مقاله بررسی کیفیت علوفه ذرت شیرین تحت تاثیر تراکم بوته و تاریخ کاشت دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت علوفه ذرت شیرین تحت تاثیر تراکم بوته و تاریخ کاشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت علوفه ذرت شیرین تحت تاثیر تراکم بوته و تاریخ کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
توانایی تولید پاجوش و خوش خوراکی علوفه ذرت شیرین موجب شده که علوفه این گیاه به عنوان یک محصول جانبی با ارزش مورد استفاده قرار گیرد. برای ارزیابی صفات کمی و کیفی علوفه ذرت شیرین تحت تاثیر تراکم بوته و تار یخ کاشت ش یرین ی ک آزمایش مزرعه ای در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس واقع در غرب تهران به صورت طرح کرت ها ی خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار انجام شد. در این تحقیق تاریخ کاشت ذرت در چهار سطح (یکم خرداد، بیستم خرداد، دهم تیر و سی ام تیر) به عنوان عامل اصلی و تراکم بوته در چهار سطح (45، 55، 65، و 75 هزار بوته در هکتار) به عنوان عامل فرع ی در نظر گرفته شدند. اولین نمونه برداری در مرحله 50 درصد کاکل دهی صورت گرفت و صفاتی از قبیل وزن برگ و ساقه (تر و خشک) شاخص سطح برگ، نسبت برگ به ساقه و ; اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تاریخ کاشت و تراکم بوته تاثیر معنی داری بر ا ین صفات داشتند. دومین نمونه برداری در مرحله خمیری و پس از برداشت بلال انجام شد و میزان کل علوفه و می زان پروتئین خام و عناصر معدنی موجود در علوفه اندازه گیری شد. تاریخ کاشت و تراکم بوته تا ثیر معنی داری روی میزان علوفه و عناصر معدنی (فسفر، کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم) داشت. تاریخ کاشت بیستم خرداد با تو لید علوفه ای نزدی ک به 50 تن در هکتار دارایبیشترین میزان تولید علوفه بود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0