عنوان : مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم)
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم) :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر نوع و زمان مصرف کودهای مایع بر ویژگی های کیفی برنج راتون رقم طارم ، آزمایشی در سال زراعی 1389 در مزرعه معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور واقع در آمل بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار اجرا شد.فاکتور اصلی شامل زمان مصرف کود های مایع در سه سطح T1پنجه زنی +تشکیل خوشهT2تشکیل خوشه +مرحله گلدهی t3پنجه زنی +تشکیل خوشه +گلدهی و فاکتورفرعی شامل کودهای مایع تولید شده درشش سطح F1بیوفول پتاسیمF2بیوفول فسفرF3رشدمخصوص برنج F4روی مهروزان F5 میکروکامل مهرورزان F6بیوفول پتاسیم +بیوفول فسفروF7 شاهد بوده است. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثرات متقابل نوع و زمان مصرف کودهای مایع بر صفت طول دانه پس از پخت در سطح احتمال 1 درصد معنی دار گردیده است و بر سایر صفات کیفی اثر معنی داری نداشته است. تحت اثرات متقابل نیز، طویلترین دانه پس از پخت در زمان T2 تشکیل خوشه+مرحله گلدهی) و مصرف کود بیوفول پتاسیم12/96 حاصل شد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم)
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir