توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه فاضلاب صنعتی با صافی چکنده بیولوژیکی با بستر طبیعی در هوای سرد( مطالعه موردی کارخانه شیر پگاه) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه فاضلاب صنعتی با صافی چکنده بیولوژیکی با بستر طبیعی در هوای سرد( مطالعه موردی کارخانه شیر پگاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه فاضلاب صنعتی با صافی چکنده بیولوژیکی با بستر طبیعی در هوای سرد( مطالعه موردی کارخانه شیر پگاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه فاضلاب صنعتی با صافی چکنده بیولوژیکی با بستر طبیعی در هوای سرد( مطالعه موردی کارخانه شیر پگاه) :

تعداد صفحات:17

چکیده:

در سال های اخیر با گسترش صنایع تلاش برای تصفیه فاضلاب های تولیدی توسط آنها با روش های نوین و اقتصادی و دستیابی به پساب قابل پذیرش به آبهای سطحی یا مصارف کشاورزی مورد توجه می باشد. هدف از این تحقیق دستیابی به زمان ماند مناسب برای تصفیه فاضلاب تولید شده در کارخانه شیر پگاه توسط صافی چکنده بیولوژیکی با بستر سنگ طبیعی می باشد. پایلوت صافی چکنده با قطر متوسط 20 سانتی متر و ارتفاع 2 متر که 150 سانتی متر از این ارتفاع با سنگ آتشفشانی( قطر متوسط 3 سانتی متر و تخلخل 60 درصد) پر شده تجهیز گردید. سپس جهت راه اندازی از لجن هوازی تصفیه خانه پگاه و فاضلاب لبنی به مدت 23 روز استفاده گردید تا سیستم در حالت پایدار قرار گیرد. پس از راه اندازی فاضلاب لبنی بدون حضور آب پنیر با متوسط COD برابر 2750 میلی گرم بر لیتر و نیتروژن کجلدال کل و فسفر کل به ترتیب90 و 50 میلی گرم بر لیتر در پایلوت پمپاژ گردید. زمان ماند صافی چکنده برابر 5، 4، 3، 2و 1 روز و سپس 12، 8، 6 و 4 ساعت با اندازه گیری پارامترهای پساب ورودی و خروجی در دمای محیط 7 تا 13 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. با کاهش زمان ماند از 5 روز به ساعت میزان حذف COD با راندمان متوسط 90 درصد در pH بین 68 تا 72 حاصل شد و در زمان ماند 6 ساعت COD پساب تصفیه شده به میانگین 95 میلی گرم بر لیتر رسید که حذف بالای نیتروژن در انتهای ستون این زمان ماند را نسبت به دیگر زمان ها متمایز کرد زیرا با کاهش بیشتر زمان ماند و افزایش دبی هیدرولیکی، CODو TKN با مقداری افزایش همراه شدند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir