عنوان : مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس :



تعداد صفحات:5
چکیده:
در این تحقیق تأثیر افزودن کنسانتره آب پنیر به فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با هدف استفاده از مواد قابل بازیافت مفید در شرکت های تولیدی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. ترکیبات پروتئینی نه تنها باعث بهبد و اصلاح ارزش تغذیه ای مواد غذایی می شوند. بلکه مهیا کننده خواص کاربردی نیز می باشند. کنسانتره پروتئینی آب پنیر با داشتن حداقل 25% پروتئین در ماده خشک، سبب بهبود ویژگیهای رئولوژیکی و افزایش قابلیت ذوب و گشسانی پنیر پیترا خواهد شد. با پیشرفت تکنولوژیهای فرآوری، ثابت شده که ترکیبات پروتئینی ویژه آب پنیر هر دو ویژگی مزیت تغذیه ای و بیولوژیکی کاربردی را دارا می باشند. از نقطه نظر جنبه های تغذیه ای، پروتئینهای ایزوله شده آب پنیر، پروتئینی کامل و با کیفیت بالا بوده و منشاء آن شیر گاو است و قادر است تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن را فراهم سازد. همچنین بعلت ناچیز بودن میزان چربی و لاکتوز در پروتئینهای ایزوله شده آب پنیر، این ترکیبات را برای فرموله کردن فرآورده های لبنی بدون قند، کم چرب و یا بدون چربی ایده آل ساخته است. علاوه بر این به دلیل اینکه آب پنیر یکی از محصولات فرعی کارخانههای تولید پنیر می باشد، دور ریختن آن باعث هدر رفتن این منبع با ارزش پروتئینی می شود و از نظر اقتصادی استفاده از آن در فرمولاسیون آورده ی مالی خ وبی برای تولید کنندگان محسوب خواهد شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله تاثيزاستفاده اس کنسانتزه آب پنيز (WPC) در فزمولاسيون پنيز پيتزاي پزوسس
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir