توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae) :

مقاله تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در دانش گیاهپزشكی ایران (علوم كشاورزی ایران) از صفحه 9 تا 16 منتشر شده است.
نام: تاثیرات جانبی چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر سن شكاری (Orius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae)
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرگ و میر
مقاله Orius albidipennis
مقاله تاثیرات جانبی آفت كش ها
مقاله تخمریزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین تاثیر چهار آفت كش ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، پیمتروزین و آبامكتین بر مرگ و میر پوره ها و تولید مثل حشرات كامل سن شكاریOrius albidipennis (Reuter) (Hemiptera: Anthocoridae) آفت كش ها در بالاترین دز توصیه شده روی حساس ترین مرحله رشدی حشره (پوره سن یك) به كار رفتند. زیست سنجی با استفاده از روش قفس در شرایط كنترل شده با دمای27±1oC ، رطوبت نسبی %5±65 و دوره نوری 16 ساعت روشنایی در اتاقك رشد صورت گرفت. تعیین تاثیرات كلی آفت كش با محاسبه نرخ مرگ و میر پوره ها و میزان كاهش در باروری حشرات كامل انجام شد. پس از اعمال تصحیحات مربوطه، میزان مرگ و میر پوره ها در تیمار با آفت كش های ایمیداكلوپرید، دیكلرووس، آبامكتین و پیمتروزین به ترتیب 859±7555، 634±5022، 481±3288 و 237± 2828درصد مشاهده گردید. میانگین تعداد تخم گذاشته شده توسط هر حشره (R) در همین تیمارها به ترتیب 761±1556، 1525±3844، 556±689 و 571± 1022عدد اندازه گیری شد. تاثیر آفت كش بر تخمریزی (Er) به ترتیب 024±054، 049±133، 029±033 و 016± 035 ارزیابی گردید و بالاخره تاثیر كل آفت كش (E) در این تیمارها به ترتیب 575± 8676، 420±3382، 967±7792 و 1177±7494 درصد برآورد شد. بر اساس استانداردهای سازمان بین المللی مبارزه بیولوژیك دیكلرووس در رده دوم سمیت (كمی زیان آور)، آبامكتین و پیمتروزین با توجه به خطای استاندارد مربوطه در رده های دوم و سوم (كمی زیان آور تا نسبتا زیان آور) و ایمیداكلوپرید در رده سوم (نسبتا زیان آور) طبقه بندی شد. با توجه به اینكه هیچ یك از آفت كش های مورد بررسی در شرایط آزمایشگاهی بی زیان ارزیابی نشدند، انجام آزمون در شرایط نیمه مزرعه ای برای كلیه آفت كش های مورد مطالعه توصیه می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir