عنوان : مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو :

تعداد صفحات:5

چکیده:

وجود اطلاعات کافی در خصوص ویژگی های شیمیایی میوه جهت درک رفتار محصول طی برداشت، حمل و نقل، بسته بندی، انبارداری و برنامه های اصلاحی حائز اهمیت است. مطالعه حاضر جهت ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی میوه نظیر میزان مواد جامد محلول، درصد آب میوه، درصد ماده خشک، درصد خاکستر، میزان ویتامین ث و همچنین خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه (با روش FRAP و DPPH) و میزان فنل و فلاونوئید کل موجود در عصاره میوه در 6 رقم هلو (تک دانه، زودرس، انجیری خونی، حاج کاظمی، زعفرانی و کوثری) در دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در سال 1389 انجام شد. بین ارقام مورد مطالعه از لحاظ تمام خصوصیات شیمیایی مورد ارزیابی باستثناء درصد خاکستر اختلاف معنی داری در سطح احتمال 5% مشاهده شد. در بین ارقام مورد مطالعه، بالاترین میزان مواد جامد محلول(بریکس)، ویتامین ث، ماده خشک، فنل و فلاونوئید کل مربوط به رقم انجیری خونی می باشد. بالاترین درصد آب میوه مربوط به رقم زودرس و حاج کاظمی و پائین ترین مقادیر صفت مذکور مربوط به رقم انجیری خونی می باشد. محتوای فلاونوئید و فنل کل میوه به ترتیب در محدوده (µl/ml) 38/2-08/1 و (µMQ/100µl extract) 72/2-35/1قرار داشت. مقادیر FRAP در محدوده mmol Fe2+/L) )91/6-69/3 قرار داشت. مقادیرFRAP با محتوای فنل و فلاونوئید کل میوه رابطه معنی داری نداشت. رقم انجیری خونی بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را در بین ارقام مورد مطالعه دارا می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله ارزيابي برخي ويژگي هاي شيميايي و آنتي اکسيداني ميوه در چند رقم هلو
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir