مقاله بررسي و مرور ضريب ديفوزيون مؤثر آب انبه تحت تاثير عوامل مختلف دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي و مرور ضريب ديفوزيون مؤثر آب انبه تحت تاثير عوامل مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي و مرور ضريب ديفوزيون مؤثر آب انبه تحت تاثير عوامل مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
دراین مطالعه رفتارخشک کردن میوه انبه درشرایط مختلف موردبررسی قرارگرفته ونتایج کارهای تجربی چندمحقق در این زمینه مقایسه شده است.خشک کردن میوه ها مانند انبه معمولاً در دماهای 50 و 60 و 70 و یا 80 با سرعتهای مختلف هوا 1/80 و 1/91 متر برثانیه صورت می پذیرد.ضریب دیفوزیون موثرآب قطعات انبه تحت تأثیر این دماها وسرعت های هوای متفاوت قرار می گیرد.بطوریکه با افزایش دما وسرعت جریان هوا مقدار آن افزایش می یابد.علاوه براین تحت تأثیر رسیدن میوه نیز تغییر می کند.ضریب نفوذموثردر انبه های مختلف به دلیل تفاوت در خصوصیات فیزیکی وشیمیایی آنها متفاوت است.ضریب دیفوزیون موثربااستفاده از قانون دوم فیک به دست می آید.وابستگی آن به دما توسط معادله آرنیوس تعیین می گردد.هرچقدر انرژی اکتیواسیون بیشتر باشد ضریب دیفوزیون کاهش یافته واز ازدست دادن رطوبت مشکل می شود. .منحنی های خشک کردن که از آزمایشات خشک کردن تحت شرایط کنترل شده به دست می آیند اطلاعات مفیدی را از مکانیسم انتقال رطوبت فراهم می کنندبرای تمام شرایط خشک کردن یک دوره سرعت نزولی بوسیله کاهش سریع سرعت خشک شدن مشخص می شود
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید