مقاله خواص ديناميکي نقاط مختلف ميوه در آزمون ضربه دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص ديناميکي نقاط مختلف ميوه در آزمون ضربه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله خواص ديناميکي نقاط مختلف ميوه در آزمون ضربه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:7
چکیده:
یکی از عمده ترین عوامل موثر در تلفات پس از برداشت محصولات کشاورزی ضربات مکانیکی می باشد . سالانه درصد بالایی از این محصولات بدلیل وجود یا تشدید همین عامل ازبین می روند یا کیفیت شان کاهش می یابد . از این رو این نوشتار، به بررسی دقیق تری ازاثرموقعیت های مکانی ضربه بر خواص دینامیکی میوه می پردازد . برای این منظور چهار موقعیت مکانی مختلف شامل سمت ساقه، سمت گل و دو سمت جانبی روی میوه سیب به عنوان محل بررسی اثر ضربه مورد مطالعه قرار گرفت .نتایج نشان داد اثر موقعیت مکانی ضربه بر ضریب جهش در سطح اطمینان % 95 معنی داری است.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید