مقاله قارچ و مبارزه با ان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله قارچ و مبارزه با ان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله قارچ و مبارزه با ان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
قارچ و مبارزه با ان
نیاز روز افزون به تا مین مواد غذایی و به خصوص مواد پروتئینی از مسائل عمده ای است كه بخش عظیمی از سرمایه و انرژی ملتها و دولتها را به خود اختصاص داده است و اصولاٌ باعث دغدغه خاطر دولتها و ملتها گردیده است و از طرفی هزینه های سنگین تولید و عرضه گران قیمت این محصول و همچنین رشد تصاعدی جمعیت باعث فقدانیا كمبود مواد پروتئینی در رژیم غذایی گشته است .
در این بین تولید و مصرف قارچ های خوراكی در اكثر كشور های دنیا با توجه به ارزش غذایی و خواص دارویی بالا جایگاه با ارزش در رژیم غذایی مردم پیدا كرده است و از آنجایی كه تولید این محصول ارزشمند از ضایعات استحصالی ، زراعی، باغی و جنگلی مثل كاه و گندم ، جو، ذرت، خاك اره نی،; ممكن می باشد می تواند راه حلی برای استفاده بهینه از ضایعات كشاورزی و تامین بخش عظیمی از غذای جامعه مورد استفاده قرار گیرد و قارچ های خانواده پلوروتوس (صدفی) به لحاظ سازگاری بالا، تكنولوژی ساده، تنوع وسیع بستن و دوره رشد كوتاه از مزایای خوبی برخوردار هستند لذا در ذیل به یكی از روشهای موجود در پرورش قارچ صدفی اشاره خواهد شد.
نكته: اگر پیدا كردن « كاه، كیسه پلاستیكی و كیسه چهالا»برایتان مشكل است با ما تماس بگیرید تا آنها را در اختیارتان قرار دهیم.
ابتدا كاه را داخل كیسه پلاستیكی بریزید و با طناب در آن را ببندید كیسه را داخل دیگ بگذارید و سپس وزنه سنگین(موزاییك) را روی كیسه قرار دهید و داخل دیگ آن قدر آب بریزید كه كیسه محتوای كاه و موزاییك كاملاٌ زیر آب بروند سپس دیگ را روی اجاق گاز قرار دهید و منتظر بمانید تا آب جوش آید و از زمانی كه آب شروع به جوشیدن كرد باید 30 دقیقه بگذرد تا كاه كاملاٌ ضد عفونی شود . سپس كیسه را از آب بیرون آورید و در صورت امكان آن را آویزان كنید تا آب اضافی آن خارج شده و سرد شود.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید