عنوان : مقاله برداشت محصول در word
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله برداشت محصول در word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برداشت محصول در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله برداشت محصول در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برداشت محصول در word :

برداشت محصول

فهرست مندرجات :
پیش گفتار
مقدمه
1- هدف ودامنه كاربرد
2- مراجع الزامی
3- اصطلاحات وتعاریف
4- شرایط برداشت محصول
5- سردكردن پس ازبرداشت
6- ترابری
7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو
8- نگهداری درسردخانه
9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی

پیش گفتار
استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید كمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه كمیته ملی استاندارد خوراك وفرآورده های كشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.اینك این استانداردبه استنادبندیك ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.

برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح وتكمیل این استانداردارائه شوددرتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده كرد.
درتهیه وتجدیدنظراین استانداردسعی شده است كه ضمن توجه به شرایط موجودونیازهای جامعه،درحدامكان بین این استانداردواستانداردهای بین المللی واستانداردملی كشورهای صنعتی وپیشرفته هماهنگی ایجادشود.

منابع ومآخذی كه برای تهیه این استانداردبه كاررفته به شرح زیراست:
1- استاندارد ملی ایران 2016 ” زردآلو – نگهداری در سردخانه”
2- ISO: 2826 – 1974 Apricots –Guide to cold storage
3- شاهدی،محمد.كدیور،مهدی.(ترجمه).اصول تبدیل ونگهداری میوه هاوسبزیها
4- شرایعی،پروین .بسته بندی محصولات تازه كشاورزی،انتشارات مركزتحقیقات كشاورزی خراسان،1378
5- فلاحی،مسعود.شیوه های علمی وعملی بسته بندی میوه وسبزی،انتشارات بارثاوا،1378
6- مقتدر،عبدالله .زردآلوی ایران ومشتقات آن ازدیدگاه مسائل اقتصادی وصادراتی مؤسسه استانداردوتحقیقات صتعتی اداره كل استانداردآذربایجان شرقی،1368

مقدمه
زردآلوكه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته
گیلاس می باشد.درختی است تك پایه كه معمولا”درنیم كره شمالی می روید.
میوه آن تقریبا”گردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبا”بیضی شكل ویانوك درازبوده وبواسطه شیاری به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . از عمق این شیارها نیز برای تعیین نوع یا واریته زردآلو استفاده می نمایند.میوه زردآلوازنظرعلمی میوه شفت (میوه آبداری است بادرون برچوبی ضخیم)كه هسته دروسط آن قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.

بطوركلی ارقام دیررس دارای بافت محكم ومیوه های درشت تربوده كه برای نگهداری مناسب هستندولی ارقام زودرس دارای بافتی لطیف بامیوه های ریزتركه قابلیت نگهداری كمی دارند.
درخت زردآلو معمولا” در مناطق تقریبا” سرد و معتدل كاشته می شود و درمقابل كم آبی شدیدوگرماوبطوركلی شرایط نامساعدمقاومت چندانی ندارد.طعم میوه آن شیرین وبسیارمطبوع وسرشارازویتامین هاوموادمعدنی كمیاب وسایرموادموردنیازبدن انسان است.دردرمان كم خونی مؤثرشناخته شده ومصرف میوه تازه كمی نفخ می آوردكه علاج نفخ حاصل ازآن خوردن هسته خودمیوه می باشد.زردآلومیوه ای است كه برای مدت طولانی قابل نگهداری نمی باشد.چنانچه قبل ازرسیدن كامل ازدرخت چیده شودومیوه سالم وعاری ازآسیب دیدگی فیزیكی یامكانیكی یاآفات وامراض باشدوهمچنین عمل سردكردن روی آن انجام گیردممكن است بتوان 2تا3هفته آنرانگهداری كرد.

 

میوه ها و سبزیها – زردآلو- آئین كار نگهداری درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداری)
1 هدف ودامنه كاربرد:
هدف ازتدوین این استانداردارائه روشهایی است كه بابكاربردن آنهامی توان تاحدامكان دوره نگهداری زردآلورادرسردخانه باحداقل تغییرات كیفی درمحصول افزایش داد.
2 مراجع الزامی1
مدارك الزامی زیرحاوی مقرراتی است كه درمتن این استانداردبه آنهاارجاع داده شده است.
بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و/یاتجدیدنظر، اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای بعدی این مدارك مورد نظرنیست معهذا بهتراست كاربران ذینفع این استاندارد امكان كاربرد آخرین اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای مدارك الزامی زیررامورد بررسی قرار دهند درمورد مراجع بدون تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، آخرین چاپ و/یا تجدید نظرآن مدارك الزامی ارجاع داده شده مورد نظراست .

استفاده ازمراجع زیربرای كاربرد این استاندارد الزامی است :
1 – استاندارد ملی ایران ، 367:سال 1372 ، ویژگیهای زرد آلو
2– استاندارد ملی ایران ، 4976:سال 1378 ، آیین كاربسته بندی اولیه میوه هاوسبزیها

3 اصطلاحات وتعاریف :
دراین استاندارداصطلاحات یاواژه ها باتعاریف زیربكارمی رود.
نرمی سنج2:دستگاه مخصوص نرمی سنج یابه اصطلاح انگشتهای مكانیكی كه برای تعیین سختی بافت میوه بكارمی رود.
آنتوسیانین ها : رنگدانه های محلول درآب هستند اكثر رنگهای قرمز ، آبی و صورتی گلها وبرگها ومیوه هامربوط به این رنگدانه است .آنتوسیانین هادرمحلولهای آبی یاعصاره گیاهی دردمای اتاق به كندی تجزیه می شوندسرعت تجزیه درگرماخیلی سریع است .

دمه نسبی : عبارت است ازنسبت فشاربخارآب محصول به فشاربخارآب اشباع دردرجه حرارت معین ضرب در100
آمادگاه : عبارت است ازفضای مناسب وخنكی كه دمای آن بااستفاده ازتجهیزات مناسب درحدآسایش انسان (21-15 )درجه سلسیوس تنظیم یافته ودرآن اعمال مربوط به جوركردن ،درجه بندی ، بسته بندی وسایرفرآیندهای مناسب بانوع موادخوراكی صورت می گیرد.
درجه روز 1 : به تعدادساعات آفتابی پس ازشكوفه دادن تازمان برداشت گویند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله برداشت محصول در word
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir