مقاله بهبود برخي صفات کمي وکيفي هلو رقم آلبرتا دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهبود برخي صفات کمي وکيفي هلو رقم آلبرتا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بهبود برخي صفات کمي وکيفي هلو رقم آلبرتا،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
در این پژوهش تاثیر غلظت های مختلف براسینو استروئید (0، 0/1، 0/5، 1 میکرومولار) در سه مرحله ( قبل از باز شدن گل، قبل از باز شدن گل + بعد از تشکیل میوه و بعد از تشکیل میوه) بر برخی صفات کمی و کیفی هلو رقم آلبرتا مورد مطاله قرار گرفت. بعد از برداشت برخی صفات کمی و کیفی میوه از جمله تعداد میوه، وزن میوه، کلروفیل برگ، نشت یونی برگ ومواد جامد محلول مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میوهای محلولپاشی شده با تیمار براسینو استروئید به طور معنی داری سبب بهبود صفات کیفی میوه ها در زمان برداشت در مقایسه با شاهد شدند.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید