عنوان : مقاله بررسي شرايط آب و هوايي متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسيديته و اسيديته قابل تيتراسيون در ارقام مختلف انار
قیمت : 11,800 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1
درگاه 2

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

  مقاله بررسي شرايط آب و هوايي متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسيديته و اسيديته قابل تيتراسيون در ارقام مختلف انار دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي شرايط آب و هوايي متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسيديته و اسيديته قابل تيتراسيون در ارقام مختلف انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز آی سی بی سی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي شرايط آب و هوايي متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسيديته و اسيديته قابل تيتراسيون در ارقام مختلف انار،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي شرايط آب و هوايي متقاوت بر مواد جامد محلول ، اسيديته و اسيديته قابل تيتراسيون در ارقام مختلف انار :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

آسیه قادری شهر بابک – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت
سید حسین میردهقان – استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه ولی عصر رفسنجان
محمدرضا وظیفه شناس – دانشجوی دکتری و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد
سید علی طباطبایی – استادیار و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد

چکیده:

انار یکی از قدیمی ترین میوه های خوراکی است این گیاه به طور وسیعی در کشورهای مدیترانه ای، ایران، هند و به مقدار محدودی در ایالات متحده چین ، ژاپن و روسیه کشت می گردد ایران زادگاه انار بوده و از نظر تنوع ، کیفیت ، سطح زیر کشت، تولید و صادرات انار مقام اول دنیا را داراست. به منظور بررسی تاثیر مکان کاشت بر میزان مواد جامد محلول، اسیدیته و اسیدیته قابل تیتراسیون ارقام متفاوت انار آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو تیمار مکان یزد و مهریز و ده رقم تجاری انار در 4 تکرار انجام شد. نتایج بدست امده نشان داد بیشترین مواد جامد محلول مربوط به رقم اصفهانی دانه قرمز و کمترین مواد جامد محلول از رقم گرج تفتی حاصل گردید. همچنین رقم اصفهانی دانه قرمز بیشترین اسیدیته و رقم زاغ کمترین اسیدیته را دارا بودند اما میزان اسیدیته قابل تیتراسیون بین ارقام مختلف معنی دار نگردید. بر اساس نتایج تجزیه واریانس تاثیر تیمار مکان و اثر متقابل رقم در مکان بر صفات اندازه گیری شده معنی دار نگردید.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir