عنوان : مقاله بررسي استخراج آنتوسيانين ها به روش سيستم برگشت حلال
قیمت : 11,800 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1
درگاه 2

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

  مقاله بررسي استخراج آنتوسيانين ها به روش سيستم برگشت حلال دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي استخراج آنتوسيانين ها به روش سيستم برگشت حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز آی سی بی سی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي استخراج آنتوسيانين ها به روش سيستم برگشت حلال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي استخراج آنتوسيانين ها به روش سيستم برگشت حلال :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
لادن لسانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
شیوا قوچانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
جانا جلینی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر
سحر کبیری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد آزادشهر

چکیده:
رنگ علاوه بر فراهم کردن ظاهری زیبا و خوش رنگ برای مواد غذایی منعکس کننده کیفیت بسیاری از اقلام غذایی خواهد بود. آنتوسیانین ها گروهی از رنگدانه های محلول در آب هستند که در حد وسیعی در مایع سلول های گیاهی وجود داشته و رنگ های قرمز، آبی و بنفش را در بسیاری از میوه ها و سبزی ها به وجود می آورند. در این مقاله استخراج آنتوسیانین از زرشک توسط حلال های رایجی مانند آب مقطر، اتانول، متانول، اتانول، اسید کلریدریک و اسید سیتریک توسط اعمال حرارت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان دادکه با افزایش دما میانگین مقدار آنتوسیانین استخراجی کاهش پیدا می کند. استخراج عصاره زرشک با حلال توسط اتانول به همراه متانول حاوی بیشترین مقدار آنتوسیانین می باشد و همچنین کمترین مقدار آنتوسیانین در استخراج با اسید کلریدریک در 70C مشاهده شد. استخراج با حلال های الکلی راندمان بیشتری نسبت به استخراج با حلال های اسیدی را نشان داده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir