عنوان : مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي :



تعداد صفحات:12
چکیده:
گندله سازی به فرایند تبدیل ذرات ریز میکرونی سنگ آهن به گلوله هایی در ابعاد 16-9 mm و پخت آنها گفته میشود.استفاده از گندله، موجب افزایش بازده فولاد سازی می گردد. در این مقاله استفاده از انرژی ماکروویو به عنوان یک منبع حرارتی به منظور خشک کردن، پیش گرم کردن،اکسیداسیون و سخت شدن گندله، مورد ارزیابی قرار گرفته است.به دلیل خواص مغناطیسی و دی الکتریکی مگنتیت،امواج ماکرویو با دو مکانیزم هدایت یونی و اتلافات هیستریس ناشی از چرخش مگنتیت می تواند گرمایی با سرعت 400 درجه سانتیگراد بر min فراهم کند. از مزایای این روش،انتقال حرارت سریع، گرمادهی حجمی، بازده انرژی بالا،امکان استفاده همزمان از آن با سوخت های فسیلی، کاهش هزینه سرمایهگذاری، عدم وجود آلودگی ناشی از احتراق،انتشار ناچیز گازهای گلخانه ای در مقایسه با سوختهای فسیلی، کوتاه بودن زمان عملیات و راه اندازی مجدد، کنترل دمای بهینه گندلهها و افزایش کیفیت آنها به دلیل اکسیداسیون کامل می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله کاربرد تکنولوژي ماکروويو در گندله سازي
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir