توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات عصاره الکلی بره موم برهیستوپاتولوژی بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی rainbow trout دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات عصاره الکلی بره موم برهیستوپاتولوژی بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی rainbow trout  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات عصاره الکلی بره موم برهیستوپاتولوژی بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی rainbow trout،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات عصاره الکلی بره موم برهیستوپاتولوژی بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی rainbow trout :

تعداد صفحات:6

چکیده:

هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر عصاره الکلی بره موم بر هیستولوژی بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی بود. برای این کار تعداد 360 قطعه ماهی با میانگین وزنی 3±30 گرم یکی از مزارع پرورشی ارومیه خریداری و به سالن تکثیر و پرورش پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه منتقل شد پس از طی دوره سازش ماهیان بصورت تصادفی به چهار گروه هرکدام با سه تکرار تقسیم شدند. گروه اول به عنوان شاهد فقط با غذای تجاری مکمل، اصفهان تغذیه شد ولی سه گروه دیگر بهترتیب عصاره الکلی بره موم را در سه سطح 1 ، 5 و 10 درصد به همراه غذای تجاری دریافت کردند. پرورش ماهیان در تانکهایی 300 لیتری پلی اتیلن انجام گرفت و در هر تانک 30 قطعه ماهی نگهداری شد. تغذیه ماهیان با استفاده از جداول استانداری و چهار وعده در روز انجام شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir