عنوان : مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word :

سیب و بهره برداری اقتصادی

مقدمه:
سیب از فرآورده های میوه هایی است كه بشر از دوران ماقبل تاریخ و شروع دوران كشت و زرع شناخته و مورد استفاده قرار داده است. در حال حاضر حدود 35 گونه مختلف از سیب در دنیا شناخته شده اند. بیشترین این گونه ها (حدود 19 گونه) از نوع سیبهای میوه ریز (كوچك) یا زینتی هستند (Crabs). سیبهای معمولی بیشتر از گونه های malus sylrestris , suualus هستند.

 

اهداف
تاریخچه و گسترش سیب در دنیا و اهمیت اقتصادی آن
سیب از گونه های وحشی موجود در آسیا و اروپا به دست آمده است و قدمت كشت و پرورش آن به سالهای ماقبل تاریخ می رسد. سیب تا این اواخر هیچ وقت به عنوان محصولی پول ساز و تجارتی تلقی نمی شد. این وضع در اروپا نیز تا اواسط قرن 19 و اوایل قرن بیستم نیز وجود داشت. بعد از احداث راههای جدید ارتباطی بین مراكز عمده تولید و بازارهای مصرف و بالا رفتن قدرت خرید مردم و پی بردن به محسنات بهداشتی و غذایی آن، و بالاخره وجود آوردن صنایع تبدیلی،

سیب به صورت یك محصول عمده اقتصادی در جهان شناخته شد. در ایران این تحول خیلی دیر شروع شد. مناطق عمده تولید كننده سیب دنیا بین عرضهای شعاعی و جنوبی 30-60 درجه قرار گرفته است به ترتیب اهمیت از نظر تولید عبارتند از: چین، آمریكا، فرانسه و تركیه، بنابراین ما می خواهیم به بررسی اهداف كشت سیب بپردازیم.

 

چكیده: ما می خواهیم سیب را از لحاظ بهره برداری اقتصادی مورد مطالعه قرار دهیم. و چنانچه لازم باشد برای رشد میوه سیب را بررسی كنیم ما بهره برداری سیب را در چند لحظه مورد مطالعه قرار داده ایم.
فرضیه: به نظر می رسد بین بهره برداری اقتصادی سیب و استفاده بهینه از عوامل تولید رابطه وجود دارد.

خصوصیات درخت سیب
خواص گیاه شناسی و اكولوژیكی:
درخت سیب از جمله درختان سردسیری معتدل و برگ ریز یا خزان كننده است بر حسب گونه ها بشره زیرین برگ كركدار مایل به سفید و بشره فوقانی براق است. انواع كاشته شده شاخه های صاف دارد كه بر حسب ارقام، عمودی یا مایل یا نرم و آویزان هستند. بعضی ارقام تولید تمایل زیاد به پاجوش دادن دارند. رنگ پوست شاخه های ارقام گوناگون از زرد تا قرمز متغیر و اكثراً قهوه ای است تاج درخت متنوع است. در بعضی ارقام چتری و تو هم در بعضی دیگر باز و كم شاخه، پرمی، مستطیلی، استوانه ای با شاخه های عمودی موازی یا بینابین.

تنه بعد از 7-8 سال اول دارای نسج سوبرینی (چوب پنبه ای) مخطط و ناصاف می شود. اگر در سنین جوانی از پوست تنه مراقبت لازم به عمل نیاید، در اغلب مناطق مخصوصاً در شرایط جوی صاف و خشك در جهت جنوب غربی دچار سوختگی می شود، كه منجر به پوست انداختن و ظاهر شدن چوب درونی می شود. معمولاًٌ از سنین 4-5 سالگی به تدریج در قسمتهای پایینی شاخه های اصلی شروع به تولید شاخه های عمودی كوتاهی می كند كه روی آنها جوانه های گل ظاهر می شود.

سیب از نظر زمان گل كردن در گروه سوم میوه های سردسیری قرار می گیرد و بعد از گیلاس و تقریباً همزمان با گلابی گل می كند. ریشه نیز بر حسب گونه ها و ارقام از رشد و فرم متفاوتی برخودار است. جوانه های درخت سیب به دو نوع برگی و گل تقسیم می شوند. رنگ گلهای ارقام گوناگون متفاوت است.

طعم میوه:
طعم میوه سیب بیشتر از سایر میوه های تحت تاثیر شرایط محیط قرار دارد. حرارت در دوران نمو ورسیدن آن موثر است. سیبهای پاییزه و زمستانه در مناطق ییلاقی و خنك بهترین طعم و نسخ خود را پیدا می كنند. مرغوبترین سیبهای این گروه مخصوص مناطق مرتفع و ییلاقی است. مثل دماوند ، سمیرم، دامنه های سهند و سبلان و كوهپایه های بینالود مشهد و سایر مناطق مشابه.

اگر این قبیل سیبها را در جلگه ای گرم كه حرارت در طول تابستان از 35 درجه به مدت طولانی تجاوز می كند بكارند، كیفیت و عطر و طعم خود را به مقدار زیادی از دست خواهد داد. غیر از دمای محیط، عنصر ازت نیز در كیفیت و طعم سیب اثر دارد. زیادی ازت در زمان نزدیك به رسیدن سیب موجب تشدید خاصیت ریزش میوه در ارقامی، كه طبیعتاً چنین عاداتی دارند می شود.

رنگ میوه:
ارقام گوناگون سیب دارای درجاتی از رنگهای زرد، (كرم، زرد، شیری سبز روشن) یا قرمز و یا مخلوطی از هر دو، به صورت یكدست یا رگه رگه كه روی متن كرم یا زرد یا سفید هستند. عامل رنگ از نظر تجاری در قیمت میوه سیب عامل مهمی محسوب می شود. در اكثر سیبهای خوش رنگ قرمز بهتر به فروش می رسند.

محیط پرورشی
شرایط اقلیمی:
سیب درختی سردسیری، برگ ریز یا خزان كننده است (Decldiois)، بنابراین به طور طبیعی در اقلیم سرد و معتدله در هر دو نیكره شمالی و جنوبی كاشته می شود. سیب امروزه بیشترین سطح كشت را در این بین انواع میوه ها بدست آورده است و در حدود 35672000 تن محصول تولید می شود.
در بین عوامل متعدد محیط زیست، (اما مهترین فاكتور تعیین كننده است چون كنترل انسان روی روی دمای محدود بسیار محیط است، بنابراین باغدار باید با توجه به شرایط طبیعی منطقه، ارقامی را كه با شرایط خاص منطقه حداكثر سازگاری را دارند انتخاب كند.

عناصر معدنی مورد نیاز درختان سیب:
درخت سیب مثل سایر درختان میوه به كلیه مواد معدنی 13 گانه كه از خاك به صورت محلول در آب باید جذب شود نیاز دارد.
ازت: ازت یكی از مهمترین تركیبات نسوخ گیاهی و سلولهای آنهاست. این عنصر ماده تركیبی انواع پروتئینهای گیاهی است و در پروتوپلاسم زنده تمام سلولها وجود دارد.

به همین دلیل سبب نیاز درختان به ازت از همه عناصر دیگر بیشتر است.
به طور متوسط مقدار ازت لازم برای یك هكتار سیب بارور كامل را حدود 100 كیلو خالص می گیرند كه معادل است با 500 كیلو كود سولفات دامونیم 20 درصد.

فسفر: یكی دیگر از عناصر مهم مورد نیاز درختان سیب فسفر است. میزان فسفر مورد نیاز درمقایسه با ازت به مراتب كمتر و معادل الی آن یعنی تقریباً حدود 6 تا 10 كیلو فسفات در هكتار برای یك باغ سیب بارور است.
روی (ZN): یكی از عناصر ضروری حیات سالم درختان است كه به مقدار اندكی مورد نیاز است. یك باغ 5-6 هكتاری سیب با درختان بزرگ و بارور فقط حدود كیلو روی در سال مصرف می كند.

آهن (Fe): ذارت عنصر آهن در داخل كلروپلاست ها قرار گرفته اند و علاوه بر مشاركت در ساختن كلروفیل به احتمال قوی مثل سایر عناصر قلیل فلزی، در تركیبات آنزیمها نیز دخیل هستند. نیاز درخت سیب به آهن 10 تا 20 برابر نیاز آنها به روی یا مس است.
مس (Cu): مقدار آن به مراتب كمتر از روی است.
بر (B): نیاز درخت به این عنصر نیز كم و حدود 500 گرم در سال برای یك باغ 5 هكتار است.
منیزیم (Mg): منیزم از عناصری است كه در تركیب كفروفیل وجود دارد.
منگنز (Mz): این عنصر با اینكه بسیار كم مورد نیاز است اگر كمبودی داشته باشد موجب تقلیل فعالیت برگها می شود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله سيب و بهره برداري اقتصادي در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir