عنوان : مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP :



تعداد صفحات:5
چکیده:
یکی از مهمترین مشکلات نگران کننده آینده بشر، موضوع تأمین احتیاجات غذایی است که باعث نیاز به جلوگیری از هدر رفتن موادغذایی شده است تا بتوان بدین وسیله نیاز تغذیه ای جامعه بشری رو به رشد را تأمین کرد . از سوی دیگر عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل مختلف تولید و تهیه و مصرف، سبب بروز موارد متعدد بیماری و غیر قابل مصرف و معدوم شدن سالانه هزاران تن مواد غذایی می گردد. سیستم HACCP و نیز فرآیند GMP که یکی از پایه های سیستم HACCP کارآمد می باشد از جمله روش هایی هستند که به منظور کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی به کلر گرفته می شوند. سیستم HACCP قابلیت ادغام در سیستم های مدیریت کیفیت از قبیل استانداردهای سری ایزو 9000 را به راحتی دارد . با به کار گیری هر یک از این روش ها، جنبه های کیفی و ایمنی غذا از نظر خطرات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی کنترل می شوند و به ما این اطم ینان را می دهند که فرآورده سالم است، همچنین تجارت بین المللی از طریق افزایش اعتماد به ایمن ی مواد غذایی رونق بخشیده می شود، میزان ضایعات در محصول تولیدی کاهش می یابد و روابط بین تولیدکنندگان، بازرسان مواد غذایی و مصرف کنندگان بهبود می یابد، همچنین بازرسی آسانتر می گردد و د ر هزینه و زمان صرفه جویی می شود و ظرفیت تولید و بازده کارخانجات مواد غذایی افزایش می یابد و نیز در راستای ابداع محصولات جدید و افزایش صادرات گام برداشته می شود. بنابراین حفظ ایمنی، بهداشت و کیفیت مواد غذایی تولیدی و عرضه شده می تواند شرط لازم برای تأمین سلامت جامعه و یکی از شاخص های مهم توسعه باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله راهکاري براي افزايش سطح بهداشت و کنترل کيفيت مواد غذايي با استفاده از سيستم HACCP و فرآيند GMP
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir