عنوان : مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي :

تعداد صفحات:5

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثرات محدودیت کیفی خوراک با منابع الیاف محلول و نامحلول بر عملکرد تولیدی، مورفولوژی تخمدان و پارامترهای مرتبط با استرس در مرغ های مادر گوشتی کاب 500 از سن 24 تا 38 هفتگی انجام شد. تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از: جیره کنترل و جیره های رقیق شده با منابع الیافی سلولز و سبوس گندم به عنوان الیاف نامحلول، پکتین و کنجاله پنبه دانه به عنوان الیاف محلول. این آزمایش بر روی 120 قطعه مرغ مادر در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که رقیق سازی جیره با منابع الیاف نامحلول و محلول به ترتیب طول زمان دسترسی به خوراک را 2/4 و 3/8 برابر در روز افزایش داد. میزان تولید تخم مرغ در کل دوره آزمایش در مرغ های که جیره حاوی سلولز و سبوس گندم دریافت کردند، در مقایسه با گروه کنترل افزایش یافت. (0/01>p). وزن تخم مرغ در کل دوره در مرغ هایی که با جیره حاوی سلولز تغذیه شدند، سنگین تر از گروه کنترل بود (0/01>p) . به کاربردن منابع الیاف نامحلول در جیره مرغ های مادر موجب کاهش میزان کورتیکوسترون پلاسما گردید، که نشان می دهد استرس ناشی از گرسنگی ممکن است کاهش یافته باشد. به طور کلی، علی رغم اینکه تمامیجیره های آزمایشی، میزان یکسانی از مواد مغذی را در روز تامین کردند، رقیق سازی جیره با منابع الیاف نامحلول می تواند عملکرد تولیدی مرغ های مادر را در سیکل ابتدایی تولید بهبود دهد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله تاثير منابع الياف محلول و نامحلول بر عملکرد توليدي، مورفولوژي تخمدان و کاهش استرس ناشي از گرسنگي طولاني مدت در مرغ هاي مادر گوشتي
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir