3- دفن بهداشتی: بر اساس رعایت مفاد این دستورالعمل ( مواد9 و 11 )
ماده7 – خاكستر حاصل از زباله سوزی ( موضوع بند 1 ماده6 ) و پسماندهای تصفیه و بی خطر شده (وفق بند 2 ماده6 ) باید از سوی مراكز بهداشتی و درمانی در كیسه های مربوط به پسماندهای معمولی نگهداری شوند.

ماده8 – به بیمارستانهای دارای سیستم زباله سوزی فعال یا هر سیستم تصفیه و بی خطر سازی ( موضوع بندهای 1 و 2 ماده6 ) اجازه داده می شود بسته به ظرفیت روزانه سیستم مورد اشاره و در صورت عدم استفاده از حداكثر ظرفیت ممكن پسماندهای عفونی و شیمیایی سایر مراكز بهداشتی و درمانی فاقد هر سیستم امحای دیگر را مورد قرار دادی كه بین دو مركز منعقد می گردد. با دریافت هزینه توافقی امحاء نمایند. برای مراكز بهداشتی و درمانی كه بدین روش اقدام به امحای پسماندهای عفونی و شیمیایی خود می نمایند. ارائه نسخه ای از قراداد یاد شده به مركز بهداشت شهرستانها ضروری است و بیمارستانهای دریافت كننده پسماندهای عفونی و شیمیایی سایر مراكز بهداشتی و درمانی موظفند آمار مربوط به این گونه پسماندها را در دفاتر جداگانه ای كه در آن تاریخ دریافت، زمان امحاء، میزان پسماند دریافتی و نام مركز بهداشتی و درمانی تحویل دهنده پسماند قید می گردد، ثبت نماید. همچنین طرفین قراداد موظفند ذر صورت فسخ یا عدم تمدید قرار داد مراتب را ظرف 3 روز به مركز بهداشت مربوطه اطلاع دهند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دستورالعمل تفكيك، جمع آوري، حمل و دفع پسماندهاي پزشكي در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir