مقاله کشاورزي و امنيت غذايي توليد و کاربرد ريز جلبک ها در صنايع غذايي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کشاورزي و امنيت غذايي توليد و کاربرد ريز جلبک ها در صنايع غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله کشاورزي و امنيت غذايي توليد و کاربرد ريز جلبک ها در صنايع غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:12
چکیده:
پیامدهای رژیم غذایی روی سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است مدارک اپیدمیولوژی و همچنین جوامع علمی و حتی عموم مردم در کشورهای توسعه یافته از اهمیت این موضوع آگاه هستند ریز جلبکها قادر به افزایش محتویات غذایی در غذاهای سنتی بوده و سلامت انسانها و حیوانات )را به علت ساختار شیمیایی و هم چنین پروتئین ,اسید آمینه ,کارتنوییدها ,اسیدهای چرب ,ویتامین ها ,پلی ساکارید ها ,استرولها ,فیکوبیلین ها و سایر ترکیبات فعال به لحاظ بیولوژیکی( را بهبود می دهد هدف شناسایی ویژگی های مهم ریز جلبکها در تغذیه انسانها و حیوانات مخصوصا توسعه فراوردههای غذایی جدید که سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده ,کارتنوییدها با خواص آنتی اکسیدانی و سایر مزایای این نوع غذاها می باشد
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید