عنوان : مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان :



تعداد صفحات:6
چکیده:
میگوی موزی Fenneropenaeus merguiensis یکی ازگونه های بومی آبهای ایران درخلیج فارس است که پراکنش آن درسواحل استان هرمزگان می باشد و به همراه میگوی سفید هندی درصیدگاه های سیریک کلاهی کوهستک دارسرخ شمال هرمز و بندرعباس صیدمیشود این تحقیق به منظور تعیین میزان عناصرضروری پروتئین چربی کربوهیدراتفیبر خاکستر و رطوبت درعضله میگوی موزی انجام شد 3کیلوگرم 38نمونه نمونه میگوی موزی ازسواحل اسکله صیادی بندرشهیدرجایی استان هرمزگان تهیه شدند تجزیه و تحلیلی داده هابانرم افزار spss19 به کمک انالیز واریانس یکطرفه ANOVA انجام شد دراین تحقیق میانگین میزان پروتئین چربی رطوبت و خاکستر درعضله میگوی موزی به ترتیب 0/26 ±18/21و0/02±0/92و0/75±78/16و0/07و1/08 درصد محاسبه شد درموردمیزان فیبر و کربوهیدرات درهمه نمونه های موردمطالعه صفر بود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir