عنوان : مقاله بتن خود تراكم
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بتن خود تراكم دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بتن خود تراكم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بتن خود تراكم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بتن خود تراكم :

بتن خود تراكم
چكیده

تراكم كامل بتن و جایگری مناسب آن در قالب از مهمترین نكات در اجرای صحیح سازه های بتنی می باشد متراكم نمودن بتن با استفاده از روشهای معمول یعنی استفاده از ویبراتورها مشكلات متعددی از جمله جداشدگی دانه ها ، شن نما شدن بعضی نقاط را به همراه دارد .

بتن خود تراكم راه حل بسیار مناسبی برای مقابله با این مشكلاتاست كه اولین بار در دهه گذشته توسط دانشمندان ژاپنی ابداع گردید .
سطح تمام شده بهتر اطمینان از تراكم بتن بدون استفاده از ویبراتور افزایش سرعت اجرا و كاهش نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرا از جمله مزایای بین خود تراكم می باشد .

1- مقدمه
یكی از نكات مهم در اجرای صحیح سازه های بتنی تراكم كامل بتن و جاگیری مناسبآن در قالب می باشد این مساله مورد آلمان هایی همچون دیوار برشب و ستون كه در آنها فشردگی ارماتور زیاد و ابعاد مقطع بتن ریزی كوچك می باشد از اهمیت بیشتری برخوردار است .

استفاده از ویبراتور جهت متراكم كردن بتن مشكلات زیادی به همراه دارد كه از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود :
– جداشدگی دانه بندی بتن به علت ویبره زیاد در بعضی مناطق
– تراكم ناهمگن در نقاط مختلف سازه ودر نتیجه مقاومت فشاری متفاوت در مقاطع مختلف سازه
– گیر كردن شیلنگ ویبره بین آرماتورها در حیناجرا

– كرمو شدن بعضی مناطق به علت غیر قابل دسترس بودن
– كرمو شدن نقاطی از سطح بتن به علت ویبره بیش از حد و فرار شیره بتن
به موارد فوق باید الگوی صوتی و خطرات جانی عملیات ویبره در مورد دیوارها و سونهای بتنی را نیز افزود .
بتن خود تراكم راه حلس است كه امروزه جهت رفع این مشكلات و همچنین رسیدنبه بتنی با كیفیت بالاتر مطرح می باشد .

نظریهبتن خود خود تراكم كه انقلابی در زمینه تكنولوژی بن نامیده شده است اولین بار توسط پروفسور حجیم اموار از دانشگاه كوجی ژاپن در سال 1986 مطرح گردید .
در سال 1988 این نظر تكمیل و برای اولین بار بتن خود تراكم گردید .
در سال 1989 اولین مقاله درباره بتن خودتراكم در دومین كنفرانس مهندسی سازه و ساختمان آسیای شرقی ارائه شد .

امروزه بتن خودتراكم در پروژه های مختلف عمرانی در سطح دنیا مورد استفاده قرار می گیرد همچنین آزمایشات تحقیقی و پژوهشی در این زمینه ادامه دارد .

2- آشنایی كلی با بتن خودتراكم
بتن خودتراكم بتنی است كه بدون اعمال هیچگونه انرژی خارجی و تحت اثر وزن خود متراكم گرد این بتن كه ماده ای بسیار و روان و مخلوطی همگن است بسیاری از مشكلات بتن معمولی نظیر جدا شدگی آب انداختن جذب آب – نفوذ پذیری و … را رفع نموده و علاوه بر این بدون نیاز به هیچ لرزاننده ( ویبر ) داخلی یا ویبره بدنه قالب تحت اثر وزن خود متراكم می شود .
این بتن به راحتی توانایی پركردن قالب در محل شبكه های آرماتور فشرده ورا اداره می باشد و حتی در جاهایی كه دسترسی به آنها دشوار است به راحتی عبور می كند .

بتن خودتراكم در طرح اختلاط و ساختارش تفاوت عمده ای با بتن معمولی ندارد البته مواد خاصی جهت نیل به مشخصات ویژه این بتن در تولید آن مورد مصرف قرار م یگیرد این مواد عمدتا شامل فوق روان كننده ها مواد مضاف پوزولانی و فلیرها ( پودر سنگ با قطر دانه های ریزتر از 125 میكرون ) می باشند همچنین ملاحظات خاصی د رمورد دانه بندی سنگدانه های مورد مصرف در این نوع بتن در نظر گرفته می شود.

مزایای استفاده ا بتن خودتراكم به شرح زیر می باشد:
– اطمینان از تراكم بخصوص در مقاطعی كه كاربرد لرزاننده دشوار است .
– جایگری آسانتر در قالب
– سطح تمامشده بهتر
– كاهش نیروی انسانی
– اجرای سریعتر خصوصا در مورد مقاطع دیوار و ستون
– آزادی عمل بیشتر در طراحی ( امكان ایجاد مقاطع نازك تر )

– ماهش آلودگی صوتی ناشی از عملیات ویبره

3- مواد تشكیل دهنده بتن خودتراكم
3-1 – سنگدانه :
سنگدانه ها به دو دسته تقسیم می شوند :
3-1-1- ماسه :
تمامی ماسه های متداول در تولید بتن معمولی در این صنعت نیز به كار می رود هر دو نوع ماسه شكسته و یا گرد گوشه اعم از سلیسی و یا آهكی م یتواند مورد استفاده قرار گیرد ذرات ریزتر از 125 میكرون كه به عنوان یودر تلقی می شوند بر خواص روانی بتن خود تراكم بسیار موثر بوده و به منظور تولید بتن یكنواخت رطوبت آن باید دقیقا كنترل شود حداقل میزان ریز دانه ها ( از ماسه تا مواد چسباننده پودری ) به منظور جلوگیری از جدا شدگی دانه بندی از مقدار شخصی باید كمتر باشد .

2- 2-1 – شن ( درشت دانه ها ) :
تمامی انواع درشت دانه در اینجا به كار می رود ولی حداكثر اندازه معمولی دانه ها 16 تا 20 میلی متر می باشد به هر حال سنگدانه های تا حدود 40 میلی متر نیز می تواند در بتن خود تراكم به كار رود استفاده از سنگدانه های شكسته سبب افزایش مقاومت بتن خود تراكم ( بدلیل افزایش قفل و بست بین ذرات ) می شود در حالیكه سنگدانه های گرد گوشه بدلیل گوشه بدلیل كاهش اصطكاك روانی آن را بهبود می بخشد .

3-2 – سیمان :
به طور كلی تمامی انواع سیمان های استاندارد می تواند در بتن خودتراكن به كار رود انتخاب نوع سیمان بستگی به پارامترهای مورد انتظار بتن مثل مقاومت ، دوام و … دارد .
دامنه عمومی میزان مصرف سیمان در اینجا 350 تا 450 كیلو گرم در مترمكعب م یباشد میزان بیشتر از 500 می تواند سبب افزایش خطر جمع شدگی شود میزان كمتر از 350 نیز فقط رد صورتی قابل قبول می باشد كه به همراه مو.اد پوزولانی – خاكسترهای بادی – دوده سیلیسی و … به كار رود.

حضور بیش از 10 % میزان و در سیمان می تواند سبب كاهش نگهداشت كارایی بتن گرد .
3-3 – مواد مضاف :
مصالح بسیار ریز غیر آلی هستند كه به منظور بهبود و یا ایجاد خواص مشخص در بتن به آن افزوده می شوند این مواد باعث بهبود كارآیی كاهش حرارت هیدراتاسیون و عملكرد بهتر بتن در دراز مدت می گردند .
مواد مضاف عمومی مورد استفاده عبارتند از :

3-3-1- پودر سنگ :
ذرات شكسته بسیار ریز ( كوچكتر از 125 میكرون ) سنگ آهك ، دولومیت و یا گرانیت است كه به منظور افزایش مواد پودری به كار می رود استفاده از پوردهای دولومیتی بدلیل واكنش های كربنات قلیایی می تواند دوام بتن را با مشكل مواجه نماید .

3-3-2- خاكتر بادی :
ماده ای است كه از سوختن زغال سنگحاصل می شود و دارای خصوصیات پوزولانی است كه در بهبود خواص بتن خیلی موثر می باشد:

3-3-3- میكرو سیلیس
میكروسیلیس در بتن خودتراكم باعث سیالیت بالای بتن شده و دوام بتن را افزایش می دهد نقش مهمی در چسبندگی و پركنندگی بتن با عملكرد بالا دارد میكرو سیلیس دارای حدود 90 درصد دی اكسید سیلیس می باشد .
ذكر این تكته ضروری می نماید كه استفاده از پركننده در هر كشوری با توجه به ذخائر همان كشور تعیین می شود برای مثال در كشورهای اروپایی كه هنوز از زغال سنگ به عنوان سوخت كربنی استفاده می شود به كاربردن خاكستر بادی امری بهینه و مفید است

در كشورهایی كه به لحاظ صنعت استفاده می شود به كاربردن خاكستر بادی امری بهینه مفید است در كشورهایی كه به لحاظ صنعت ذوب آهن در مرحله صنعتی قرار دارند می توان از سرباره كارخانجات ذوب آهن استفاده نمود در كشور مانیز با توجه به در دسترس بودن و همچنین كارآیی آن پركننده باید به دنبال ماده ای مناسب و مقرون به صرفه برای جایگزینی فیلرهای مرسوم در صنعت بتن خودتراكم اروپایی باشیم .

3-4- مواد افزدونی :
موادی هستند كه به منظور ایجاد و یا بهبود خواص مشخصی به بتن تازه و یا سخت شده در حین ساخت بتن به آن افزوده می شوند استفاده از فوق روان كننده ها برای تولید بتن خود تراكم به منظور ایجاد كارآیی مناسب ضروری می باشد از انواع دیگر مواد افزدنی می توان به عامل اصلاح لزجت ( ) به منظور اصلاح لزجت مواد افزودنی حباب زا ( ) به منظور بهبود مقاومت در برابر بخ زدگی و آب شدن كندگیر كننده ها به منظور كنترل گیرش و … اشاره نمود.

استفاده از در حضور پودرها امكان جدا شدگی دانه بندی را كاهش داده و مخلوط را یكنواخت تر می كند ولی در استفاده از آن باید به اثرات آنها برروی عملكرد بلند مدت بتن توجه داشت . استفاده از فوق روان كننده ها می تواند تا حدود 20 % مصرف آب را كاهش دهند .

3-5 – آب مخلوط
مطابق استاندارد بتن های معمولی به كار می رود .
4- خصوصیات ویژه بتن خودتراكم
این بتن می تواند برای ساخت هر نوع سازه با ویژگیهای مطلوب دوام مقاومت و … به كار رود به لحاظ مقاومت فشاری كششی مدول الاستیسیته و … با بتن های معمولی فرق نمی كند و تمامی پارمترها و فرمول های طراحی بتن معمولی اینجا نیز كاربرد اارد بدلیل استفاده از مقادیر زیاد مواد پودری انقباض خمیری و خزش بیشتری را نسبت به بتن معمولی انتظار داریم لذا سرغت در شروع عملیات عمل آوری در بتن خودتراكم یك امر ضروری است .

جهت بررسی خواص بتن تازه مهمترین فاكتور مطرح روانی بتن می باشد كه عموما بوسیله آزمایش اسلامپ سنجیده می شود ولی در مورد بتن خود تراكم باید فاكتورهای بیشتری مورد بررسی قرار گیرد تا از توانایی بتن ساخته شده جهت تراكم خودكار اطمینان حاصل شود این پارامترها به شرح ذیل می باشد :
– روانی

– توان عبور
– مقاومت در برابر جداشدگی
– لزجت ( ویسكوزیته )
4-1- روانی

به قابلیت جریان یابی روان و آسان بتن تازه وقتی مانعی بر سر راه آن نباشد روانی گویند این ویژگی با آزمایش جریان اسلامپ سنجیده می شود .

4-2- توان عبور :
به توانایی بتن خود تراكم در جاری شدن و عبور از بین فضای كوچك شبكه آرماتور بدون توقف یا جداشدگی توان عبور گویند .
این ویژگی با آزمایش جعبه L سنجیده می شود.

4-3- مقاومت در برابر جداشدگی :
به توانایی بتن خودتراكم برای یكنواخت و همگن ماندن طی مراحل حمل و بتن ریزی گویند .
مقاومت در برابر جداشدگی به وسیله آزمایش پایانی الك سنجیده می شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بتن خود تراكم
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir