توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرایند های آماده سازی بر آب پنیر در بازیابی لاکتوز دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرایند های آماده سازی بر آب پنیر در بازیابی لاکتوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرایند های آماده سازی بر آب پنیر در بازیابی لاکتوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرایند های آماده سازی بر آب پنیر در بازیابی لاکتوز :

تعداد صفحات:8

چکیده:

لاکتوز به عنوان قند شیر کاربرد های گوناگونی در صنایع غذایی و دارویی دارد. از آنجا که تقریبا تمام لاکتوز موجود در شیر در فرایند پنیر سازی وارد آب پنیر می شود، لذا آب پنیر به عنوان مهمترین منبع تولید لاکتوز شناخته شده است. بر اساس بررسی ها و مطالعات انجام شده مراحل تولید لاکتوز شامل فرایند های آماده سازی، تغلیظ آب پنیر، کریستالیزاسیون، جداسازی و شستشوی کریستال ها ، خشک نمودن و آسیاب کردن کریستال های لاکتوز می باشد. تولید لاکتوز با درصد خلوص بالا مستلزم فرایند های آماده سازی جهت حذف قسمت اعظم پروتئین های موجود و مواد
معدنی در آب پنیر است. 6 فرایند آماده سازی گوناگون برای حذف ناخالصی های موجود در آب پنیر مورد بررسی قرار گرفته و میزان پروتئین، خاکستر، لاکتوز، کلسیم، آهن و آلومینیوم اندازه گیری شده است. نتایج نشان می دهد برای حذف پروتئین، استفاده از اسید درpH برابر 4 و حرارت دهی به مدت 20 دقیقه آب پنیر و برای حذف مواد معدنی رساندنpH محلول به 7 و حرارت دادن به مدت 20 دقیقه مناسب تر است. در نهایت لاکتوزی با درصد خلوص بالای98 درصد تولید شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir