مقاله ارزیابی تناسب اراضی محصولات عمده منطقه شیرین آب و تهیه نقشه، بااستفاده از نرم افزار ARC GIS دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تناسب اراضی محصولات عمده منطقه شیرین آب و تهیه نقشه، بااستفاده از نرم افزار ARC GIS کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تناسب اراضی محصولات عمده منطقه شیرین آب و تهیه نقشه، بااستفاده از نرم افزار ARC GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
کاربرد تناسب اراضی یک راهبرد مهم بری رسیدن به سود بهینه و حفظ پایداری محیط زیست است. هدف از این مطالعه ارزیابی کیفی و کمی منطقه شیرین آب شوشتر(استان خوزستان) برای محصولات گندم و پیاز است. به این منظور ابتدا از مطالعات خاکشناسی نیمه تفصیلی دقیق منطقه شیرین آب برای استخراج داده های خاک و زمین، مورد نیاز تناسب اراضی استفاده شد. سپس نیازهای رویشی هر یک از محصولات مورد مطالعه از جداول ارائه شده سایس و گیوی استخراج و با استفاده از روشهای محدودیت و پارامتریک مورد ارزیابی قرار گرفت. کلاس های اقلیمی در محدوده مطالعاتی با استفاده از روش پارامتریک- ریشه دوم برای گندم آبی و دیم مناسبS1و برای پیاز نسبتا مناسب(S2 می باشد. با استفاده از روش محدودیت ساده کلاس هر سه محصول نسبتا مناسب(S2 می باشد. ارزیابی کیفی تناسب اراضی واحدهای اراضی برای کشت گندم آبی و پیاز نسبتا مناسب تا تناسب بحرانیS3-S2 بودند و عامل ایجاد کننده محدودیت در اکثر واحدها شیب و در صد بالای سنگ و سنگریزه است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0