عنوان : مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word)
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word) دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:21
چکیده:
آرد گندم در دنیا و بخصوص در ایران به عنوان پرمصرف ترین آرد در تهیه نان استفاده می شود و سالانه مقادیر زیادی از این محصول توسط کارخانجات مختلف به بازار مصرف ایران ارائه می گردد. لذا بررسی کیفیت آردهای تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این تحقیق، آرد تولیدی از چهار کارخانه در استان خراسان رضوی جمع آوری شد. سپس آزمون های فریکوشیمیایی و آمیلوگرافی روی این آردها انجام شد. نتایج نشان داد که آرد سبزوار بالاترین میزان پروتئین و خاکستر را با مقادیر 9/89% و 1/35% داشت و آرد مشهد از نظر عدد زلنی و رطوبت 22/87 و 12/23% بود. از نظر گلوتن، اسیدیته و نشاسته آرد تربت به ترتیب با مقادیر 27/43%، 3/13% و 0/62% بالاترین میزان را داشتند (0/05>p). همچنین نتایج آزمون آمیلوگراف نشان داد که آرد نیشابور بیشترین دمای ژلاتینه شدن و آرد سبزوار کمترین دمای ژلاتینه شدن را داشت اما بین آرد های مذکور تفاوت معنی داری وجود نداشت (0/05<p).

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي خصوصيات فيزيکي، شيميايي و آميلوگرافي برخي از آردهاي توليدي کارخانجات استان خراسان رضوي فایل ورد (word)
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir