توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از کمپوست آزولا به عنوان بستر کشت گیاه زینتی لیندا (Beaucarnea recurvata Lem.) در مقایسه با بسترهای تجاری پیت و کوکوپیت دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از کمپوست آزولا به عنوان بستر کشت گیاه زینتی لیندا (Beaucarnea recurvata Lem.) در مقایسه با بسترهای تجاری پیت و کوکوپیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کمپوست آزولا به عنوان بستر کشت گیاه زینتی لیندا (Beaucarnea recurvata Lem.) در مقایسه با بسترهای تجاری پیت و کوکوپیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از کمپوست آزولا به عنوان بستر کشت گیاه زینتی لیندا (Beaucarnea recurvata Lem.) در مقایسه با بسترهای تجاری پیت و کوکوپیت :

تعداد صفحات:8

چکیده:

در این تحقیق تلاش شد تا رشد گیاه زینتی لیندا(پافیلی) (Beaucarnea recurvata Lem.) در بستر کشت کمپوست آزولا در مقایسه با بسترهای تجاری معمول(پیت و کوکوپیت) بررسی شود. تیمارها عبارت بودند از:(1) کوکوپیت 80%+ پرلیت20% (2)کوکوپیت50%+پرلیت50% (3)80%+20% (4) پیت 50% پیت(5) کمپوست آزولا 50%+پوست برنج 50% (6) کمپوست آزولا 50%+پرلیت50% در این تحقیق خصوصیات فیزیکی بسترهای کشت که عبارت بودند از: جرم مخصوص ظاهری, جرم مخصوص حقیقی, درصد تخلخل, درصد وزنی آب در بستر خیس, درصد وزن آب نسبت به بستر خشک(درصد ظرفیت نگهداری آب), درصد حجمی آب, درصد حجمی هوا, درصد خاکستر, درصد مواد جامد و افت بستر و همچنین خصوصیات شیمیایی بسترهای کشت که عبارت بودند از: درصد مواد آلی, درصد کربن آلی, درصد نیتروژن کل, نسبت C/N و مقادیر محلول فسفر, پتاسیم, سدیم, کلسیم, منیزیم, آهن, منگنز, روی و هدایت الکتریکی (EC) و اسیدیته (pH) اندازه گیری شد. در این آزمایش شاخصهایی چون تعداد برگ, طول برگ, قطر غده, مساحت برگ, شاخص کلروفیل و وزن تر و خشک شاخساره اندازه گیری شد. گیاهان رشد یافته در کمپوست آزولا, شاخصهای رشد بهتری را نسبت به بسترهای پیت و کوکوپیت نشان دادند. تمام شاخصهای اندازه گیری شده در گیاه بجز میزان کلروفیل با درصد نیتروژن کل در سطح 1% و با جرم مخصوص ظاهری در سح 5% همبستگی مثبت داشتند. همچنین C/N در سطح 1% و درصد حجمی آب در سطح 5% همبستگی منفی داشتند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir