مقاله بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي شکلات شيري رژيمي بدون ساکارز حاوي D- تاگاتوز و اينولين دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي شکلات شيري رژيمي بدون ساکارز حاوي D- تاگاتوز و اينولين کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي شکلات شيري رژيمي بدون ساکارز حاوي D- تاگاتوز و اينولين،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
هدف : امروزه تولید محصولات غذایی عملگر و سالم مورد توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان مواد غذایی قرارگرفته است . درهمین راستا جهت کاهش کالری و نمایه گلایسمی و همچنین بهبود ارزش تغذیه ای شکلات شیری در این مطالعه از D- تاگاتوز که یک ستوهگزوز طبیعی و با شیرین کنندگی مشابه شکر و اینولین که یک فیبر رژیمی است به عنوان جایگزین ساکارز استفاده شد. مواد و روش ها: اینولین و D- تاگاتوز با درصدهای اختلاط (100 و 0)، (75 و 25)، (50 و 50)، (25 و 75)، (0 و 100) در شکلات شیری مورد استفاده قرار گرفت و خواص فیزیکی ، شیمیایی و رئولوژیکی نمونه های حاصله بررسی شد. نتایج و بحث : با کاهش میزان اینولین و افزایش میزان D- تاگاتوز درصد رطوبت نمونه ها کاهش ولی میزان فعالیت آبی ((a(w) و سختی نمونه ها افزایش یافت. در مورد شاخص های رنگ مقادیر*c*, b*, a*, l و °hue در نمونه با کاهش اینولین و افزایش D- تاگاتوز افزایش یافتند . با کاهش میزان اینولین درنمونه ها تنش تسلیم افزایش ولی گرانروی ظاهری و پلاستیک و اندیس رفتار جریان کاهش یافتند. نتیجه گیری کلی: . با توجه به نتایج بدست آمده ، نمونه های حاوی (25% اینولین- 75% تاگاتوز) و 100% % تاگاتوز از قابلیت بهتری جهت جایگزینی ساکارزبرخورداربودند. از انجایی که تاگاتوز و اینولین هر دو خاصیت پری بیوتیک دارند، شکلات مذکور ماده غذایی عملگر نیز محسوب می گردند.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید