مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي ميزان چربي پروتئين،چربي،کربوهيدرات،فيبر،خاکستر و رطوبت در عضله ميگوي موزي (Fenneropenaeus merguiensis) استان هرمزگان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
میگوی موزی Fenneropenaeus merguiensis یکی ازگونه های بومی آبهای ایران درخلیج فارس است که پراکنش آن درسواحل استان هرمزگان می باشد و به همراه میگوی سفید هندی درصیدگاه های سیریک کلاهی کوهستک دارسرخ شمال هرمز و بندرعباس صیدمیشود این تحقیق به منظور تعیین میزان عناصرضروری پروتئین چربی کربوهیدراتفیبر خاکستر و رطوبت درعضله میگوی موزی انجام شد 3کیلوگرم 38نمونه نمونه میگوی موزی ازسواحل اسکله صیادی بندرشهیدرجایی استان هرمزگان تهیه شدند تجزیه و تحلیلی داده هابانرم افزار spss19 به کمک انالیز واریانس یکطرفه ANOVA انجام شد دراین تحقیق میانگین میزان پروتئین چربی رطوبت و خاکستر درعضله میگوی موزی به ترتیب 0/26 ±18/21و0/02±0/92و0/75±78/16و0/07و1/08 درصد محاسبه شد درموردمیزان فیبر و کربوهیدرات درهمه نمونه های موردمطالعه صفر بود.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید