عنوان : مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز :

چکیده

با توجه به عدم وجود فرآیند حرارتی در سس مایونز، احتمال عدم رعایت موازین بهداشتی در مراحل تولید، استفاده از تجهیزات ساده و غیر پیشرفته و استفاده از مواد غذایی خام پرمخاطره میکروبی نظیر تخممرغ که میتواند منشأ آلودگی سالمونلایی باشد، امکان آلودگیهای میکروبی در سس مایونز بالا بوده و احتمال بروز مسمومیت غذایی و فساد میکروبی در محصول وجود دارد، درنتیجه در سسها از مواد نگهدارنده استفاده میشود. نگهدارندهها از رشد مخمرها، کپکها و باکتریهای تولید کننده اسیدلاکتیک در محصول جلوگیری مینمایند. در سال های اخیر با توجه به افزایش آگاهی مردم درباره مضرات نگهدارندههای سنتزی و علاقه روز افزون به سوی ترکیبات طبیعی، پژوهشهای متعددی در زمینه جایگزینی ترکیبات سنتزی با مواد طبیعی صورت گرفته است. به همین منظور در این پژوهش از عصاره گلپر در سطوح صفر، 750 و 1500 پی پی ام استفاده گردید. بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره گلپر نشان داد که این ماده قادر است خواص بازدارندگی علیه باکتریهای اشرشیاکلی، سالمونلا و لاکتیک اسید باکتریها نشان دهد. در خصوص نمونههای آلوده به کپک و مخمر، در نمونه های فاقد عصاره کپک و مخمر رشد کردند که بیشتر آلودگی مربوط به مخمر بود.

واژه های کلیدی: عصاره گیاه گلپر، سس مایونز، خواص ضدمیکروبی.

1

مقدمه

سس مایونز یک امولسیون روغن در آب است که از امولسیون شدن روغنهای گیاهی خوراکی در یک فاز آبی شامل سرکه حاصل شده و توسط زرده تخم مرغ ایجاد میگردد. همچنین ممکن است دارای ترکیبات اختیاری نظیر نمک، شکر، خردل و یا افزودنیهای غذایی نظیر ترکیبات اسیدی کننده، پایدارکننده و نگهدارنده باشد. نگهدارندههای شاخص مصرفی در مایونز و سسهای سالاد عبارتند از: سوربات پتاسیم که در برابر کپکها نسبت به باکتریها موثرتر است و بنزوات سدیم که در برابر مخمرها و باکتریها نسبت به کپکها بیشتر موثر میباشد (عادلی میلانی و همکاران، . (1389 در سال های اخیر با توجه به افزایش آگاهی مردم درباره مضرات نگهدارندههای سنتزی و علاقه روز افزون به سوی ترکیبات طبیعی، پژوهشهای متعددی در زمینه جایگزینی ترکیبات سنتزی با مواد طبیعی صورت گرفته است. به همین منظور در این پژوهش از عصاره گیاه گلپر استفاده گردید

گلپر از خانواده Umbelliferae و با نام علمی Heracleum persicum میباشد. گلپر دارای 6 گونه و گیاهی دوساله، سه ساله و یا پایا میباشد که دارای ساقه ضخیم، مستقیم، استوانهای شکل، شیاردار و با کمی کرک است که ارتفاع آن به 75 تا 150 سانتیمتر نیز میرسد. مواد شیمیایی موجود در گلپر عبارتند از: استات هکسیلیک، استات استیلیک و بوتیرات متیلیک و بوتیرات اتیلیک و اسیدهای مختلف دیگر که بوی تند آن از آنهاست (هیو و همکاران، .(2003

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله ارزيابي خواص ضدميکروبي عصاره گياه گلپر در طي نگهداري سس مايونز
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir