مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير نوع و زمان مصرف کودهاي مايع بر ويژگي هاي کيفي برنج راتون (رقم طارم)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر نوع و زمان مصرف کودهای مایع بر ویژگی های کیفی برنج راتون رقم طارم ، آزمایشی در سال زراعی 1389 در مزرعه معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور واقع در آمل بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار اجرا شد.فاکتور اصلی شامل زمان مصرف کود های مایع در سه سطح T1پنجه زنی +تشکیل خوشهT2تشکیل خوشه +مرحله گلدهی t3پنجه زنی +تشکیل خوشه +گلدهی و فاکتورفرعی شامل کودهای مایع تولید شده درشش سطح F1بیوفول پتاسیمF2بیوفول فسفرF3رشدمخصوص برنج F4روی مهروزان F5 میکروکامل مهرورزان F6بیوفول پتاسیم +بیوفول فسفروF7 شاهد بوده است. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثرات متقابل نوع و زمان مصرف کودهای مایع بر صفت طول دانه پس از پخت در سطح احتمال 1 درصد معنی دار گردیده است و بر سایر صفات کیفی اثر معنی داری نداشته است. تحت اثرات متقابل نیز، طویلترین دانه پس از پخت در زمان T2 تشکیل خوشه+مرحله گلدهی) و مصرف کود بیوفول پتاسیم12/96 حاصل شد.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید