مقاله توسعه فناوري نوين نانو در صنعت غذا فایل ورد (word) دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توسعه فناوري نوين نانو در صنعت غذا فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله توسعه فناوري نوين نانو در صنعت غذا فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:2
چکیده:
با توسعه فناوری نانو در صنعت غذا و کشاورزی می توان تحولات عظیمی را در تهیه و تامین مواد اولیه زنجیره غذایی ، تولید، نگهداری، محافظت، بسته بندی، افزودنی و مکمل های غذایی داشت. توزیع سریع زیستی پروتئین ها، نمونه برداری سریع از آلاینده های شیمیایی و زیستی، تصفیه هوای سالن ها و محیط های سربسته با مکانیسم فتوکاتالیستی، پاستوریزاسیون سرد مواد غذایی به روش نانو کاویتاسیون، تولید فراوری و انتقال محصولات غذایی، استفاده از نانو حسگرها برای تشخیص عوامل بیماریزا و آلاینده ها و نانو کپسولاسیون ترکیبات و رهایش کنترل شده طعم ، بو و مواد مغذی، بهبود و افزایش مقاومت مواد بسته بندی، استفاده از نانو ذرات در بسته بندی و افزایش سطح فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی و استفاده از بسته بندی های هوشمند و فعال و توسعه آن در تمام زنجیره غذایی قابل توسعه می باشد . با توجه به نوپا بودن فناوری نانو در مسیر توسعه و پیشرفت، با سرمایه گذاری و توسعه در صنعت غذا و شناسایی نانو ذرات می توان گام های موثری برداشت.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید