توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های برپایه نشاسته سیب زمینی- نانوکریستال سلولز(NCC) :



تعداد صفحات:12
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تأثیر افزودن غلظت های مختلف نانوکریستال سلولز (NCC)، بر خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته –NNC می باشد. برای بررسی نحوه پخش نانوذرات در ماتریکس پلیمر، از آزمون پراش اشعه ی (XRD) استفاده شد. مقاومت حرارتی و خواص مکانیکی فیلم های نانوکامپوزیت به ترتیب به وسیله ی آزمون گرما سنجی پویشی تفاضلی و آزمون کشش مورد بررسی قرار گرفتند. بررسی خواص فیزیکی نمونه های نانوکامپوزیت نشان داد که افزودن نانوکریستال سلولز به فیل نشاسته، مقاومت رطوبتی فیلم ها را بهبود می بخشد. بروز این ویژگی ها را می توان به ساختار منظم کریستالی و استحکام کششی بالای نانوفیبرهای سلولز و بر هم کنش های هیدروژنی بین نانوفیبرهای سلولز و زنجیره های پلیمر نسبت داد. بررسی مقاومت حرارتی نمونه های نانوکامپوزیت نشان داد که با افزایش غلظت نانوذرات، دمای ذوب و انتقال شیشه ای به ترتیب افزایش و کهاش می یابد. این نتایج نشان می دهند که عملکرد NCC در نواحی آمورف و کریستالی نشاسته، متفاوت می باشد. نتایج آزمون XRD نشان می دهد در ساختار کامپوزیت نانوذرات خواص کریستالی خود را حفظ می کنند ولی موجب تغییر الگوی پراش نشاسته نمی شوند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir