عنوان : مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان :

زندگی از دیدگاه بزرگان
سخنان بزرگان : آزادی دریایی متلاطم و طوفانی است. انسانهای ترسو آرامش استبداد را بر این طوفان ترجیح می دهند.

كنفوسیوس :
مرد آزاده و گرانمایه را دست كم نگیرید. مرد آزاده همیشه پایبند حق و عدالت است ولی فرومایه در بند منافع شخصی است. مرد آزاده هوشمند همیشه سخنی برای گفتن دارد اما این بدان معنی نیست كه هر هوشمندی آدم ارجمندی است. بزرگ مرد دلیر است اما همه دلیران افراد شریف نیستند. مرد آزاده به مقتضای زمان و مكان حركت میكند اما خود را زیر دست نمی سازد، مرد عامی فرمانبر و زیر دست است

اما موافق زمان و مكان حركت نمی كند. هنگا می كه انسان بزرگ را می شناسیم كه در زندگی موفق زیسته است روح او را در كالبد خویش می دهیم و با او زندگی می كنیم و این ما را حیاتی دوباره می بخشد. لزومی ندارد حقیقت همیشه ساده و برای ما قابل مهم باشد ممكن است حقیقتی هم در جهان یافت شود كه ما آن را ندانسته یا دانستن آن برای ما دشوار باشد. تحقیر طبیعت جایز نیست. طبیعت همواره صادق و متین و جدی است و همیشه راه صواب می پیماید و خطا و اشتباه از بشر سر می رند طبیعت با مردم نادان و ناتوان در جنگ است و اسرار خود را جز با مردم دانا و توانا و پاكدامن در میان نمی نهد.

ویكتور هوگو :
حقایق به نیروی اوهام از بین نمی روند اگر چند روزی در پس پرده بمانند. وابستگی به زنجیرها آسان تر از وابستگی خود ما به اوهام و خرافات است.
نهرو :
به خاطر بسپاریم كه تنها راه خوشبختی این نیست كه متوقع حق شناسی از دیگران باشیم بلكه خوبیهایی كه به آنها می كنیم باید فقط به منظور تامین مسرت باطنی خودمان باشد. دو نفر از پنجره شهر به بیرون می نگریستند یكی گل و لای را می دید و دیگری ستاره های درخشنده را.

شكسپیر :
دنیا جای آسایش است، جای آزمایش است . باید اعتراف كنیم كه منبا بدبختی ما دنیایی است كه در سینه داریم نه دنیایی كه كل را احاطه كرده است، غالبا آرزو می كنیم كه از بدبختی و فلاكت در امان باشیم در عین حال با پای خود به طرف ورطه بدبختی می رویم. علم به دنیا نیامدن بهتر از تعلیم نیافتن و نادان ماندن است. زیرا جهالت ریشه همه بدبختی هاست. بسیار كسان هستند كه به یك اندیشه عالی می رسند اما مهم این است كه چگونه آن اندیشه را به كار بندند و در باره آن مجدداً بیندیشند.

حضرت علی (ع) :
هر كس به نفس زنده است، به مرگ بمیرد. و هر كس به اخلاص و صدق زنده است هرگز نمیرد. خودستایی تولید نفرت و انزجار می كند زیرا از طرفی علامت دروغگویی و از طرف دیگر ناشی از حماقت و ناتوانی است ، كسی كه پیوسته از صفتی دم می زند بطور قطع فاقد آن صفت است . درپیشگاه خداوند متعال هیچ خدمتی با ارزش تروشایسته تر ازدستگیری نیازمندان و دفع آلام از دردمندان نیست. كسانی كه عزت نفس ندارند درد ذلت و اهانت را درك نكنند .

لیكن صاحبان نفس شریف با یك سخن كوتاه و یا یك كلمه ملول و متاثر می شوند . شما قادر نیستید با پول خود جز جمعی قلیل دوست تهیه نمائید ولی می توانید با رفتار نیك و محبت و خدمت به خلق دنیایی را فریفته و یار خود سازید .

بهترین دوست كسی است كه وقتی او را یاد كردی یاریت كند و وقتی او را از یاد بردی تو را به یاد آورد.
دیل كارنگی :
یك راه بیشتر برای خوشبختی وجود ندارد آن هم كاستن نگرانی در باره چیزهایی كه مافوق قدرت ما قرار گرفته اند.
مترلینگ:

هدف زندگی تقدس است نه علم. ولی تقدس نمی تواند بدون كمك علم از عهده پرداختن و رهبری زندگی بر آید. هدف علم آن است كه در راه رسیدن به تقدس به آدمی كمك می كند. وقتی احساس می كنید كه دیگر هیچ دوستی برایتان نمانده است به قفسه كتابهایتان سری بزنیدآنجا دوستان صادق و همیشگی شما انتظارتان را می كشند.

تولستوی:
زندگی چیست؟ بیداری كه تنها یك لحظه طول می كشد و دوباره به خواب می پیوندد. دوران شگفت انگیز و كوتاهی كه تولد و مرگ را از هم جدا می سازد جرقه ای است كه در ظلمت می درخشد و ناپدید می گردد. خرابی كار یك مملكت از دو چیز است . 1- نداشتن مردمان عالم ولایق . 2- نبودن آنها در سر كارهای مملكتی.

هنر یك موج سیال در قالب نگنجیدنی است، هرگز در صدد تعریف هنر بر نیایید.هنر جهان پسند همواره ملاك ثابت و معتبری با خویشتن دارد و آن ملاك ثابت و معتبر معرفت دینی و روحانی است . هنر خوب زیستن درست همانند آفرینش هنر است باید فرا گرفت و با هوشیاری بی وقفه به كار برد. زندگی بی ثمر همچون مرگ است. نیكی را به نیكی پاداش بده و اگر قدرت جبران نداری نیكوكار را به نیكی یادنما و همواره سپاسگزار باش .

ادیسون:
من به هیچ وجه اجازه نمی دهم تحت هیچ نوع شرایطی مایوس شوم، سه چیز لازم برای رسیدن به یك هدف با ارزش عبارت است از كار، استقامت و عقل سلیم . آن كه بیش از اندازه محتاط است بسیار كار انجام می دهد.

حضرت محمد (ص) :
در آن موقع كه لقمه های چرب و شیرین به دهان می گذارید و بر بستر نرم آرام می گیرید ، آیا ممكن است نمای رعب آور و هولناك گروهی مستمند را در مقابل چشم خود مجسم نمائید .

گرانبها ترین متاعها عقل است ، بزرگترین دردها احمق بودن و گرامی ترین پیشه ها حسن خلق می باشد. هر كس كه این سه خصلت دروی باشد منافق بوده آنكه دروغ گوید . آنكه در وعده خلاف كند و پیمان بشكند . آنكه در امانت خیانت كند . نا امیدی نخستین گامی است كه شخص به سوی گور بر می دارد . مقصرترین مردم كسانی هستند كه روح مایوس دارند .
انیشتن:
آدم تنها در بهشت هم باشد به او خوش نمی گذرد اما كسی كه به كتاب یا به تحقیق علاقه مند است هنگامی كه به مطالعه یا به تفكر در باره محتوای آن كتاب مشغول است. جهنم تنهایی برای او بهترین بهشت خواهد بود.

بزرگ مرد ریشه نیكنامی را در وجود خود می جوید و آدم فرومایه از بیرون. ساعتی در خود نگر تا كیستی.
شیخ سعدی شیرازی :
بهترین دوره های زندگانی روزگار پیری است . در آن هنگام كه انسان آخرین مراحل حیات را طی می كند و می تواند بر صفحات عمر مرور كرده و نتیجه اعمال گذشته و یادگار شیرین ایام جوانی را كه در ادوار مختلف زندگی در روح خود ذخیره كرده بیاد بیاورد كه در راه سعادت ابنائ نوع خود قدمی برداشته از نظر بگذراند .

ارشمیدس:
نادانی هر كس به دو چیز دانسته شود . اول خبر دهد و بگوید چیزی كه از او نپرسیده اند . دوم با سخن گفتن زیادتر از حد ضرورت.
افلاطون:
بدبختی این حسن را دارد كه دوستان حقیقی را به ما می شناساند. فضایل كوچك در نزد عوام جلب تحسین می كند و فضایل متوسط باعث تحیر ایشان میشود و فضایل عالیه را اصلاً نمی فهمند. لیكن وقتی كه یك مرد غلام مرد دیگر شد نصف فضایل و تقوای او از دست رفته است. سینه ای كه خالی از یاد و ذكر خدا باشد چون محكمه ای است كه قاضی در آن وجود ندارد.

شاندل:
كسی كه اراده قوی نداشته باشد و به زودی در مقابل مشكلاتی كه اطراف هر كاری را احاطه كرده است مغلوب شود نمی تواند به موفقیت و پیشرفت خود امیدوار باشد. من حقیقت مطلق را نمی دانم، اما در برابرجهل و نادانی خویش متواضعانه سر فرود می آورم و افتخار و پاداش من در همین است. جبران خلیل جبران بسیاری از نظریه ها به شیشه پنجره می مانند از پشتشان حقیقت را می بینیم اما در عین حال ما را از حقیقت جدا می كند. جبران خلیل جبران كسانی كه حقیقت را درك كرده اند با افرادی كه حقیقت را دوست می دارند برابر نیستند.

لرد آویبوری:
اكنون من عقیده پیدا كرده ام تا وقتی كه تغییری بزرگ در اساس ساختمان روحی و طرز فكر جامعه بشری روی ندهد هیچ پیشرفت بزرگ و عمده ای در سرنوشت او حاصل نخواهد شد. دنیای امروز به كسی حق حیات می دهد كه بتواند روی پای خودش بایستد و مردم در برابر اراده این و آن سر تعظیم فرود نیاورد. یكی از بزرگترین مسرات دنیا این است كه گروهی دوستان در جایی جمع شوند و ساعات فراغت را به سخنان شیرین و دلپذیر بگذرانند. معاشرت بر دانایی می افزاید ولی تنهایی مكتب نبوغ است.
رجان استوارت :
برای ترقی در زندگی نباید انتظار رسیدن آسانسور را كشید بلكه باید راه پلكان را پیش گرفت و پله پله بالا رفت.
مارك اورال جرات :

جسارت بدون تحقل خطرناك است و تحقل بدون جسارت بی ثمر. اگر یك فكر سلیم اراده ما را راهنمایی نكند كوشش و اقدام ما به درد نمی خورد.
گوستاو لوبون :
برای شنا كردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است و الا هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حركت كند .
الكسیس كارل:
یك انسان واقعاً دیندار باید بداند كه ادیان دیگر هم راههایی هستند كه به حقیقت می پیوندند. ما باید همیشه به دیده احترام به ادیان دیگر بنگریم.
آرزو دارم كه تا آخرین رمق وجود من ثمر بخش باشد و هنگامی بمیرم كه از من هیچ خدمتی نباشد.
رادها كرشینان :

الماس را جز در قمر زمین نمی توان پیدا كرد و حقایق را جز در اعماق فكر نمی توان یافت .
جمال الدین اسد آبادی :
عاقبت حقیقت پیروز خواهد شد اما گاهی اتفاق می افتد كه دروغ ما مدت زیادی رایج می مانند و دوام پیدا می كنند وقتی كه دروغ كار خود را به پایان رساند خواهد پوسید و حقیقت با عظمت خود پیروز خواهد شد .بزرگترین عامل پیروز شدن در كارها كمتر محبت كردن است. هر چه بیشتر حرف بزنیم زودتر دستمان رو میشود و وقتی دستمان رو شد میدان فعالیت و آزادی اقدامات در برابرمان تنگ میشود. میدان پول در آوردن با میدان جنگ تفاوت زیادی ندارد.
اپیكتوس :

دنیا مانند یك تماشاخانه است، هر كس رل خود را بازی می كند و سپس مخفی می شود.
خواجه عبدالله انصاری :
تا تو طالب دنیا باشی دنیا بر تو سلطان بود و چون از وی رو بگردانی، تو بروی مسط باشی.
شیخ ابوالحسن خرقانی :
در حیرتم كه وجود ناچیز خود را در مقابل عظمت كاینات و این دنیای بزرگی كه در آن زندگی می كنیم به چه تشبیه كنیم .

نیوتن :
دنیا یك صحنه بازی است و همه بازیگر آن هستند و به نوبت می آیند و می روند و نقش خود را به دیگری می سپارند.
امرسون :
رستگاری رستگار كسی است كه چنگالش به خون مظلوم و زبانش به حال و آبروی مردم آلوده نباشد.
ابو سعید ابوالخیر:
زندگی مانند هنر شاعری و نقاشی است كه به تمامی باید ظهور و تجلی یابد، فكر بدون عمل مرگ است، در زندگی عزم و اراده است كه موفقیت می آورد نه اندیشه ها.
وقت تو عزیزترین چیزهاست، پس آن را به عزیزترین چیزها مشغول كن.
اقبال لاهوری:
زندگی امروز ما كشتزاری است كه زندگی فردا از آنجا می روید.

لاكار :
زندگی راهپیمایی به سوی مرگ است و مردن دخول در حیات جاودانی.
نیكول:
زیاد زیستن تقریبا آرزوی همه می باشد ولی خوب زیستن آرمان یك عده معدود.
هیوز:
آنچه ما آن را به نام مرگ می خوانیم یك زندگی است كه هنوز نتوانسته ایم چگونگی آن را بفهمیم. بدون مرگ زندگی ارزشی ندارد. بر اثر ترس از مرگ است كه زندگی در نظر ما اینقدر لذت بخش و خواستنی جلوه می كند.
برنارد شاو:
تجربه بهترین درس زندگی است. ولی افسوس كه برای آن بهای سنگینی باید پرداخت. من می خواهم كاملاً شبیه یك درخت باشم. می خواهم همواره نمو كنم، از بالا میوه هایی داشته باشم و از پایین با استحكام روح ریشه خود را در اعماق زمین فرو برم تا بتوانم به زندگانی عملی خود رشد و نیرو بدهم.
كار لایل:
از عجایب زندگی یكی این است كه وقتی مرگ ما را در می یابد كه آماده شده ایم تا از یك زندگی شیرین برخوردار باشیم
بتهوون:
در اعماق روح خود نغمه ای كه گاهی نشاط آور و غالباً غم انگیز است می شنویم. این نغمه مداوم ندای حیات درونی ماست.
لامارتین:
اگر فعلاً در آسایش و غنا هستی برای ایام پیری و ناتوانی ذخیره كن . آفتاب صبح تمام روز پایدار نیست .

بنیامین فرانكلین :
سكوت اگر مردم به همان اندازه كه در سخن گفتن توانا هستند در اختیار سكوت توانا بودند اوضاع جهان بسی بهتر از این بود كه هست. كار مرد نابغه ای كه بخواهد در كارها كامیاب شود یك در صد الهام غیبی دارد و نود و نه در صد محتاج جان كندن و عرق ریختن است. من مشهور نشدم مگر به واسطه كار و كوشش، اگر از عملی خسته می شدم تفریح و رفع خستگی خود را در اشتغال به عملی دیگر جستجو می كردم.
اسپینوزا:
آدم پر حرف تخم می پاشد و آدم خاموش درو می كند.
اقلیدس:
بدترین روزگار وقتی است كه نادانان یاوه ببافند و دانایان خاموش ننشینند.

داوید ساكفلر:
عظمت واقعی در این نیست كه هرگز شكست نخوریم بلكه در آن است كه هر بار شكست خوردیم دوباره به پا خیزیم.
آندره ژیر:
انسان می تواند ضربان تقدیر را با آماده ساختن از پیش سبكتر سازد. هرگز بر آن مباش كه حوادث و اتفاقات را تغییر دهی بلكه بكوش تا خود را با آنها آنچنانكه هستند منطبق سازی. اگر با شكست ها و بدبختی ها شجاعانه رو به رو شوی میتوانی در دنیای پر آشوب با امنیت خاطر زندگی كنی.
دیو جانس :
وقتی با دوستان خود صحبت می كنم در اثنای سخن چیزهای تازه ای برایمان كشف میشوئ كه اگر تنها فكر می كردیم هیچ وقت به آن نمی رسیدیم.
گیبون :
طبیعت همه آدمیان از روی طبیعت و سرشت باهم نزدیك و خویش اند، لیكن به وسیله تربیت و تعلیم از هم جدا می شوند و سرنوشت و طرز زندگیشان را تغییر می دهند. از این رو پیوسته نسبت به یكدیگر تفاوت بسیار پیدا می كنند و از هم دور می شوند.
گوته :
لذت و رنجی كه ما از اشیا درك می كنیم، از آنها نیست; بلكه احوال نفس ماست و برتری آن است كه انسان در مراتب كمال فكر كند.
آندره مالرو:
دانش را فرا گیرید حال اگر به فرمانروایی رسیدید سر بلند خواهید بود و اگر از مردم عادی بودید زندگی شرافتمندانه خواهید داشت.
ابن عبدالله:
من علم را به خاطر رسیدن به هدفی فرا نمی گیرم بلكه از آن رو به دانش روآورده ام كه نادانی زشت است و غفلت از حقایق برای خردمند نیكو نیست  
جاحظ:
تمام دانشمندان علم را قادر مطلق نمی دانند چون علم نمی تواند همه چیز را حساب كند و اندازه بگیرد. علم نمی تواند اعتماد، زیبایی یا خوشحالی را تعریف كند و طبعاً هدف زندگی را هم نمی شناسند و قادر نیستند بطور صحیح وجود یا عدم وجود خدا را ثابت كنند. درك ما از جهان به وسیله حواس ناقص و ابراز غیر دقیق ما است. تعبیرها از جهان نسبی و شكل غلطی از آن در ذهن ما مصور است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله زندگي از ديدگاه بزرگان
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir