توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع درمیزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی درتوده های بومی ریحان ایران دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع درمیزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی درتوده های بومی ریحان ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع درمیزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی درتوده های بومی ریحان ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع درمیزان فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی درتوده های بومی ریحان ایران :

تعداد صفحات:5

چکیده:

گیاهانی که انسان مصرف می کند شامل هزاران نوع ترکیبات مختلف ازجمله پلی فنلها می باشد فنلهای موجود دررژیم غذایی بدلیل اثرات آنتی اکسیدانی و احتمالا ضدسرطانی قابل توجه می باشد دراین پژوهش میزان فنل کل و ظرفیت انتی اکسیدانی 31توده ریحان ایرانی با استفاده ازدستگاه اسپکتروفتومتری اندازه گیری شده و با استفاده ازتجزیه و تحلیل یک متغیره اماره های توصیفی داده ها محاسبه گردید برای بررسی وجودیاعدم وجود رابطه خطی بین متغیرها ازضریب همبستگی ساده و برای گروه بندی ژنوتیپ های مورد مطالعه ازروش تجزیه خوشه ای به روش WARD وارد استفاده گردید نتایج این تحقیق نشان داد که بیشترین میزان فنل کل مربوط به توده یزد با 19/84 میل یگرم درگرم وزن تر و کمترین میزان آن مربوط به توده همدان با 1/07 میلیگرم درگرم وزن تر بود همچنین بیشترین میزان ظرفیت انتی اکسیدانی کل مربوط به توده بیرجند با 3/73 میلی مول در100 گرم وزن تروکمترین میزان آن مربوط به توده شیراز با 0/45 میلی مول در100 گرم وزن تر بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir