عنوان : مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان :

تعداد صفحات:18

چکیده:

کشاورزی به همان اندازه که در رشد تولید ناخالص داخلی و اصلاح الگوی شهرنشینی نقش دارد در رشد اشتغال و کاهش فقر نیز موثر بوده و از منابع مهم رشد تولید ناخالص ملی به شمار میرود. مطالعات صورت گرفته نشان میدهد که در میان شاغلان، شاغلین بخش کشاورزی بیش از بقیه در معرض فقر بوده، به رغم آنکه این گروه عموماً دارای زمینهای زراعی، دامداری و غیره هستند، درصد بالایی از فقر عمومی را به خود اختصاص دادهاند. لذا برای دستیابی به اهدافی چون کاهش فقر، افزایش و حفظ اشتغال، افزایش رقابت پذیری محصولات بخش کشاورزی، توسعهی زیربخشهای کشاورزی ضروری به نظر میرسد. در این راستا در مطالعه حاضر استراتژی توسعه کشت محصولات دوره زراعی پاییزه در استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش سعی بر آن است تا با استفاده از شاخصهای مختلف اقتصادی و اجتماعی منتج از بررسی مزرعهای بیش از 435 پرسشنامه از واحدهای زراعی کشت دوم استان گیلان که در سال زراعی88-87 جمع آوری شد، مناسبترین محصولات زراعی جهت توسعه کشت به زراعین و برنامهریزان این بخش معرفی شود. به منظور اتخاذ تصمیم بر مبنای تمامی شاخصها از روش تاکسونومی عددی استفاده شد. نتایج رهیافت تاکسونومی عددی نشان داد که در بین 8 محصول زراعی مورد مطالعه با توجه به 10 شاخص مد نظر برای تصمیمگیری، کلزا و سویا بعد از سبزیجات غدهای و سبزیجات برگی در رتبه سوم و چهارم از لحاظ اهمیت توسعه کشت دوم بعد از برنج در استان گیلان قرار می گیرند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله تعيين اولويت کشت دانه هاي روغني(کلزا و سويا) در رشته فعاليتهاي زراعي کشت دوم بعد از برنج در استان گيلان
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir