عنوان : مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي :

تعداد صفحات:10

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثرات عصاره های الکلی گیاهان دارویی آویشن و نعناع برروی تری گلیسرید، کلسترول و لیپو پروتئین های سرم خون بمدت 42 روز و با استفاده از 120 جوجه یکروزه سویه تجاری راس در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار، 4 تکرار و 10 جوجه در هر تکرار انجام گردید. گروه های آزمایشی شامل 0 درصد برای هر کدام از عصاره های آویشن و نعناع بصورت محلول در آب بودند. نتایج / تیمار شاهد و سطح 6 حاصله نشان داد که عصاره آویشن در 21 روزگی در مقایسه با عصاره نعناع و گروه شاهد و در 42 روزگی در مقایسه با گروه شاهد، میزان کلسترول سرم را کاهش داد P<0/05همچنین مصرف عصاره آویشنLDL سرم را در 21 و 42 روزگی در مقایسه با مصرف نعناع و گروه شاهد کاهش داد در نتایجی دیگر مصرف عصاره نعناع در 21 روزگی باعث کاهش تری گلیسرید سرم نسبت به گروههای دریافت کننده عصاره آویشن کنترل گردید همچنین مصرف عصاره نعناع در مقایسه با عدم مصرف آن (شاهد)، کلسترول و LDL را در 21 و 42 روزگیVLDL را در 21 روزگی HDL را در 42 روزگی کاهش داد و در 21 روزگی، مصرف عصاره نعناعHDL را در مقایسه با تیمار شاهد افزایش داد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي اثرات سطوح بالاي عصاره هاي گياهي آويشن باغي Thymus vulgaris و نعناع فلفلي Mentha) piperita برروي چربي خون جوجه هاي گوشتي
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir