مقاله تأثيرکاربرد سيست مهاي مختلف تغذيه اي (آلي و شيميايي) وميکوريزا بر خواص کمي و کيفي آفتابگردان Helianthus annuus .L. دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثيرکاربرد سيست مهاي مختلف تغذيه اي (آلي و شيميايي) وميکوريزا بر خواص کمي و کيفي آفتابگردان Helianthus annuus .L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تأثيرکاربرد سيست مهاي مختلف تغذيه اي (آلي و شيميايي) وميکوريزا بر خواص کمي و کيفي آفتابگردان Helianthus annuus .L.،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی اثر سیستم های تغذیه ای، آلی( کود سبز) ، شیمیایی و زیستی (میکوریزا) در راستا ی کاهش مصرف کود ها ی ش یمیایی بر خواص ک می و کی ف ی آف تابگردان، آزمای شی مزر عه ای ا جرا شد. ن تا یج ن شان داد که تیمار کودی بر عملکرد دانه، وزن هزار دانه و عملکرد روغن در سطح در سطح احتمال 1% معنی دار بود، در حالی که اثر تیمار کودی بر در صد رو غن و شاخص بردا شت م عنی دار ن بود. . بی شترین و کمتر ین عمل کرد دا نه به ترت یب در ا ثر ا ستفاده از تی مار کود شیمیایی و تیمار کودی شبدر ایرانی بدست آمد. نتایج نشان داد که میکوریزا بر تمامی صفات ا ندازه گیری شده بجز شاخص بردا شت و ت عداد دا نه در سطح احتمال 1% معنی دار گردید. اثر متقابل کود با میکوریزا بر هیچ یک از صفات اندازه گیری شده معنی دار نبود
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید