عنوان : مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب :



تعداد صفحات:5
چکیده:
امولسیونهای روغن در آب به طور گسترده در صنعت غذا مورد استفاده قرار میگیرند. اکسیداسیون چربی یک عامل مهم در کاهش کیفیت امولسیونهای غذایی میباشدکه مکانیسم و عوامل مؤثر بر آن در یک امولسیون غذایی با چربی خالص متفاوت است. در اکسیداسیون چربی عوامل بسیاری از جمله: ترکیبات اسید چربpHغلظت یونها در فاز آبی، نوع و غلظت آنتی اکسیدان و پر اکسیدان، غلظت اکسیژن و ویژگیهای قطرات چربی مانند اندازه، غلظت و حالت فیزیکی آن مؤث ر میباشند. برای جلوگیری از این کاهش کیفیت، درک مکانیسم اکسیداسیون و داشتن اطلاعات در مورد عوامل مؤثر بر آن ضروری است. در این مطالعه تعدادی از عوامل مؤثر بر اکسیداسیون چربی مورد بررسی قرار گرفته شده است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله عوامل مؤثر بر اکسيداسيون چربي در امولسيونهاي روغن در آب
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir