مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ضریب تبدیل غذایی FCR مزارع پرورش ماهیان سردآبی منطقه ریجاب استان کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:14
چکیده:
به منظور مقایسه ضریب تبدیل FCR خوراکیهای مصرفی درمزارع سردابی منطقه ریاب استان کرمانشاه درسال 89 بطور تصادفی تعداد 36 مزرعه با ظرفیت های اسمی 50-6/5 تن انتخاب و نسبت به ثبت عوامل موثر دراین بررسی اقدام گردید دراین منطقه 3 نوع غذای A,B,C مصرف شده که میانگین ضریب تبدیل آنها به ترتیب 1/66>1/42 1/11 بدست آمد تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد کهاختلاف معنی داری بین ضریب تبدیل غذاها درسطح 5 درصد وجود دارد P < 0/05) باتوجه به موارد فوق غذای A دربین سه نوع غذای مصرفی ضریب تبدیل غذای مناسبی داشته و توصیه میگردد مزارعه منطقه بمنظور بهبود وضعیت اقتصادی فعالیت خود و کاهش میزان آلودگی اب رودخانه از غذای مورد نظر استفاده نمایند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0