مقاله بهينه سازي و طراحي بهين ورق ساندويچي دوانحنايي با رويههاي کامپوزيتي وهسته روغن هوشمند دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهينه سازي و طراحي بهين ورق ساندويچي دوانحنايي با رويههاي کامپوزيتي وهسته روغن هوشمند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بهينه سازي و طراحي بهين ورق ساندويچي دوانحنايي با رويههاي کامپوزيتي وهسته روغن هوشمند،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این تحقیق بهینه سازی و طراحی بهین ورق ساندویچی دوانحنایی با رویه های کامپوزیتی و هسته ی روغن اثرپذیر مغناطیسی برای بیشینه کردن ضریب استهلاک مودال اول و کمینه کردن جرم با استفاده از الگوریتم ژنتیک برای ورق با حالتهای تک انحنایی و دوانحنایی انجام شده است.ورق ساندویچی مورد بررسی در این تحقیق بصورت انحنادار و دارای شرایط تکیهگاهی ساده میباشد. برای استخراج معادلات حرکت حاکم برسیستم که منجر به یافتن توابع هدف بهینهسازی میشود، برای اولین بار از تئوری مرتبه بالای بهبود یافتهی ورقهای ساندویچی و اصل همیلتون استفاده شده است. ضخامت رویه ها، ضخامت هسته، زوایای الیاف و شدت میدان مغناطیسی به عنوان متغیرهای بهینه سازی در نظر گرفته شده است. در حالت تک هدفی مقادیر بهینه محاسبه شده و نتایج حاصل نشان از تمایل سازه به داشتن رویه هایی نازک و هسته ضخیم دلالت دارد که از نظر فیزیکی هم درست به نظر میرسد، چون روغن اثرپذیر مغناطیسی در هسته قرار گرفته و اثر قابل توجهی در افزایش ضریب استهلاک مودال دارد.در حالت دو هدفی جوابهای بهینه به صورت مجموعه ای از نقاط که یک جبهه پرتو را تشکیل می دهند حاصل شده است. در نهایت برای اولین بار در این زمینه، نقاطی بر اساس روش تاپسیس از بین مجموعه نقاط بهینه انتخاب شده اند و مشاهده شده است که در حالت مشابه از لحاظ ابعاد و جرم، ضریب استهلاک مودال در ورق دو انحنایی بیشتر از ورق تک انحنایی می باشد.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید