توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت برنامه ریزی منابع بنگاه Enterprise Resource Planning دارای 28 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت برنامه ریزی منابع بنگاه Enterprise Resource Planning  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت برنامه ریزی منابع بنگاه Enterprise Resource Planning

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت برنامه ریزی منابع بنگاه Enterprise Resource Planning

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت برنامه ریزی منابع بنگاه Enterprise Resource Planning :

اسلاید 1 :

nبرنامه ریزی منابع بنگاه      (Enterprise Resource Planning)

n

n سیستمهای برنامه ریزی منابع بنگاه که از دهه 90 میلادی مطرح شده اند، از جدیدترین جلوه های توسعه فناوری اطلاعات به شمار می آیند.

n استقرار آنها پیچیده، زمان بر و هزینه زاست و آمادگیهای سازمانی ویژه ای را طلب می کند.

nپژوهشها نشان می دهد که موفقیت پروژه های سنگین ERP درمراحل انتخاب، پیاده سازی، بهره برداری و بروزآوری، در سازمان متقاضی نیازمند وجود دانشهای ویژه ای در سازمان است.

nشناسایی دانشهای مورد نیاز برای نیل به موفقیت این سیستمها از نخستین گامهای فرایند مدیریت دانش در رابطه با نظامهای مزبور به شمار می آید.

nشناسایی، گروه بندی و رتبه بندی زمینه های مختلف  دانشهای مورد نیاز سازمان که وجود آنها برای موفقیت پروژه ERP ضروری هستند در اولین مرحله پژوهش صورت گرفته است.

nبررسی مقالات، تحقیق میدانی و بهره گیری از تكنیك آماری آنالیز واریانس، در نهایت زمینه های موضوعی دانشهای مختلف در گروههای معنادار را بدست داده  و از نظر اهمیت و نقش آنها در پروژه ERP اولویت بندی نموده است.

nبا شناسایی و اولویت بندی دانشهای مورد نیاز  یک سازمان برای نیل به موفقیت در یک پروژه  ERP ، زمینه مناسبی برای برنامه ریزیهای آموزشی و انجام اقدامات ضروری برای کسب این دانشها در سازمان فراهم می آید.با ارزیابی وضع موجود سازمان از نظر دانشهای موردنیاز در فازهای مختلف پیاده سازی سیستم،میتوان از بسیاری از هزینه های   غیر ضروری جلوگیری کرد و موجب تسهیل چرخه عمر پروژه شد.

n

اسلاید 2 :

n

nسیستمهای ERP به عنوان مبحثی نوین در آخرین دهه از قرن بیستم مطرح شده اند که به بهره گیری از مفاهیم مهندسی مجدد فرایندها و یکپارچه سازی سیستم به بهبود  زنجیره تامین مواد و منابع، کاهش موجودی ها و زمان تولید، حذف اقدامات تکراری و در نهایت به بهینه سازی تولید می انجامد.

nسیستمهای ERP به لحاظ بهره مندی از مزایای متعدد  از جمله ساختار یکپارچه و توان بهبود بر مبنای مهندسی مجدد فرایندها از جدیدترین و موثرترین نمودهای فناوری اطلاعات به شمار می رود.

nاین سیستمها از بهترین روشهای مدیریت اطلاعات در سازمانهاست که در آنها سعی براین است که نیازهای اطلاعاتی دپارتمانهای متفاوت تحت یک بستر واحد در حداقل زمان ممکن و با حذف اقدامات موازی تهیه و در اختیار گذاشته شود.

nERP نماینده نسل جدیدی از سیستمهای اطلاعاتی است  که اطلاعات سازمان را با استفاده از فناوری اطلاعات در تمامی حوزه ها به صورت یکپارچه و با ساختاری شناور جمع آوری نموده و با استفاده از برنامه ریزیهای خاص ، در اختیار کاربران در تمامی سطوح سازمان قرار میدهد.

n

اسلاید 3 :

nدانش  (Knowledge)

nدانش (دانایی):  مجموعه ای از شناختها و مهارتهای لازم برای حل یک مساله است.  اگر اطلاعاتی که در دست است بتواند مشکلی را حل کند، میتوان گفت دانش وجود دارد. ضمن آنکه دانش باید امکان تبدیل به دستورالعمل اجرایی و عملی شدن را داشته باشد.

nدانش عبارت است از بهره گیری از داده ها و اطلاعات آمیخته با مهارتها ،شایستگیها،عقاید،ادراکات،تعهدات و انگیزه های نیروی انسانی سازمان.

nدانش به مثابه دارایی سازمان تلقی می شود.

nدر دهه های 80 و 90 شرکت موفق شرکتی بود که می دانست چه کند ولی شرایط جدید این تعریف را تغییر داده است  : شرکت موفق ، شرکتی است که می داند چگونه کارهای نو را بهتر و سریعتر انجام دهد  و این نقش تعیین کنند دانش در اقتصاد فراصنعتی را نشان میدهد.

nمدیریت دانش ، مدیریت سرمایه های فکری سازمان است.منشا اصلی سرمایه های فکری سازمان عبارت انداز: بخش درونی که در وجود انسانها به عنوان “دانش نهان” نهفته است و بخش بیرونی  که شامل مستندات و گزارشها، تکنولوژی و سیستمهاست که در سازمان دانش آشكار را شکل میدهد.

n“مدیریت دانش” در وهله اول باید خلا دانشهای سازمان را شناسایی کند.

n

n

اسلاید 4 :

nبر اساس یافته های تحقیقاتrosemann و chan در سال 2001 پنج گروه دانش بشرح ذیل مد نظر قرار گرفته اند.

n1- دانش كسب وكار شامل كلیه موارد و اجزاء كسب وكار كه در مدیرت پروژه ERP مد نظر قرار می گیرند.

n2- دانش فنی شامل كلیه موارد و ملزومات درخصوص مسائل فنی كه در مدیریت پروژه ERP مد نظر قرار می گیرند.

n3- دانش محصول شامل كلیه اطلاعات لازم از محصول در خصوص اتخاذ پیاده سازی یك راه حل مشخص

n4- دانش سازمان شامل خصوصیات منحصر بفرد در یك سازمان از قبیل رویه ها ، مقررات ، فرهنگ سازی و اندازه سازمان

n5- دانش مدیریت پروژه شامل مدیریت منابع انسانی ، زمان و هزینه كه جهت برآوردن اهداف یك پروژه ERP مد نظر قرار می گیرند

اسلاید 5 :

nمروری بر عناوین زمینه های مختلف دانش ها:

n

nدانش كسب و كار  Business Knowledge

nمهندسی مجدد فرآیندها Business Process Re-Engineerng

n(باز اندیشی بنیادین و طراحی نو و ریشه ای فرآیند ها، برای دستیابی به بهبود و پیشرفتی اساسی در معیارهای امروزین نظیر قیمت ، كیفیت، خدمات و سرعت.)

nبرنامه ریزی استراتژیك

  (برنامه ریزی سازمانها جهت كسب آمادگی های لازم، تنظیم رفتارها  و بروز عكس العمل مناسب در موقعیت های جدید بر اساس یافته های ناشی از شناخت قوت ها، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهایی كه سازمان با آنها مواجه است .)

nبرنامه ریزی كلان شركت یا زمان بندی كلان تولید

  (برای هدایت عملیات تولیدی ، به برنامه های تفصیلی كوتاه مدت نیاز است. MPS نیروی جلو برنده برنامه ریزی تفصیلی ظرفیت، برنامه ریزی مواد و حتی برنامه زمان بندی روزانه سطح تولید است.)

اسلاید 6 :

nبرنامه ریزی تولید

nبرنامه ریزی مواد و كنترل موجودی

nبرنامه ریزی عملیات تولید

nمدیریت كیفیت

nفروش و توزیع

nمدیریت ارتباطات با مشتری CRM

nمدیریت زنجیره تامین

nتداركات

nبرنامه ریزی نگهداری و تعمیرات

nمدیریت منابع انسانی

nخدمات پس از فروش

nمدیریت اسناد و مدارك

nمدیریت داده های محصول

nفرآیندهای بازاریابی

nمهندسی ، تحقیق و توسعه

nمدیریت مالی و حسابداری

  هزینه یابی

n

n

n

n

n

اسلاید 7 :

nدانش فنی Technical Knowledge

n

nمفاهیم سیستم و سیستم های یكپارچه

n(دانش كافی در حوزه شناخت مفاهیم سیستم و به خصوص ویژگی های سیستم های یكپارچه، به ارتقاء كیفیت تصمیمات نهایی در انتخاب سیستم ERP می انجامد. به ویژه آنكه نرم افزارهای زیای با عنوان ERP عرضه می شوند كه فاقد ویژگی  اساسی یكپارچگی هستند.)

nزیر ساخت شبكه

n(دانش لازم در حوزه ساختار و توپولوژی های شبكه، سخت افزارهای ارتباطی و تجهیزات لازم برای پشتیبانی موثر شبكه و مدیریت شبكه.)

nسخت افزارهای ایستگاه ها

n(مجموعه سخت افزارهای مورد نیاز ایستگاه ها، اعم از پایانه ها، چاپگرها، مودم ، اسكنر و ; كه برای بهره گیری از امكانات سیستم مورد نیاز است )

nپایگاه داده ها

nتوسعه قابلیت های WEB

n

اسلاید 8 :

nدانش پروژه Project Knowledge

n

nمدیریت یكپارچگی پروژه Project Integration Management

nمدیریت یكپارچگی ، مجموعه فرآیندهای لازم ، برای كسب اطمینان از هماهنگی كافی بین كلیه اركان اجرایی پروژه می باشد. وظیفه اصلی مدیریت یكپارچگی پروژه، انطباق هر چه بیشتر نیازها با انتظارات متولیان، از طریق همسو سازی اهداف و موقعیت های اجرایی پروژه با یكدیگر است. برای یكپارچه سازی سایر فرآیندها در كلیه اركان پروژه ، ابتدا لازم است با اجرای برخی فرآیندها ، مقدمات یكپارچه سازی فراهم شود.

nمدیریت محدوده پروژه Project Scope Management

nمدیریت محدوده پروژه، مجموعه فرآیندهای مورد نیاز جهت اطمینان از توجه به فعالیت های پروژه به صورت جامع و مانع است، به طوری كه با تحقق آنها هدف پروژه با موفقیت كامل قابل حصول باشد. فرآیندهای اصلی در این حوزه عبارت اند از: تعیین مبانی شروع ، برنامه ریزی محدوده  ، تعریف محدوده، ممیزی محدوده و كنترل تغییرات محدوده.

n

nمدیریت زمان پروژه Project Time Management

nمدیریت زمان، مجموعه فرآیندهای مورد نیاز جهت اطمینان از تكمیل پروژه در مدت زمان مصوب است. فرآیندهای اصلی در این حوزه عبارت اند از: تعریف فعالیت ها، توالی فعالیت ها، برآورد مدت زمان فعالیت ها، تهیه زمان بندی، كنترل زمان بندی.

n

اسلاید 9 :

n

nمدیریت هزینه پروژه Project Cost Management

nمدیریت هزینه، مجموعه فرآیندهای مورد نیاز جهت اطمینان از تكمیل پروژه مطابق بودجه مصوب است. فرآیندهای اصلی در این حوزه عبارت اند از: برنامه ریزی منابع كاری، برآورد هزینه ، بودجه بندی و كنترل هزینه

n

nمدیریت كیفیت پروژه Project Quality Management

nمدیریت كیفیت، مجموعه فرآیندهای لازم جهت اطمینان از انجام رضایت بخش و مورد قبول تعهدات پروژه است. مدیریت كیفیت پروژه، شامل كلیه فعالیت های مدیریتی لازم برای تعیین اهداف ، خط مش ها و  تضمین های كیفی پروژه است. این فعالیت ها طی یك سیستم یكپارچه كیفیت و در قالب برنامه ریزی كیفیت، كنترل كیفیت، اطمینان كیفیت و بهبود كیفیت به انجام می رسند.

n

nمدیریت منابع انسانی پروژه Project  HR  Management

nمدیریت ارتباطات پروژه Project Communication Management  

nمدیریت ریسك پروژه    Project Risk Management

nمدیریت تداركات پروژه Project Procurement Management

n

n

اسلاید 10 :

n

nدانش محصول Product Knowledge

n

n-شناخت ERP

n(شناخت كافی از ERP ، ارزیابی مزایا و معایب به كارگیریERP ، به ویژه در سازمان مقصد )

n

n–شناخت بازار ERP

nبررسی جامع فروشندگان مطرح سیستم های ERP ، مطالعه رتبه بندی های جهانی، تحولات نوین در بازار ERP، و به خصوص جمع آوری معیارهای طبقه بندی سیستم ERP در بازار جهانی از نتایج برجسته دستیابی به دانش كافی در حوزه بازار ERP است.

n

nارزیابی كاركرد محصول

nارزیابی كاركرد محصول، نقش تعیین كننده در انتخاب ERP دارد، به این جهت باید با معیارهای روشن و قابل اتكاء كاركرد محصول مورد بررسی قرار گیرد. برخی از معیارهای عمومی در این حوزه عبارت اند از: ارزیابی عملكرد بر اساس مطالعات سازمانی پوشش اهداف سازمان، مباحث فنی نظیر انعطاف پذیری و قابلیت توسعه سیستم، حوزه های عملیاتی كه توسط سیستم پشتیبانی می شوند، میزان سهولت كاركردن با سیستم.

n

n– شناخت توان فروشندگان

n– چگونگی پشتیبانی فروشندگان

n– تكنولوژی پلت فرم سیستم

n–سیاست های توسعه محصول توسط فروشنده

n–سیاست های قیمت گذاری و هزینه پشتیبانی

n

n

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir